Publicerat: / MJ

För 57 år sedan idag föddes Michael Jackson

Thank you for the magic
Thank you for the love


Publicerat: / Everyday

the secret to having it all is believing it's already yours

Jag har alltså börjat trean. Sista året i skolan. Wow. Jag vet inte alls hur jag hamnade här. Men det gjorde jag. 
Jag har även kommit igång på riktigt med en ny livsstil och jag är så glad över det. 
Min själv-utveckling och mitt tänkande blir även det bättre och bättre.
Jag har även fått ett litet roligt extrajobb jag kommer ha en gång i veckan. 
Så många idéer har jag. Spännande att se vad det bir av dem... <3 


Publicerat: / Resor & Äventyr

LONDON - JUNI 2015

Woops! Jag har visst inte visat några bilder eller bloggat någonting om London-resan jag gjorde med en av mina bästa vänner ( Jasmine )efter årets skolavslutning. Vi åkte den 8 juni och var där i fem dagar.

Resan dit. blev återförenad med mitt älskade bath and body workss ( typ i alla fall )Samma dag. Framme i London. Froyo & Primark. Det var helt crazy. Vi va inne i flera timmar och höll på att dö kändes det lite som. haha sååååå mycket grejeeer.

Hotell-livet. Vi hade ett jättemysigt och bra hotell. Det låg nära Earl's Court. 
 
 En fin och solig dag i Piccadilly och Covent Garden 
 
 Diner!! America lovers. Sweet Potato fries skulle jag kunna leva på. 
 

Westfield at Stratford City. Vi tog en dag där. Älskar stället! Det var där jag och min familj bodde när vi var i London förut.
  Underbart. Helathylicious 


 TURISTVARNING! Vi gick verkligen inför att vara turister den här dagen och åkte runt i stan och tog allt för många bilder.
 
Natural History Museum! REKOMMENDERAR STARKT. Önskar vi hade haft mer tid där. Det var så jäkla ballt. Och i en sådan otroligt breathtaking mesmerizing byggnad.

Älskade Planet Hollywood, innan bio. Till efterätt fick vi fel dessert. Vi hade beställt någonting helt annat, men fick värsta mega-grejen. Våra miner var priceless. Jag orkade typ 3 skedar.


Såg Jurassic World under premiärdagarna. I en gigantisk biograf. Älskade filmen så såg den ännu en gång på bio här i Sverige. Detta var samma kväll - det blev verkligen en dinosaur-day! haha.
 
Såklart, de typiska bigben/londoneye- bilderna.


Fun times.


Helt breathtaking på kvällen. Så vackert. Av slump hittade vi världens mysigaste festivalställe (bilden till höger) där man satt och åt i en slags trädgård.

 
American Food Store. Jazzy var som fisken i havet. Och ah jag va törstig och va så klart tvungen att dricka den som såg mest fancy ut. Fiji feels. ( smakade som vanligt vatten dock )

kickin in the front seet. ( on a red double decker ) vi kom vilse och satt på bussen så jäkla länge. Åkte nästan ut på landsbyggden. Det slösade lite tid , men vi fick hjälp av en snäll kille och det blev ett litet äventyr ändå!

ALLTSÅ. Har ni sett något sötare än det på bilden till höger?!?!? I think NOT. Det ligger i Waterloo - området.

Aww. Gillar den här tjejen

 
Var inte ett fullbordad inlägg utan några bilder på historiska byggnader.

 AAaaand that's a wrap on London.Flygvärden var så himla vacker så va tvungen att fota ( dock var det på ditvägen men jaja details )
 

Publicerat: / Los Angeles

L.A Guide Tema + Fler förslag?

Jag vill blogga mer. HAHAHA! Den har vi aaaldrig hört förut. Håller i några dagar till max några veckor sen slutar jag helt och hållet, och det händer om och om och om igen.
Men förhoppningsvis blir det inte så framöver.
 
Jag tänker planera ett par återkommande inlägg / teman!
Vad skulle ni säga om en Guide To L.A? Med massa tips, rekommendationer osv?
Det kan vara ett av de teman som återkommer på bloggen i alla fall!
 
 
KOMMENTAR: Hej, jag undrar om du kan skriva lite mer om vad du ska göra efter gymnasiet? Jag vill (ska) nämligen också åka till Usa och börja på någon bra acting school :)
 
Svar: Absolut! Det kommer. Kram!

Publicerat: / Everyday

Lägesrapport

Det är augusti helt plötsligt. Idag gick jag första dagen i sommarskola. Det kommer att vara tre timmar om dagen i två veckor och jag ska klara hela Matematik 1b/c kursen på fredag nästa vecka. På grund av mina skolbyten i ettan och början av tvåan gick inte läroplanerna ihop så jag kunde inte göra klart matten. Så jag kör nu i sommar så slipper jag det i trean! Kommer ändå ha så otroligt mycket. Men i alla fall - Det gick jättebra och jag jobbade på non-stop! Det var faktiskt riktigt kul att plugga matte. Har inte gjort det sedan åk 1!! 
Känns bra att ha någonting att göra och att få använda hjärnan på det sättet. Så det blir så nice att få mina poäng snart!! 

Just nu
 håller jag på att shapar upp, ska lose some pounds och gå tillbaka till mina hälsosamma vanor. Få bort ett sockerberoende som kom från ingenstans som jag fullständigt avskyr. Börja få mer energi och må bättre. En annan stor anledning till detta är för att jag ska sätta igång att söka skådespelarjobb igen.  Skulle inte sitta fel med lite modellande heller. Tycker verkligen om fotografi/konst/skönhet och så.. Jaa haha, det är väl inte så konstigt eftersom jag skådespelar, dansar, sjunger och så vidare... Det var bara modell-intresset som saknades liksom! HAHA. Men back to ACTING. Nu till hösten kommer jag att börja igen. Det kommer vara mycket mycket mycket i skolan och jag är pank just nu så resor till Stockholm kommer kosta en del... Och jag ska verkligen ligga i fas med uppgifter och plugg osv, men det ska inte hindra mig. Det är möjligt.  It's time to book those parts!! And it's time to make money aswell!! Berättar i ett nytt inlägg om vad jag behöver pengar till och hur framtidsplanerna ser ut nu.... Det är superspännande. Tycker i alla fall jag. Hehe 


4 selfies i ett inlägg = #ConceitedSmugSelfabsorbedEgoCenteredVainShallow  . Haha aja. Nu vet ni hur jag ser ut i alla fall. ( Tänk bort filtret ) 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel