Publicerat: / Fitness

Fortsätt, fortsätt, du vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn

Äntligen. Jag har haft en otroligt lång träningspaus (för att vara mig!!) och det har jag inte mått bra över alls. Har prokrastinerat och så vidare. Men nu är jag igång och det känns så himla bra. Så enkelt är det ju. Körde mage och kondition på gymmet i förrgår, gick på yogapass igår och nu idag sitter jag och svettas efter en springtur. Sprang lite i en låång trappa också. Jag har också börjat stretcha (dans-vighet) vilket jag sa att jag skulle göra hela sommaren för att bli riktigt vig. 

Det märks att jag inte har varit igång på ett litet tag. Det var så jobbigt idag och träningarna innan. Och när det kommer till vigheten, visst så klart kan jag köra en spagat på båda benen, men jag är så mycket stelare än i slutet av terminen.
Men det motiverar mig bara!! så mycket. Det känns faktiskt lite bra att jag inte är på topp nu för det gör bara min resa ännu vackrare. Nu är jag taggad till tusen. Jag älskar ju verkligen träning och att vara aktiv. Att känna sig stark är den bästa känslan. 
 


LÄS: DET HANDLAR INTE OM VAR DU ÄR NU. DET HANDLAR OM VAD DU VILL!!!! Som rubriken lyder... Det gäller det mesta i livet. Din hjälteresa är som en labyrint. Du vet aldrig vad som väntar efter näsa hörn - Det kan vara en guldgruva... Precis när du var nära att ge upp. 


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Remember this guys

Det handlar om att ha ett mål, en vision, en destination, a calling. Med en kompass vet du att dina steg till slut leder precis dit du vill, men du vet inte när och hur. Lita bara på att du gör rätt val, att allt händer i perfekt timing och harmoni, att bra saker kommer din väg och att du kan klara av precis allt så länge du vill och brinner för det.
 

Publicerat: / Q&A

Program på NYFA?

Heej solstrålar!!
Många har frågat vilket program jag tänkte gå på New York Film Academy L.A - och som det ser ut nu är det "One Year Acting For Film" 
Om ni har fler frågor om det, fråga på - så kan jag göra ett inlägg med allt som handlar om det - kram❤️

Igår såg jag förresten Måns Zelmerlöw Heroes Tour och stod längst fram. Han hade en fantastisk energi som smittade av sig!! Det bara lyser om honom och man ser att han älskar det han gör vilket  är så inspirerande...! Jag sjöng så klart med i alla låtar.. Heh


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Vad jag vaknar upp till

   
   
There is no limit, really :) Only yourself 
 
 
 

Publicerat: / MJ

He who walks on the moon.

25 Juni - 6 år sedan. Dagen då världen tvärstannade.
Michael, I want to thank you... I want to thank you, for everything. 
Önskar att han kunde komma tillbaka. Önskar att jag kunde få se honom live. Få uppleva magin. Få rysningar i hela kroppen. Gråta av lycka. Bli så inspirerad så att det räcker livet ut. 

Jag kommer för all framtid sprida hans kärlek, hans geni, hans budskap, hans musik. Han har gett världen så otroligt mycket. Han har gett mig så otroligt mycket. Utan honom vet jag ärligt inte om jag hade varit så kreativ som jag är, om jag hade haft samma kärlek till musik, till dans, till skådespeleri, till världen och att hjälpa till att göra den till en bättre plats, till att jobba hårt för sådant man älskar. Jag kan inte tacka honom nog. 


Publicerat: / Dress For Success

The kläder of the day

Zzzo thiz iz me on this glorious day. Allt jag har på mig (förutom min cardigan) köptes i London. hehe. thihi.



Publicerat: / Mina Videos

Cover - Teaser!!

Heeeej!
Äntligen är jag klar med en inspelning jag jobbat , jobbat och jobbat med. Låten är av den fantastiska Loic Nottet och framfördes i årets Eurovision Song Contest. 
Tanken är att jag ska göra en musikvideo till den. Eller ja, det ska jag. Det kommer att vara mycket dans i den kan jag lova. Men den kommer senare i sommar. Antagligen Augusti. Fast jag kunde inte vänta så här är en 1 minuts teaser på låten!! Var snälla tack ♥ Det va så länge sedan jag la upp någonting offentligt inom sång/artisteri.  Så jag är väldigt taggad på detta! KRAM 


Publicerat: / MJ

Pentatonix: Michael

So I scrolled through my youtube feed like any other day...
Alltså. De flesta av er vet vilket stort MJ - fan jag är. Och denna acapella-grupp (Pentatonix - de är helt enastående) har precis laddat upp deras take on him! Jag är helt ordlös. Lyssna!!!

Publicerat: / Fitness

Må Strålande Tips: JUICA MER!!

Köp en stor supernyttig och god juice att ha i kylen. Just do it gurl... Just do it. Drick kanske lite på morgonen och lite på kvällen, eller också mitt på dagen. Det är ett såååå positivt plus att lägga till i vardagen och jag mår mycket bättre av det. Hittade en gudomlig en i London, men den får ni se senare i samband med ett London-inlägg.
DEN HÄR DOCK. ( som finns in la Suede ) Bara naturliga ingredienser och inget socker förutom det som finns i frukterna. Spenat, äpple, ananas och citron - vilken fräsch cleanse!! Den smakar SÅ bra och den är lokalt producerad. Kan inte bli så mycket bättre. 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

''omöjligt'' är för de gråa

And that is your start. Steg ett. Dröm. Föreställ dig ditt absoluta drömliv, där du lever med mening och älskar att vakna upp på morgonen för att du ska ut och göra precis det du älskar. Tänk crazy. Det finns ingen regel när du drömmer så be bold and bright darling. Nu när du har drömt fram det livet är det bara att ha det i ditt hjärta att det manifestreras varje dag. Se dig själv göra de sakerna du vill. Låtsas som om det redan är du!
Det finns där i slutet av labyrinten, så tro, njut av varje dag, var tacksam för alla mot- och framgångar - för de leder dig precis dit du vill. 
 

Publicerat: / Q&A

A's to your Q's

Hello! Jag har massvis av frågor som jag har varit så urusel att inte svara på. Men det gör jag nu! Börjar med dessa... 

Valentina: Hej! Superbra blogg! 
- Hur ser dina planer ut inom skådespeleri? 
Sv: Som det ser ut just nu: ett halvår (till max 1 år) efter jag tar studenten blir det New York Film Academy Hollywood, sedan får jag OPT visum i ett år och då får jag kämpa mig fram och se rollerna bli bättre och bättre. Det jag ska göra nu i Sverige, innan L.A? Ja... det är svårt att hitta tid till att åka till Stockholm på auditions och inspelningar på grund av skolan. Ska börja trean nu och det är fullt upp i min estet-dans med musikalprofil-  inriktning. Men får jag möjlighet ska jag absolut försöka!! Annars kommer jag börja förbereda mig genom att plugga hemma och lära mig ännu mer om skådespeleri och om branchen. 


- Ska du gå på skola i LA eller bara flytta dit och försöka på något annat sätt? Har nämligen samma dröm och vill bara se hur andra funderar på att göra
Sv: Mina tankar har gått fram och tillbaka. Och det har definitivt varit korta stunder då jag tänkt hoppa av gymnasiet, tjäna pengar, sen åka dit och ta mig fram på andra sätt. Men nu är planen jag känner starkt för att gå Acting For Film på NYFA och sen börja jobba där borta. 

 

 
 


- Jag funderar också på att studera på NYFA, men hur skaffar man sedan OPT?
Sv: Det enda jag vet är att du får hjälp med det!  Don't worry, fråga bara någon på NYFA. De är villiga att hjälpa dig med allt du behöver. Och tänk, året/åren du väl är där kommer du ha gott om tid att networka med människor och ta reda på allt och lite till. Men det kommer jag absolut att fråga i och med att jag ansöker. 

- Och går du i teater här i Sverige?
Sv: Inte just nu, nej. Om vi inte räknar med musikallektionerna i skolan. Men jag har gått teater, improvisation och musikalteater på kulturskola. Sen har jag ju gått småkurser i filmskådespeleri på Ymperia och liknande. 


- Hur kan du vinna lektioner i Stockholm?
Sv: Det är för sent att gå med nu. Men det är Ymperia Film Academy som har en stipendietävning varje år!
Ha det bra! Tack detsamma ;) 

 
 

Lilli: Hej! 
-Jag undrar hur du kommer ha råd att gå på NYFA? 😊 Varje semester är ju så sjukt dyr 😡
Sv: Jo tack... I'm aware... ;) Haha! Men jag tror starkt på att vill man någonting och kan se det framför sig in the mind... Så kan man göra det! Så är det bara. Pengar ska aldrig hindra dig! ALDRIG. 
Men jag kommer i alla fall att söka jobb nu, spara så mycket jag bara kan, söka stipendium, ta CSN lån, kommer få ett litet månadsbidrag av mina föräldrar när jag väl är där (inte så mycket, men i alla fall). Och hoppas på att mina fonder blir sålda. Sedan ska jag se om jag kan utföra småjobb som sitta barnvakt och likannde. 

 

Linnea: Åå va d kul att du ska börja uppdatera bloggen igen! Har följt dig i några år nu och du är verkligen min största inspirationskälla❤️ Superbra blogg!:)
Sv:  Alltså. DU inspirerar mig! tack för tiden än så länge! det betyder mycket. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Publicerat: / Dress For Success

Style's Eternal. Fashion's Temporary

Här är tre polyvore-sets jag satt ihop. Min favvis är definitivt the Africa one! 
Tryck HÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till mitt Polyvore-konto.
 
 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

A goal of mine: Adventure Travel with Kilroy

Innan jag flyttar till Los Angeles, NYFA och satsar så vill jag så sjukt himla gärna resa med Kilroy. Åka runt på en äventyrs och upptäcktsresa i Asien (framför allt) och Afrika. Om jag har pengar nog, vilket... ja NYFA och LA är väldigt dyrt. Men näe. Det här är mitt mål och det ska bli av för det vill jag något otroligt. När jag har tagit studenten tror jag att vi först faktiskt ska åka till Cali med familjen. Men sen vill jag resa i några veckor, upp till 2-3 månader. Jag tror och vet att det kommer vara så bra för mig. Att jag kommer växa, hitta inspiration, massa livsglädje och motivation. Bara växa massor. Åh
 

Publicerat: / Inför USA / L.A

Samtal från NYFA

Fick ett litet call igår från ''Northern Los Angeles Area'' och förstår på en gång att det är någon från New York Film Academy. Blir så bubblig och taggad då. Hade inte kunnat komma mer lägligt då jag insett hur mycket jag vill detta och det är slut på allt små-tvekande hit och dit. This is what I'm doing people! that's that. 
 
 
Han ville veta om jag fortfarande var intresserad och om jag ville sätta igång med ansökningsprocessen osv. Jag berättade om hur det låg till och att jag skulle vilja börja om minst 1,5 år. 
Så i Februari ringer han upp mig igen och så sätter vi förhoppningsvis igång!! ( Dock har jag tänkt att kanske söka via Kilroy Sverige, då de kan hjälpa till med massa runt omkring. Berättar mer om det sen ) 
 
 
Förstår inte. Det börjar ju faktiskt bli verklighet. Så länge jag väntat på flytten. Ända sen innan Hey Hollywood 2011. Sen 2010 har jag drömt om detta. Att satsa på performing arts i mitt kära Los Angeles. Och nu börjar det närma sig och det är dags att skaffa pengar, ta körkort, förbereda mig och njuta av tiden jag har här. 
För om ett tag börjar ett nytt kapitel...
 

Publicerat: / Everyday

Just me again, trying to take over the world or something

Heeeeeej! ♥
Kämpar vissa av er är alltså. Jag bara lämnar er i sticket. Men vet att en del av er har följt mig på instagram under tiden jag varit borta. 

Men nu kör jag en fräschstart på den här gamla goda älskade bloggen och kommer av allra största sannolikhet att hålla mig till den.
Det kommer bli så kul, älskar att vara er vän och att ha er som mina vänner på den här fantastiska resan som är livet. HOPPAS att jag kan dela med mig av glädje och inspiration. Let's conquer the world together!!! okay??!
 
bild tagen förra veckan på Natural History Museum i London. Ger tummen upp till framtidens bloggande. Wohooo.
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]




Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel