Publicerat: / Los Angeles

where the sun makes palmtrees grow

Åh nu kom jag in i ett sånt där state of mind där jag bara vill dit jag hör hemma. Vill bara dit. 
Allt det hela blir bara så emotionellt. California I love you. Som ni vet så flyttar vi ju om lite mindre än två år om pappa får jobb. Men faktiskt, man vet aldrig vad som händer. Det kanske blir jag och pappa som flyttar om 1 år, eller 1,5 eller vad som helst. The point is... Jag har lärt mig att man aldrig vet vad som händer. Snart kanske jag sitter där på ett plan , tidigare än vad jag anat, med mitt liv nerpackat i en resväska.. åh , det gav mig rysningar.
just believe 
min bild

Publicerat: / Everyday

Finally Weekend

IT'S FRIDAY!! och ledigt från skolan idag också. Jag har varit ute och sprungit, duschat och sen åkte jag till Hälla/Ica Maxi och köpte lite nutrilettebaerer, hallonkesella, cola light och naturgodis:)


Publicerat: / Everyday

IT WILL GET BETTER

Hej mina allra underbaraste finaste läsare, behöver jag säga mer? 
But seriously, jag vill verkligen satsa ännu mer på bloggen nu till exempel, ungefär som förut. Vill uppdatera mer och boosta med superbra inlägg och så vidare. Har tyvärr ingen superbra kamera men men.. Iallafall. 
I helgen har jag en extra dag helg (fredag). Så i helgen blir det en hemmahelg med bloggplanering, 
lite annan planering (skådespeleri och så vidare), plugg, träning inom allt möjligt och så vidare. 
 
Så jag ska försöka skriva upp en lista på inlägg jag vill göra och så vidare. Även videos jag vill göra :) Detta kommer bli jättebra ska ni se. Även om ni ''ääälskar min blogg sjuuukt mycket'' ( ♥ ) nu så känner jag ändå att jag vill förbättra :). Om ni har några idér så snälla säg till 
 
spicar upp inlägget med en mysig höstbild. åhh


Publicerat: / Everyday

DELICIOUSNESS AND GREAT NEWS

Hittade ett recept på nyttiga amerikanska pannkakor, så gjorde det som mellis, blev jättegott verkligen!

Och idag var jag på tandregleringen! Det gick jättebra, får tandställningen redan 20 November, och om vi flyttar till USA kommer den kanske tas ut innan annars gick det tydligen att fixa där borta:D. Awesome!!


Publicerat: / Everyday

MONDAY

Har inte så mycket att uppdatera er om just nu. Dock har jag planer på kommande grejer :) Ikväll har jag improviseringklass, alltså jag går i en skådespelar/teatergrupp med inriktning på improvisationsövningar. Superbra verkligen!

Snart är jag där igen.


Publicerat: / Everyday

SEPTEMBER VLOGS!

Känner att jag behövde ge er en update on how I actually sound nowadays. Har verkligen blivit ännu bättre än förut, då jag lite smått nonchalant trodde att det inte kunde bli bärre än så. HAH. var bara tvungen att lägga ut dessa:) njut nu och bli inte allt för sugen på Frozen Yogurt! 

Publicerat: /

Girls night in

Var supermysigt igår. Köpte hem sushi med några vänner , sen såg vi på shrek! Älska älska älska.

Ikväll blir det att komma igång med skådespelarträningen igen!! Nu kör jag!

Och sorry, jag ska förbättran mig på bloggandet. Det kommer bli mycket roligare att läsa min blogg:)


Publicerat: / Everyday

IS IT FRIDAY YET?!

Att jag alltid ska slänga in någon random fin bild i mina kollage:)
 
Idag har jag haft dansträning och sprungit runt på Ikea som en maniac. Sitter och chillar i mitt ''nya'' rum nu. Det börjar faktiskt bli supermysigt här inne, har fått in lite lampor och sånt nu också. Och jag tror nog faktiskt att jag kommer att göra en room tour, frågan är om jag ska göra den på min svenska kanal eller en annan jag skapar som är internationell. Skulle gärna kanske vilja komma igång med den. Men iallafall Imorgon är det fredag!! Då blir det tjejkväll med några vänner hos mig! Sedan i helgen ska jag nog köra en liten skådespelarträningshelg. 
 
Q: Ska ni göra någonting roligt i helgen? Please share with me!

Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

L.A GUIDE - THE GROVE

Otroligt mysigt ställe. Man skulle kunna säga att The Grove är en blandning av ett shopping mall och en shoppinggata. Det är utomhus men allt är på samma plats:) Så underbart ställe att vara en dag på. Supermysiga restauranger också. The Cheescake Factory bland annat! Så går det en härlig spårvagn runt området också.
För er som är intresserade av sådant kan man faktiskt spotta en och en annan kändis här också. (inte för att jag gjorde det). Olika artister brukar också ha spelningar här, och det är också stället där Mario Lopez ''extra'' tv show spelas in.
 
Bredvid The Grove ligger Farmers Market , har hört så mycket bra om såna ställen och speciellt det , men visste inte mycket om det då. Men näst gång ska jag absolut besöka det stället! 
 
REKOMMENDERAS STARKT.

Publicerat: / Dreams&Plans

I wanna fly I wanna drive I wanna go, I wanna be a part of something I don't know

Okay let me tell you guys about this whole situation.
 

Nästa år ska jag antagligen åka till Los Angeles ett tag, och bo hos Klara. Jag ska försöka hitta några skådespelarlektioner att ta där också. Sedan får vi se vad mer som händer. Super exciting though! 
Och sedan året efter,hoppas jag vi flyttar vi dit!! (Om pappa får jobb dock, men det bara måste han få). Så vi får se hur det blir med 12/13 läsåret. Ska ta reda på mer om distanskurs (gymnasium). Ska få tandställning så snart som möjligt också! 
 
Så jag är faktiskt väldigt glad över det här. Nu väntar London, och efter det Michael Jackson immortal world tour!!!!!!, några biopremiärer, julen och så vidare. Jag kommer att ha det bra♥

Publicerat: / Everyday

SNEAK-PEEK

Har renoveray mitt rum och så vidare, det är nästan helt klart nu. Bara lite småsaker som ska köpas in!
Vill ni att jag gör en room tour?:)


Publicerat: / Everyday

LATELY


Publicerat: / Everyday

In the middle of september

3 av mina obsessions & cravings just nu:
-Weheartit (@iamjosefin )
-Sushi - getting some 2nite!
-frozen yogurt

Har förresten sprungit 9 km idag!!! I spöregn ,lera och blåst. Det va irstalunken i skolan som är varje år. Men är verkligen stolt för jag gjorde mitt bästa och det gick bättre än vad jag hade trott!
Mer update om LA kommer


Publicerat: / MJ

you're my lucky star.


''I If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.''
- Michael Jackson♦

Publicerat: / Everyday

LONDON OCTOBER 29TH

Åhh ser så sjukt mycket fram emot London. Vårt hotell ligger i ett nyöppnat mall som heter Westfield (at Stratford City). Det är europas största. ALLA MINA FAVORITBUTIKER FINNS DÄR. 3 vånings gigantiskt forever 21 också. PINKBERRY FROZEN YOGURT, och så vidare. Man kommer ju bli helt galen där haha...;) Awesome för mig som sparar pengar också...
 
                                                            


september 11th 2012. I think today, we all should close our eyes for a while, light a candle, and dedicate our thoughts to all of the families who lost members eleven years ago.And also to the people that risked their lives to save others AMERICA♥



Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

when leaves change colors

underbart.
vad ser ni fram emot i höst?

Publicerat: / Everyday

SEPTEMBER 8TH - FALLIN INTO FALL

Don't freaking ask. BTW tiden går så himla fort. Helt sjukt. Men denna höst ska bli så super mysig.
Snart åker jag in för sushi med min vän Sofia. Och lite småsaker som händer just nu:
*Ska till London på höstlovet!
*vi renoverar mitt rum! kommer bli hur snyggt som helst:)
*LA - Planerna börjar ändras lite igen och jag är super excited
 
bootsen i förra inlägget är köpta på Ryns!
 
 

Publicerat: / Dress For Success

OOTD - Classic with a Western touch.

Den kom upp nu istället. Såhär såg jag ut igår:) Glömde en bild på mina boots så tog en snabb i photobooth nu. Nya! supersnygga. 

Publicerat: / Everyday

meet me in the land of wonder.

Ni är så underbara. Tänker inte skryta här och beskriva varför,  vill bara att ni ska veta att jag läser allt och även om jag inte hinner svara så betyder det super mycket. Glad att jag kan inspirera♥
Är sjuk. Har varit det sen i söndags. Men försökte gå till skolan idag, fast det blev värre. Men gick på skolfotograferingen iallafall.
 
Plus så hade jag en rätt så dålig dag igår. Vill inte sprida något negativt på bloggen men är inne i en liten neråt period , hoppas den inte varar länge. Jag ska iallafall fortsätta kämpa. Jag har ju kommit så långt nu, och längre ska jag. JAG LOVAR. JAG TÄNKER INTE GE UPP and I won't take no for an answer. 
 
Vi har ju faktiskt börjat diskutera USA flytt öppet hemma nu iallafall. Så hur som helst är det ett stort framsteg.
kommer upp en dagens outfit idag!

Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

L.A GUIDE - BEACH WALK

Finally.
 
Ett härligt tipsär att åka ner till the beach walk . SantaMonica to Venice. Det är så relaxat och härligt där nere. Havet till vänster/höger och massor av fina hus/lägenheter/butiker på andra sidan. Folk på skateboard, cykel och rullskridskor. Åh så himla underbart. När vi var där så besökte vi först Santa Monica beach/pier och sedan gick vi  en bit på beachwalken till bilen och åkte sedan till Venice, vilket är en väldigt kort sträcka! Man kan se Santa Monica piren från Venice Beach hehe. Så finns det en skateboardrink med massor av duktiga skatare. Palmer everywhere of course och lite trevliga gatushower (som man stöter på ett antal gånger i LA).

Publicerat: / Dreams&Plans

And so it begins!

Trumvirvel tack.......

Vi ska börja fixa inför flytten nu!
Det ska översättas CV, hitta en immigration lawyer, hitta jobb till pappa och så vidare! Nu börjar det verkliga jobbet och nu ger jag absolut inte upp, vad som än händer.
Måste av bussen nu så hinner inte skriva. But ain't it AMAZING?!


Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]




Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel