Publicerat: / Dreams&Plans

I wanna fly I wanna drive I wanna go, I wanna be a part of something I don't know

Okay let me tell you guys about this whole situation.
 

Nästa år ska jag antagligen åka till Los Angeles ett tag, och bo hos Klara. Jag ska försöka hitta några skådespelarlektioner att ta där också. Sedan får vi se vad mer som händer. Super exciting though! 
Och sedan året efter,hoppas jag vi flyttar vi dit!! (Om pappa får jobb dock, men det bara måste han få). Så vi får se hur det blir med 12/13 läsåret. Ska ta reda på mer om distanskurs (gymnasium). Ska få tandställning så snart som möjligt också! 
 
Så jag är faktiskt väldigt glad över det här. Nu väntar London, och efter det Michael Jackson immortal world tour!!!!!!, några biopremiärer, julen och så vidare. Jag kommer att ha det bra♥


Postat av: MAJASS

OMG!!

2012-09-17 @ 18:40:32KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo