Publicerat: / Everyday

KATNISS EVERDEEN

Jag var i mitt paradis ikväll!! 
Skådespelare, Hunger Games lover och filmälskare som jag är! Jag var Katniss på Halloween, och min vän Miranda va Prim !!! IT WAS KILLER!! Loved being her !!
Publicerat: / Everyday

update: Skådespeleri och hälsa

       
Har kommit fram till att jag tänker sätta igång med skådespelarkarriären så fort 2015 sätter igång. Det är av många olika anledningar. Det här betyder ju inte att jag inte fortsätter att träna nu, för det ska jag absolut. Men det är att börja söka jobb och gå på auditions jag pratar om. Känner mig inte riktigt redo just nu, Så det ska jag se till att jag är. Jag är väldigt taggad på att sätta igång igen. Ska skriva om mitt CV så att det ser så professionellt ut som möjligt, och göra det samma med mina headshots. Sedan börja kötta med fler kurser, söka jobb, kontakta folk, gå på auditions, öva mer osv. 
 
Någonting som är viktigast för mig nu är min hälso- och träningsresa som har gått upp och ner hela tiden (inte så att jag slutar träna, för träna gör jag ganska mycket - men det är för hackigt och jag har inte hållit i det och kosten på så sätt som jag vill) . Så detta ska jag förändra nu för det betyder otrooooligt mycket för mig att vara aktiv, stark, strååålande, i bra form, ha mycket energi, ett bra självförtroende and the list goes on. Jag måste lägga tid och energi på att må bra och leva den livsstil jag vill och älskar. 

hugs♥

Publicerat: / Everyday

BACK?!?! YES

HEEEEJ!!!
Jag saknar detta så mycket. Ska börja blogga igen. I alla fall ett inlägg om dagen. Hoppas ni i alla fall följt mig på instagram, eller åtminstone inte glömt bort mig, haha :)

Har haft projektvecka i skolan (musik hela veckan). Varit med i fantastiska Marching For Love med Star For Life, 
Umgåtts med mina nya fantastiska vänner, varit på kick ass dansworkshops i HipHop och Jazz Fusion med Remy Tilburg och Ana Hazler. Har också kört ute i the real deal traffic! Så ska sätta igång med övningskörningen igen alltså :) ska ge er en update om hur det går i karriären / the arts etc. Men just nu kommer en liten minibildbomb från min camera roll. 
Publicerat: / Everyday

Ett inlägg om min måndag

Dagen började fantatiskt bra. Gick ut och sprang strax efter 7. Efter skolan gick det utför. Väldigt...lat. Men har byggt min vision wall!! FINALLY!! efter maten blir det köttplugg och mer pianoläxa&sångläxa träning! Kommer få hoppa hiphopen tyvärr... 

Beautiful beautiful fall
Min favvis Grant striking a pose 
Vision wall resultatet! (Too crazy?)Publicerat: / Everyday

A day in October

Började den här söndagen med att städa min systers rum :) sedan en helt gorgeous powerwalk med mamma runt ån! Aldrig gått/sprungit/varit där förut. 
Så lite skoljobb, sen städade jag mitt rum och nu har jag tränat helkropp framför blogilates.

Jag älskar hösten. Älskar Oktober. Älskar Halloween. Psyched! 
Publicerat: / Everyday

hello

att det faktiskt finns människor som kollar in den här bloggen fortfarande!
Men det är skönt. Kommer nog absolut blogga igen, men bara för att jag tycker det är kul. Inget måste och ingenting jag sätter upp några mål inom. Förutom att jag vill fortsätta inspirera och sprida glädje. Och kanske bara skriva av mig :) 
 
kram underbara ni.
 
 
från den fantastiska boken Hero/Hjälten

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel