Publicerat: / Q&A

A's to your Q's

Hello! Jag har massvis av frågor som jag har varit så urusel att inte svara på. Men det gör jag nu! Börjar med dessa... 

Valentina: Hej! Superbra blogg! 
- Hur ser dina planer ut inom skådespeleri? 
Sv: Som det ser ut just nu: ett halvår (till max 1 år) efter jag tar studenten blir det New York Film Academy Hollywood, sedan får jag OPT visum i ett år och då får jag kämpa mig fram och se rollerna bli bättre och bättre. Det jag ska göra nu i Sverige, innan L.A? Ja... det är svårt att hitta tid till att åka till Stockholm på auditions och inspelningar på grund av skolan. Ska börja trean nu och det är fullt upp i min estet-dans med musikalprofil-  inriktning. Men får jag möjlighet ska jag absolut försöka!! Annars kommer jag börja förbereda mig genom att plugga hemma och lära mig ännu mer om skådespeleri och om branchen. 


- Ska du gå på skola i LA eller bara flytta dit och försöka på något annat sätt? Har nämligen samma dröm och vill bara se hur andra funderar på att göra
Sv: Mina tankar har gått fram och tillbaka. Och det har definitivt varit korta stunder då jag tänkt hoppa av gymnasiet, tjäna pengar, sen åka dit och ta mig fram på andra sätt. Men nu är planen jag känner starkt för att gå Acting For Film på NYFA och sen börja jobba där borta. 

 

 
 


- Jag funderar också på att studera på NYFA, men hur skaffar man sedan OPT?
Sv: Det enda jag vet är att du får hjälp med det!  Don't worry, fråga bara någon på NYFA. De är villiga att hjälpa dig med allt du behöver. Och tänk, året/åren du väl är där kommer du ha gott om tid att networka med människor och ta reda på allt och lite till. Men det kommer jag absolut att fråga i och med att jag ansöker. 

- Och går du i teater här i Sverige?
Sv: Inte just nu, nej. Om vi inte räknar med musikallektionerna i skolan. Men jag har gått teater, improvisation och musikalteater på kulturskola. Sen har jag ju gått småkurser i filmskådespeleri på Ymperia och liknande. 


- Hur kan du vinna lektioner i Stockholm?
Sv: Det är för sent att gå med nu. Men det är Ymperia Film Academy som har en stipendietävning varje år!
Ha det bra! Tack detsamma ;) 

 
 

Lilli: Hej! 
-Jag undrar hur du kommer ha råd att gå på NYFA? 😊 Varje semester är ju så sjukt dyr 😡
Sv: Jo tack... I'm aware... ;) Haha! Men jag tror starkt på att vill man någonting och kan se det framför sig in the mind... Så kan man göra det! Så är det bara. Pengar ska aldrig hindra dig! ALDRIG. 
Men jag kommer i alla fall att söka jobb nu, spara så mycket jag bara kan, söka stipendium, ta CSN lån, kommer få ett litet månadsbidrag av mina föräldrar när jag väl är där (inte så mycket, men i alla fall). Och hoppas på att mina fonder blir sålda. Sedan ska jag se om jag kan utföra småjobb som sitta barnvakt och likannde. 

 

Linnea: Åå va d kul att du ska börja uppdatera bloggen igen! Har följt dig i några år nu och du är verkligen min största inspirationskälla❤️ Superbra blogg!:)
Sv:  Alltså. DU inspirerar mig! tack för tiden än så länge! det betyder mycket. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Postat av: Sara Ekman

Spännande, lycka till! :)

Svar: TACK
Josefin Östevik

2015-06-24 @ 09:14:11
http://aamaziing.blogg.se/



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo