Publicerat: / Everyday

JUST DO IT √

 
Hur härligt är det inte att vakna upp, dra upp persiennerna och se en klarblå himmel med lite moln som svävar förbi? 
Jag har inte varit ute och sprungit på väldigt länge men har velat göra det. Så nu bara gjorde jag det, trots att jag var så trött och kände mig konstig innan. Det var det bästa valet någonsin.
Detta, mina vänner, är anledningen till att BARA GÖRA saker. Istället för att oroa sig och tänka ''men tänk om... men jag kommer inte komma långt...det är så kallt...det kommer att vara jobbigt..'' Fake it till ya make it. Just go out there. Skaka av alla tankarna and just do it. Om det handlar om att springa: Du behöver inte bestämma dig för hur fort du ska springa, hur långt du måste komma etc. Börja någonstans och se vart dina ben tar dig. 

Om du vill ändra på någonting, gör det nu. 
 


Postat av: Gabbe

Jätte härlig motivation :D Fina bilder och en bra blogg :)!

2015-03-11 @ 02:16:42
http://gabbez.blogspot.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo