Publicerat: / Everyday

A little break

Hej fina!! Jag har ju inte bloggat alls. Jag tänker lägga det på is ett litet tag så att jag kan fokusera på mig själv. Det är dags att satsa på någonting som betyder mycket för mig and my dreams don't work unless I do. Så när jag känner att jag hittat dit jag vill med mig själv kommer jag tillbaka! Det kanske inte alls är så lång tid. Men följ @josefinostevik på instagram under tiden så får vi se!!

Updates: Om 1 vecka fyller jag 18... :o
Och jag + en vän har precis bokat Londonresa!!! It's happening in June! Aahh


Lite bilder från de senaste dagarna. 

Precis börjat springa 2 gånger i veckan utanför dansträningarna, idrott och styrka hemma! 

Igår när min fina vän Maria fyllde 18
(Jag tycker inte alls om snapchat, men det var det ända sättet att få tag på bilden hah...aja)


8 gånger röstade jag på underbaraste Måns!! Haha

Publicerat: / Everyday

JUST DO IT √

 
Hur härligt är det inte att vakna upp, dra upp persiennerna och se en klarblå himmel med lite moln som svävar förbi? 
Jag har inte varit ute och sprungit på väldigt länge men har velat göra det. Så nu bara gjorde jag det, trots att jag var så trött och kände mig konstig innan. Det var det bästa valet någonsin.
Detta, mina vänner, är anledningen till att BARA GÖRA saker. Istället för att oroa sig och tänka ''men tänk om... men jag kommer inte komma långt...det är så kallt...det kommer att vara jobbigt..'' Fake it till ya make it. Just go out there. Skaka av alla tankarna and just do it. Om det handlar om att springa: Du behöver inte bestämma dig för hur fort du ska springa, hur långt du måste komma etc. Börja någonstans och se vart dina ben tar dig. 

Om du vill ändra på någonting, gör det nu. 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice


 

Publicerat: / Skådespeleri

Träning ger färdighet

För er som inte visste det så går jag inriktning dans med musikalprofil i tvåan på gymnaset. 
Här är lite bilder från dagens rep! Det är en duett - numret är frozen - love is an open door - så himla kul! Vi har hittat på allting själv men får superbra regi och coaching från teaterläraren. 

Publicerat: / Dans

lever!! Mitt tränings- och dansschema

Efter ett chillax-lov är jag tillbaka till the insanity. Haha. älskar det dock. 

Kommer numera ha 10(!!) danslektioner i veckan. Detta + att jag koreograferar lite utanför med en vän. 
Sen vill jag stärka mina magmuskler och hela core-området så det är viktigt att jag gör lite av det utanför träningarna också. Och springa någon gång ibland för konditionens skull. SÅ VIKTIGT att jag har en vilodag också.


Måndagar:  Dansgestaltning (ganska chill) 
                  Kväll: Springrunda
Tisdagar:    HipHop
                  Idrott
                  Kväll: Avc Jazz 
Onsdagar:  Jazz
                 Kväll: Core (hemma)
Torsdagar: Dansgestaltning 
                 Balett
                Jazz
                Kväll: Avc Modernt
                Kväll: HipHop
Fredagar:  Modernt 
                Kväll: V I L A ♥♥♥♥♥♥
Lördagar: V I L A ♥♥♥♥♥♥♥♥
Söndagar: Springa lite + Core&Armar


Detta är intensivt...! Och vi får se hur mycket jag orkar... Men jag tror att jag vänjer mig :)
Det viktiga är att jag äter bra och ser till att sova bra och ta vara på vilan.
Jag är så himla taggad på att fortsätta utvecklas inom dansen!!
 
 
 
 
 
Svar: Du kan maila mig på josefinsdream@gmail.com  :)
 
 

Publicerat: / Fitness

Hur du får en bra dag. 1. Vakna 2. Bestäm dig för att du är på ett kick-ass bra humör


Publicerat: / Everyday

Lots of things to get excited about


Skriv en lista. Get excited. 
Ta in lite färg i vardagen.


Publicerat: / Dress For Success

Dreaming of exotic sunsets

Satt ihop detta på Polyvore. Längtar till att se världen. Längtar till att gå runt i sånt här

Publicerat: / Fitness

LIVET ÄR NU

Let's get personal. Jag har varit så trött och oproduktiv av mig på sista tiden... Fast jag skrikit efter att göra saker jag verkligen vill och också borde. Vet inte vad det är men jag ska ändra på det nu! Har också ätit ovanligt mycket socker lately och det mår jag uruselt av. Pratar verkligen aldrig med någon om detta och har knappt ens erkänt det för mig själv, men jag trivs inte i min kropp så pass mycket som jag vill och bör göra. From time to time i alla fall... Jag har en stark självbild/känsla men det betyder inte att jag inte vill förbättra mig själv och vara så bra och må så bra jag kan.
Hälsa, träning, produktivitet, working hard, följa sin glädje, drömmar, aktivitet, positivt tänkande - Har alltid varit viktiga delar i mitt liv men jag har DEFINITIVT been struggling. Som att jag inte är den jag varje dag intalar mig själv att jag är och ska bli... Det är väldigt frustrerande och det är som att jag börjar om vaaaarje dag och har gjort det i tusentals dagar. Visst, många skulle titta på mitt liv och tänka wow.... Vad hon är igång. Jag dansar ju faktiskt 9+ gånger i veckan, går i skolan, skådespelar, sjunger, tränar utanför (de sista 3 punkterna är bland annat vad som knappt blivit av på ett litet tag) ... osv. Men det handlar om vad jag känner och vad som får mig att må strålande. 

Så nu...gör jag en jäkla ändring på riktigt. In the spirit of Nike: Just Do It. (And then do it again) 
Ska sluta äta socker som en maniac (HAHA. Detta är så olikt mig. Vet inte varför detta ens händer, lol) Hålla i min träning -  FÖR JAG ÄLSKAR DET. När det inte bara går fram och tillbaka i perioder liksom... Jag ska förvandla min kropp till en som jag känner mig fantastisk i :) 
Har skrivit upp ett veckoschema för det känns bra för mig att ha ordning. Allt rosa är dans och det gula är träning som t.ex Core/springa/HIIT/Styrka. Har lagt ut så att jag har 1-2 vilodagar. En hel vilodag och en annan där jag bara har en danslektion i skolan och så vilar jag resten av dagen.  I det här schemat har jag också lagt in skoljobb/plugg-tillfällen eller dagar. Det känns otroligt skönt.

Från och med nu går jag inte och väntar på någonting. Vill jag spela in en kortfilm, så gör jag det. Vill jag lägga upp en skådespelar-monolog på youtube, börjar jag jobba med den tills den är bra and that's just it. Vill jag söka ett sommarjobb gör jag det. Vill jag klara av att sjunga en speciell låt, börjar jag öva. Jag väntar inte på några möjligheter, för jag skapar dom. 

Jag tycker verkligen att ni ska tänka likadant! Livet är det som händer nu och inte sen och jag skiter i hur klyschigt det låter för det kunde inte vara viktigare. 
Sluta lev genom dator- eller iphone-skärmen. Sluta lev ert liv genom andras. Sluta gå runt och må dåligt över er själva eller er tillvaro och känna er maktlösa över situationen. DET GÅR ATT BYGGA UPP NÅGONTING NYTT!! Det är så sjukt enkelt. Det är bara att titta uppåt och bestämma sig. Är du inte nöjd med någonting, ändra på det eller ändra inställning.

Och en till sak jag vill att ni ska komma ihåg..... Vare sig du tror att du kan eller inte kan så har du rätt båda gångerna.  

 


Publicerat: / Dans

Bust some moves

Hallååååå! Vet ni vad jag hittade på idag? Var ute på ett litet äventyr med mamma och min syster Celine. Gustavsvik - Lost City!! Hahaha. Älskart. Den nyöppnade delen va grymt bra! 

 

I morgon ska jag antagligen till Stockholm för hiphop-workshops på SDA. Hoppas verkligen att det blir av (Om mina vänner kan bestämma sig... hah) 

Det är på workshops ( När det kommer till streetdance ) Som jag faktiskt får chansen att utvecklas och testa nya grejer ! Nivån som erbjuds här i Västerås är numera för låg för mig så man får verkligen ta tillfällen när de kommer! 


Här är lite bilder från tidigare workshops med  Daniel Rörström, Remy Tilburg och Sabina Dalfjäll.
Har dock aldrig varit på Scandinavian... 


Bilderna under fotade av Robie Törnell


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

LÄSPublicerat: / Dans

Drömmen som blev en plan

På senaste tid har jag verkligen låtit mig vara mer öppen. Nya vägar, drömmar, möjligheter har släppts in i mitt liv och detta är superviktigt. 

Det ända som behövs för att komma dit man vill är att ha sin slutvision klar för sig - Det man verkligen vill göra och hur det ska se ut. När man har det och tror på det så kommer hur inte spela någon roll för det kommer bara lägga sig framför dig som en väg... Automatiskt... Bara du hoppar på alla möjligheter som kommer åt ditt håll..

 

Såhär, lite grovt, ser min plan ut just nu: 

 

1. Ta studenten 2016

Yaaas! Fram tills detta (Nu) fortsätter jag att dansa så mycket som möjligt, både i skolan och de klasser jag går utanför - Plus hoppa på de workshop-möjligheter som kommer. 
Jag fortsätter att åka till Ymperia Film Academy i Stockholm för att gå skådespeleri / för film - lektioner. Söka skådespelarjobb etc...  Ska kanske börja göra lite kortfilmer med än vän som ska bli regissör osv... Spännande! Ska också fortsätta med min sång så klart! Den vill jag absolut inte släppa.

Bilder från avslutningen i 9an... Oj. Tiden bara...Swissshhh

2. Jobba ett litet tag = Tjäna pengar. (Plus Plugga ihop de Poäng som är kvar) 

Under detta år ska jag också, så klart, forsätta utvecklas inom dans och skådespeleri.
På grund av att jag har bytt gymnasium så himla mycket har det gjort att jag inte får ihop alla mina poäng när jag går ut. Så detta kommer jag behöva göra året efter. Får se om det blir på distans eller ej. Det löser sig! 

3. (Maybe!!) Flytta till London ett tag - Skådespela och Dansa. 

Finns en dansstudio som heter Pineapple som min vän Elisa introducerade för mig. Kanske dansar där. Samtidigt vill jag jobba med massa bra skådespelarcoacher och lära mig så mycket jag kan. Och i England kan man ju jobba också! Så bra va?! Då kan ekonomin hållas uppe. i London kan jag göra mig redo inför the real deal i Hollywood  då det gäller att vara på topp! Vill också till London för att jag älskar att resa och vill ha ett nytt äventyr - Få in ny energi och ha sjukt kul. Har ju varit i L.A så mycket och kommer säkert vara där resten av mitt liv.. Sen kan jag ju lära mig brittisk engelska så jag har både den, den amerikanska och den svenska dialekten att plocka fram och ha med på mitt CV...Perf! 
Elisa ska till London ett tag hon med - för att dansa. Så vi får se hur det blir... Vi har precis börjat prata om det här tillsammans.  Men jäklar va kul!!! 

 

4. Flytta till Los Angeles och Dansa på Millennium Dance Complex Certificate Program (Kanske). Sen gå Acting For Film på New York Film Academy! 
Japp. Kanske börjar med att gå på Millennium. Detta för att jag älskar och dansa så klart men också för att knyta kontakter inom den branschen lika som filmbranschen. Jag vill bli skådespelare i första hand men vill också ha möjligheten att göra en hel del dansgig och bli så bra som möjligt. (Och det är så sjukt kul). 
Men sedan har jag tänkt gå på New York Film Academy i Burbank/Hollywood!! Det är långt kvar men oj.. I AM SO EXCITED. 


 

5. Ett års OPT - Visum för att få jobba inom skådespeleri/Dans osv i USA. 

Efter utbildning på New York Film Academy kan man söka ett års OPT! Detta innebär att man får jobba i USA inom den branschen man pluggat. Det är alltså nu det gäller. Totally immerse myself into getting an agent, vara med på så mycket inspelningar jag kan, networka, gå på casting director workshops, spela i indie-kortfilmer, Gå på audition efter audition. Ah.. Ya name it!

Sen får vi se vad som händer.... 

 

 

 

Min plan har ändrats och förbättrats många gånger. Och det händer säkert igen... Det handlar om att veta att det är okej. Att allt sker i perfekt timing och är precis vad som är menat att hända.
EMBRACE THE JOURNEY!! Dröm på, andas och lev nu. 


Publicerat: / Dans

UPDATE!! NYFA MEETING, DANS, VALENTINES & MER

 
 
Rätt mycket har hänt sedan sist.
Alla dansföreställningar är klara och när jag kom hem var jag så otroligt glad, peppad och tacksam med nya ideer och drömmar i mitt huvud. You know me....
Jag och min vän Jasmine (Hon bor i Göteborg och vi hade inte setts sedan sommaren 2013)  åkte till 
Stockholm för att delta i ett möte på Kilroy med New York Film Academy. 
En väldigt rolig dag! Köpte en fin grej på DM Retro och fick även med mig ett par tåtrosor för modern dans. Det var väldigt intressant och trots att jag var skeptisk till skolan (Vilket jag inte berättat för er) innan har jag en helt annan syn nu. En vacker dag kommer jag gå där. När vet jag inte, men inom skådespeleri är det det absolut bästa för mig med tanke på all Networking, inspelningsmöjligheter och OPT-Visumet man får då man gått ut- För att få stanna i USA och jobba inom The Entertainment Industry. 
 
 
 
 
Nu är det sportlov och jag har inte så många planer. Ska komma ikapp med en del plugg, träna lite osv.
Men jag och två av mina dansvänner ska iväg till Stockholm för att ta några workshops på Scandinavian Dance Academy!! Har faktiskt aldrig varit där förut så jag är väldigt taggad. Så till Gustavsvik/Lost City!
Sen har jag planerat att se Cirkeln på bio, Se en utställning och fira en väns artonårsdag. 
 
 
Justja... Det va ju Valentine's Day också.. Här är två väldigt intressanta bilder från den :)
 
 


 
Vi hörs snart igen♥

Publicerat: / Dans

dansdag varje dag

Skola: Musikal och Jazz.
= I AIN'T COMPLAINING. 
 
Efter skolan and all night: rep med moderna inför föreställningarna. (Varje kväll och/eller dag denna vecka är jag upptagen med detta! 
 
Men oj va jag måste sova nu. Ska upp tidigt för morgonföreställning. Kommer få typ 5 timmar sömn... 
 
Publicerat: / Dans

PHANTOM
Och denna bild har fantastiska Robie Törnell tagit: 


Snart ska jag iväg till hiphopen , sedan är det modernt-lektion i skolan i morgon bitti och efter det tillbaka till fler föreställningar.
 
Måste verkligen passa på att njuta och ta in allting som händer och bara ha kul,  för det är inte varje dag man är med om sånt här och får vara omkring härliga personer och uppträda+dansa. Så mycket roligare än dagarna man bara sitter hemma. Så i morgon njuter jag fullt ut ;) ha!

Publicerat: / Dans

Dans. Sång. Good Times
Hade extra modernt-rep idag i kläderna vi ska ha. Kommer bli supercoolt. Affischen på bilden är den konserten jag ska vara med på i veckan. Kommer bli rep varje dag och sedan är det 4 föreställningar.  Så tacksam att jag får dansa så gott som varje dag!
 
Sedan bjöd min mor på Subway. 
Nu här hemma har jag börjat jobba på en cover av en låt jag fullständigt älskar! spelat in lite.. Smakprov kommer upp på instagram ikväll.
 
Ikväll är det mellodags (I AIN'T EVEN GONNA LIE) och en kär vän kommer hit. 
Ser väldigt mycket fram emot Eric Saades nummer. har haft en av hans dansare som tränare en gång i tiden! Och fått träffa honom själv på ett artistläger. Uppträdit en hel del med hans management . Så det är kul!! 

Publicerat: / Dans

DANSDAG
Är och repar på konserthuset hela kvällen. Woopwoop

Publicerat: / Dans

Fun times at practice

Jag i mitten. Glömde ett steg och detta var det första jag gjorde. Jag vet inte, det är så jag rullar I guess. xD

Publicerat: / Dans

''I'd rather be at the bottom of a ladder I want to climb, than at the top of a ladder I don't want to climb''

Jag har verkligen hittat min motivation och driv till det jag vill göra. Alltid när man har stora drömmar om att följa sina passioner och då man siktar högt, så kommer det perioder då man tvivlar eller tappar motivation.
Jag behövde bara bli påminnd om vad det är jag vill så jäkla mycket. Om vad jag fullständigt älskar och vad jag skulle flyga upp ur sängen för att få göra varje dag. Och det har jag.
 
 
Jag vill vara del av ett grymt cast på en stor produktion ( serie eller film ) Där man jobbar hårt varje dag och har sjukt kul medans man gör det. Omringad av roliga, kreativa  och bra personer som snart blir som ens familj. 
Berätta en en historia, gå in i en annan värld och göra ett intryck på alla som kollar.
Jag vill dansa så mycket som möjligt. Utvecklas så mycket jag kan och bli riktigt bra. Jag har ju dansat hela mitt liv, men nu på senare tid har min kärlek för dansen verkligen vuxit och jag har bestämt mig för att bli grym helt enkelt. 
 
Har suttit och kollat på skolor hit och dit. (NYFA vet ni ju redan om! Men vill ha flera options öppna och söka till fler). Tänkt att kanske besöka och plugga/jobba i fler länder förutom USA t.ex Australien? (Finns bra filmbransch och dansindustri där också). Har oroat mig över hur jag ska kunna dansa om jag skådespelar dag ut och dag in på en film/skådespelarskola.... Och vad är bra för mig? För min karriär? Och blablabla. 


Det jag kommer göra nu är att fokusera på slutprodukten. Drömmen, visionen. Att jag är där på inspelningen varje dag. Att jag är en fantastisk dansare och skådespelare. Människorna jag har runt om kring mig, möjligheterna som dyker upp överallt. Detta tror jag starkt på och det är så Law Of Attraction / The Secret fungerar. 
Så jag andas ut för jag vet att jag kommer hamna där. Det är där jag ser mig själv. Hur det ska gå till spelar ingen roll. Det kommer att hända automatiskt i perfekt timing. Jag ska bara ta alla möjligheter som öppnas för mig på vägen. Göra det jag älskar. Detta är långt från omöjligt. Det är bara ingen som gjort det förr.  Snart är jag där.  


exempel på två behind the scenes videos som är perfekta exempel på min framtid ;) 
Jag ÄLSKAR Dance Academy by the way. Det finns på amerikanska Netflix och jag är obsessed. Här om dagen skedde dock en stor tragedi i ett avsnitt och jag har aldrig gråtit så mycket av en serie / film (inte ens Supernatural som jag också älskar. Inte ens Titanic.) Haha. I alla fall. ÄLSKAR denna. 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

It's supposed to be scary. That's just an indication you should go for it

 jag kan säga detta att dessa ord är så enkla och LIVSAVGÖRANDE. 7 ord som sätter perspektiv på allt: 

Publicerat: / Dreams&Plans

Nu händer det grejer


Kände att jag verkligen vill berätta om detta... :) 
Hade en fantastisk kväll igår!! 
Här har ni en av de jag kommer bo med  i L.A och hon ska in i samma branch som mig, fast filmskapande/regissör istället för skådespelare. Det läskiga är att vi är så otroligt lika!! Vi har samma tankesätt, out of the box, larger than life och båda tror starkt på och lever efter The Secret / Law Of Attraction. Och vi har också samma syn på skitsnack och liknande.  Vi går numera i samma klass (dans) också och det är galet va världen är liten. Jag är så glad att jag hittat henne. Någon med vett liksom. 
 
Igår slog vi ihop our creative minds och planerade en del film, pratade NYFA, LA , skådespeleri/filmskapande, The Secret, About life och så vidare, medans vi lyxade till det med det goda i livet (choklad osv... Haha!!)
 
 
Surround yourself with positive, creative, amazing people that lift you higher :) 

Publicerat: / Everyday

FOTOGRAFERING. Headshots och mer

Dessa tre kommer jag att använda just nu som mina skådespelar-headshots!! TAGGAD TAGGAD TAGGAD.
Nu är det bara betala medlemskap igen och börja söka. 
 
Och här är ett par fler bilder vi fotade! Många redigerade jag i mobilen hehe. I like that shit. 
FOTOGRAF AMANDA WALLKULLE !
 
 
 
 
 

Publicerat: / Dans

Stills from contemporary rehearsal

Bara för jag älskar att dansa. Som om det var något nytt. 
 Ska bli så jäkla bra nu. Let's köttaHoppas ingen sue me after this. Haha...
Föreställning omm några veckor :) 
 
Denna danssal har jag förövrigt några danslektioner i under skoltid.

Publicerat: / Everyday

School all day errrdaayy

 
haha.....Inte ens jag är pepp twentyfour-seven.... ;(

Publicerat: / Fitness

Cause I'm on top of the world, eh


2015's första springrunda klar! 
Jag tänker fortsätta springa nu då och då. För min hälsa. Och det är en slags harmoni med att springa också. Det är så viktigt att ha detta perspektiv. Att vara aktiv för din hälsa och inte för att du måste bli smal. Och för att du kan. För att du har ben att gå på.
Efter blev det en proteinshake, russin och snabb stretch. 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Kan inte säga det bättre

 
 
 
 
Precis såhär!! Jag hoppas du förstår att om du inte tar risker för att leva ett liv du älskar, har du tagit den största risken någonsin. So go out there. Börja göra mer av det där du går och tänker på. Spela upp filmer i ditt sinne varje dag där du gör de där sakerna du drömmer om. Följ hjärtat och gör småsaker som du blir glad av, ta baby-steg varje dag och fokusera bara på vad du gör just nu. Ha den stora visionen klar, låt den spelas upp i ditt huvud och vet att den finns där runt hörnet och att den är påväg till dig. Oroa dig inte över hur det ska gå till. Bara gör mer och mer av det du vill hålla på med!
 
 
Idag skrev jag om mitt CV på ett nytt konto på statist.se . En vecka kvar tills jag tar mina headshots!! TAGGAD till tusen. Någonting annat jag attraherat in i mitt liv är att jag numera dansar 8 gåner i veckan och 6 av dom är inom skolan så det tar ingen tid utanför skolan. Endast två klasser på torsdagar :) 
Har förövrigt hittat en tjej i min klass som även hon har tänkt plugga på NYFA Los Angeles. Men regissör-inriktingen. Fantastiskt kul!! En till roomie, förhoppningsvis!!

Publicerat: / Dress For Success

Hårsalong resultat!!

Gaah. Så här ser mitt hår ut nu. Jag är verkligen nöjd. Hon lyckades få bort väldigt mycket av de varma nyanserna så att det blev kallt/askigt istället. Älskar denna färg! Önskar förövrigt att mitt hår alltid hade denna volym och dessa lockar... ;) 
Första gången jag gör något sånt här på en salong. De tog t 2 - 2.5 timmar. I'M HAPPY
 
 
När det var klart och jag skulle betala hämtade jag vattenflaskan och la i den i väskan... Sedan vände jag mig om för att hämta något annat. Och när jag skulle ta pengarna från väskan hade vattenflaskan varit helt öppen och det var en bassäng i hela väskan. Mitt i den ligger min kära iPhone.
Nu skakar skärmen och har olika filter över sig då och då... Jag bara hoppas och hoppas så mycket att den kommer bli bra.... Vet verkligen inte vad jag ska göra annars. Har inte alls pengar för en ny och jag är bunden 1,5 år till. HOPPAS.
 

Publicerat: / Everyday

An obsession


Tyckte att froyo förtjänade en plats på min blogg. Så. Skåda. Feel yo mouth water. Inte för att frozen yogurt factory smakar bra men det ser bra ut i alla fall haha.
 
Vet ni vad? Jag mår BRA NU!! Ingen utmaning kvar. Helt galet. Underbart

Publicerat: / Dans

Dansklass

 
Hello beautiful! 
So... Jag har bytit inriktning från musik till dans ( tror jag nämnt det innan? ). Nu har jag gått andra dagen med den klassen och det känns så så bra. Först hade jag en uppsjungning för alla musiklärare för att jag ska kunna på mitt betyg i instrument/sång. Sedan hade jag HipHop och att ha det i skolan är ju grymt roligt. Efter det var det ett intensivt tabata-pass på idrotten. Jag är så glad att jag kommer få vara ännu mer aktiv nu. 

Senare idag ska jag boka tågbijetter till Stockholm den 16 Februari för att gå på ett möte med..... TRUMVIRVEL... New York Film Academy!! Underbart att de besöker Sverige. Mer om det sen.... ;) 

Tack för era fina ord ni som kommenterar ibland. Det glädjer mig alltid så mycket.♥

Publicerat: / Dans

Showtime!!


Är på en fullsatt Flashdance - musikal på China Teatern just nu. Det är paus at the moment :) 
 
Och det är GRYMT! Blir otroligt inspirerad. Älskar att se bra artister och någonting som människor lagt hela sin själ i. Nu vill jag bara bli av med min trötthet så jag kan öva och köra själv.

Publicerat: / Everyday

Utmattning & Trötthet

Från min instagram:  I've been "suffering" from some sort of fatigue the last coupla weeks. I still have it and it is like it's five am in the morning and you just have to get out of bed. That's how I feel throughout the entire day. It's honestly so hard on me considering everything I want to be doing. Sometimes my energy is great though and I can workout, but then the rest of the day's a bust.  Anyways - right now I'm doing what I can and I will get through this thing. I'll take small steps in working out and I just fight through the fatigue and do things no matter what.
Just wanted to vent a bit....💜
Detta kom efter jag varit sjuk ett tag. (Något virus). Men det håller i sig. Har varit hos läkare och allt var bra. Men väntat svar på blodprov..
Detta bara håller i sig och det påverkar så mycket. Nu när skolan satt igång och jag ska byta från musik till dans och allt med skolan är rätt intensivt. Och nästa vecka börjar dansen utanför också.
 
Därför är det väldigt viktigt att jag blir bra. Vet inte vad det är men jag ska tänka positivt och jag kommer ta mig ur/ bli frisk från detta vad det än är. 

Publicerat: / Dreams&Plans

Hello There NYFA this is Josie speaking...

Fråga: Hej! Vet du vad du ska göra efter studenten? Kan du göra ett inlägg om det? :D
Hello! Vilken bra timing att jag fick denna fråga för skulle just gå in och skriva ett inlägg lite om det. 
 
 
Jag satt och tittade runt på internet efter exempel på hårfärger ( Ska inom kort göra en hårmakeover som jag fick i julklapp! ) och plötsligt händer det!! Min telefon ringer och jag ser ett långt nummer som startar på 001 och innehöll parenteser. Under numret står det Northern ''Los Angeles Area''. Förstod på en gång att det var New York Film Academy eftersom jag requestat information. Mitt hjärta slog några volter och sedan stannade jag upp som i en komedi för att jag glömde bort vilket namn jag skulle använda. Men sedan kom jag på att det är Josie och inte Josefin så jag svarade ''Hi this is Josie''. 
Detta gav mig en kick. En reminder av vad som kommer, vad jag är menad att göra och att det bara är tuta och kör som gäller. Skolan just nu mår vara kaos men jag har detta. Kan inte vänta tills jag tar mina headshots och kastar mig ut i inspelningar, auditions och kurser igen. 
 
 
 
Alltså. Efter gymnasiet ska jag flytta till L.A och studera skådespeleri för att sedan klättra upp inom branschen där borta. En skola som är en stor kandidat i mitt val är New York Film Academy i Burbank / Los Angeles.
Ska bara göra vad jag älskar varje dag. Ha sjukt kul, jobba hårt, träffa bra och kreativa människor och ta mig till de stora produktionerna. That's the plan. I alla fall del av den. Har massor av andra drömmar också. Vill resa så mycket som möjligt och fortsätta med dansen och sången. Med mer.. Som det ser ut som nu är det Januari 2017 som gäller. Kommer alltså ha ett halvår i Sverige efter studenten till att tjäna in mer pengar och göra mig redo. 
Jag har en vän från detta land som jag kommer bo tillsammans med och hon kommer även gå på samma skola. I alla fall är det vad som är planerat nu! Vi kommer absolut hitta någon mer / några fler roomies ( gärna som satsar på samma eller liknande ) 
 
 

Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

LA Memories: Oktober 2011 (HHHIC)

Wow, I really knew nothing about acting nor the business at all around this time.
Haha. I alla fall. Väldigt glad att jag gjorde detta. Trots att min engelska inte var som den är nu, att min headshot var oprofessionell, att mitt CV var så gott som tomt och att jag inte var något vidare bra på att skådespela. Glömmer aldrig när en agent sa att jag skulle passa bra på disney channel och mitt hjärta sjung för det var min dröm.
Men ja, det var så fantastiskt och jag ångrar ingenting.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

Who are you?


Gör min vision klar för mig.
Sedan finns det ingenting som kan stå ivägen. Inte längre.
 
<3

Publicerat: / Fitness

Idag är jag en Nike-reklamskyltAllt jag har på mig är från Nike.. Woops haha! 
 
ÄNGLIGEN kan jag träna igen efter att ha varit sjuk ett bra tag..! Har testat mig fram 3 gånger nu och jag är så glad över att det går bra.
 
Dock har jag någonting i min kropp sedan en tid tillbaka. Det är någon slags utmattning men som försvinner när jag är igång. Känns som att jag håller på att övervinna det nu i alla fall, men ska ändå kolla upp det i morgon.
 
Jag körde från gymmet hem också! Men sis och papster i bilen. Det är scary men det går lättare och lättare. Nu är det bara att köra! 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

Har ett stort äventyr framför mig

//En bild på mig från 2012. Wow... And before braces too?!//
 
Vi kom alla hit till jorden för att följa vår första instinkt, leva ut våra passioner och följa vår glädje. Be remarkable and do something remarkable with what we have. 
Det är precis det jag kommer leva efter detta år och resten av mitt liv. Rädla kontrollerar inte mig och mina beslut. Hur litet eller stort det än är. Detta kommer bli ett helt fantastiskt, stort och galet år för mig och jag är mer redo än någonsin. Kan inte vänta (!!!) att bara upfylla nyårslöfte efter nyårslöfte. ( Skulle mer säga årets mål och planer).
 
Hade verkligen en urusel nyårsafton haha. Verkligen! Men det ändrar inte hur glad jag är inför detta år. 
Jag älskar att ni följer mig och jag ska svara på alla frågor jag får! Var er själva till hundra procent och gör era drömmar verkliga!! Och...GOTT nytt ÅR;) ;)!! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

2015


Publicerat: / Everyday

Time for a Hairiana makeover

Någonting jag önskar mig i julklapp är en hår-makeover på någon bra salong.
Vill äntligen ha fint, hälsosamt hår med en stunning och rik färg. 
Jag bara älskar Arianas hår som är någon mix av karamell/blond/brun/ask. Hon har ju lite av en ombreeffekt också. Det vet jag inte om jag behöver. Men något av dessa exempel kommer jag ta med mig när det blir dags att färga och klippa. 

 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Välj kärlek. Välj glädje.

 
Visa ord som rörde mig.
Du är menad att följa din passion. Det är meningen att du ska vara lycklig. Det är därför du kom hit till jorden. När du vaknar på morgonen, låt universum veta vad du vill ha och vem du vill vara. Sedan släpp det och fokusera bara på att göra det som gör dig glad eller pirrig i magen. Livet är vad som händer idag och inte i morgon. Ingenting ska behöva hålla oss tillbaka. Då lever vi inte. Så vad du än går igenom, hur låg din tro på dig själv än har dragits ner till för tillfället, hur grått och långt borta allt känns, ingenting är för sent. Du kommer få uppleva magin igen, bara du, här och nu och varje dag, väljer kärlek istället för rädsla♥

Publicerat: / Everyday

Drömmar med vingesus

 


Hon missade stolen när hon skulle sätta sig.... Sen blev hon kvar där nere och alla gjorde samma sak och satt på golvet istället för stolarna... (?!)
 
Nu har vi uppträdit på scenen med lucian två gånger. I morgon kör vi ute på stan ( runt klockan 16 utanför bilbok/espresso house ni som bor i Västerås) och på julkonserten nästa vecka uppträder vi också.
Bor i Västerås

Publicerat: / Dans

Träning, Dans, Glädje

 
 
Min vardag just nu:plugg. rep inför lucia & föreställning. träning. Har tyvärr inte fått någon julstämning detta året ännu. Med det kommer! Snart...
Jag lovar i alla fall mig själv att hur jag än känner , just workout. Det är vad jag mår super av. Så tycker jag att man ska tänka. Alltid. Vad det än är. Om man vet vad man älskar och vad man vill - så gör bara, för nu är det enda som existerar.
 
Var på min vän Oscars dansföreställning här om dagen och koreografin (modern) var helt fantastisk. Jag vill dansa mer igen och bli bättre så jag tror att jag kommer börja in den gruppen till nästa termin!! Sedan får vi se vad det blir mer för kurser! 
 
När det kommer till dansen känner jag också såhär att GOSH GIRL. Du brinner ju för det där så varför inte bara göra mer av det? Även om jag har mycket annat och ska satsa på skådespeleriet. Det spelar ingen roll. Jag fullkomligt älskar och dansa SÅ VARFÖR INTE LIKSOM? man ska alltid bejaka sin glädje. Gå åt det hållet du vet. 
 
 
Kram 

Publicerat: / Dans

En danshelg on stage

Jag har inte bloggat på så många dagar! Prov efter prov efter prov och så har det varit rep och föreställningar i helgen. Älskar alltid denna tid på året när det är dags för dansföreställningarna!! I år var jag med i två nummer : commercial jazz och hiphop. HipHopen var med på alla shower!  Där var det indien-tema and I was SO feeling it!!! Ville inte gå ur den där känslan ärligt talat haha!!
 
Här kommer en bildbomb från helgen, som var grym! Göra någonting man älskar tillsammans med bra personer liksom :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Stop what you're doing and listen to Jim Carrey

 
Börja titta från 10:16 - Sitter och ryser till detta. Jag älskar hur han lever efter Law Of Attraction och får det att låta så himla enkelt, för det är det ju!! Och att höra alla dessa visa ord komma från någon som honom får mig att inte tveka en sekund på vad jag vill göra med mitt liv. Vilket geni. 

Publicerat: / Everyday

Är ute i skogen och cyklar på hal is

 
Jag är fortfarande dålig/sjuk och det börjar bli rätt frustrerande. Trodde jag var frisk igår och köttade på dansträningarna. Det gick bra!! Men sen på natten/morgonen var jag sjuk igen. Men tror jag ska åka iväg till Actic snart efter jag har vilat för att jogga och sen köra mage här hemma eller så . Jag orkar inte vänta på att träna längre. Ska bara vila lite först... Helt slut. Det verkar vara ett virus jag har. Väldigt dålig timing nu när det är så mycket i skolan och dansföreställningar osv. Har inte kunnat sjunga på sånglektion, ensemble, kör eller musikal någonting heller. Men det är bara att se uppåt! 
 
Nu har jag också planerat varje dag runt 14 dagar framåt för att skolan köttar med prov och uppgifter och tar nästan kol på mig. Har även planerat min träning och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag magiskt blir frisk så att jag kan följa den...!!!
 
Haha sorry jag orkar inte ens vara positiv/uppmuntrande/inspirerande i detta inlägg för att inte orkar någonting just nu hahaha. 
 
PRAY FOR ME FRIENDS!! I NEED IT <3

Publicerat: / Dans

Make Your Passion Your Paycheck

Jag längar så tills jag är igång med auditions och inspelningar igen (2015). Jag antar att jag behövde den här tiden för att allt händer av en andledning och pausen/tiden har bara gjort mig visare, mer redo och laddad. Den första instinkten man har är alltid den rätta och därför har jag inget annat val än att bara go for it and go BIG ;)!! Ingen risk är större än att inte följa sitt hjärta. Vi måste göra det vi drömmer om annars lever vi inte.  Det är det här jag ska kämpa för att få göra varje dag. Saker jag älskar. 
Tiden nu är viktig. Jag vill bara lära mig saker, växa, bli erfaren och bli bättre och bättre så att jag är ready to take on the entertainment capital!!! 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Hello

 

Jag har varit sjuk i en vecka..! 
Så jag bara KAN INTE VÄNTA att få träna. Tror det är fine i morgon. Jag har i alla fall köpt hur mycket träningskläder som helst vilket jag är så otroligt glad över för det behövdes verkligen. Jag kan visa er dom om ni vill. Annars la jag upp en liten snabb video på instagram ( @josefinostevik) 
 

Publicerat: / Skådespeleri

Created a resume for fun

Satte ihop ett framtida CV. Detta är mest för kul, drömmande och Law of attraction, you know? Kommer ju inte använda detta. Särskilt inte i sverige. Men ska göra ett nytt liknande på svenska så klart! Jag vill bara göra någonting för kul och för att jag senare ska nå detta. Är förväntansfull inför framtiden i L.A då jag kommer få fixa ihop ett riktigt sånt här, skriva ut ett flertal kopior och sätta på en riktigt bra headshot på baksidan. Åh.  Därför sätter jag i hop ett nu. Det är en del av vägen. Att kunna se / visualisera någonting framför sig. Förstår ni? En dag kommer detta(fast mer ifyllt så klart) vara min verklighet!  

Här är en bit av det jag precis skrev ihop. =') ''Special skills'' sektionen blev utanför screenshoten haha. Och oj va pinsam jag är att jag skrev fel namn på Awas musikvideo. La till ett litet '' I'm  ''. Why Josefin...
 
 
 
 

Publicerat: / Fitness

Myself first

Just nu är min bästis Blogilates nya Fit Journal. Hälsa/träning har alltid varit viktigt för mig och nu var det dags att göra en stor skillnad och det är vad jag sysslar med just nu. Jag vill bara vara mitt bästa jag och behandla min kropp på bästa sätt. Jag kommer ingen vart om jag behandlar mig själv sämre än vad jag bör. 
Det är helt fantastiskt vilken bra timing detta kom i !! Har börjat tränat mer consistently/ihållande och inte i perioder då jag köttar/ingenting/köttar/ingenting. Så jag blir bättre varje dag ♥
 
 
Det är otroligt hur mycket du kan åstadkomma om du bara gör. Vad det än är. Sluta tänk så mycket. Just do :)
 
 

Publicerat: / Skådespeleri

Två scener från The Hunger Games - Study The Greats

Hittade två scener ur The Hunger Games som jag gillar. Starkt skådespeleri.
Jag såg förresten midnattspremiären av Mockingjay och WOW. Jag kan inte förstå hur bra den är. Både skådespleleriet, screenplayet, redigeringen, musiken - allt. Jennifer Lawrence är definitivt HANDS DOWN min favoritskådespelare.  
 
 
 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel