Publicerat: / Inför USA / L.A

Samtal från NYFA

Fick ett litet call igår från ''Northern Los Angeles Area'' och förstår på en gång att det är någon från New York Film Academy. Blir så bubblig och taggad då. Hade inte kunnat komma mer lägligt då jag insett hur mycket jag vill detta och det är slut på allt små-tvekande hit och dit. This is what I'm doing people! that's that. 
 
 
Han ville veta om jag fortfarande var intresserad och om jag ville sätta igång med ansökningsprocessen osv. Jag berättade om hur det låg till och att jag skulle vilja börja om minst 1,5 år. 
Så i Februari ringer han upp mig igen och så sätter vi förhoppningsvis igång!! ( Dock har jag tänkt att kanske söka via Kilroy Sverige, då de kan hjälpa till med massa runt omkring. Berättar mer om det sen ) 
 
 
Förstår inte. Det börjar ju faktiskt bli verklighet. Så länge jag väntat på flytten. Ända sen innan Hey Hollywood 2011. Sen 2010 har jag drömt om detta. Att satsa på performing arts i mitt kära Los Angeles. Och nu börjar det närma sig och det är dags att skaffa pengar, ta körkort, förbereda mig och njuta av tiden jag har här. 
För om ett tag börjar ett nytt kapitel...
 


Postat av: Sara

Fy fan vad häftigt! Shit vad coolt det hade varit att gå på en film skolan i USA. Det skulle jag vilja göra so baaaaad

2015-06-24 @ 11:49:26
http://nouw.com/moony



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo