Publicerat: / Los Angeles

a little spark of hope

lite halv deppigt inlägg sist. Men jag mådde inte så bra igår. Hade inte sovit på hela natten, och så var det så mycket som gick runt i mitt huvud. Hade en väldigt dålig dag. men det vände på något sätt sedan.
Jag sitter och halvgråter just nu, av lycka...I guess? Av hopp, av längtan, av blandade känslor.. Pratade massor med min pappa igår, när jag var ledsen. Jag är så glad att jag har honom, även om vi bråkar ofta och fast han har brought my dreams down sometimes.  Men jag vet att han vill att jag ska lyckas.

Han sa till slut att
''i och för sig skulle det ju vara bra om hela familjen flyttade med dig, celine (min syster) skulle ju tycka det var kul att flytta utomlands. Och kom igen, jag hatar ju den svenska vintern, och det var så fint i Santa Monica och Venice''. OMFG liksom. Detta är precis det jag vill. En del av att jag var ledsen var för att jag inte vet hur jag skulle klara mig utan min familj i LA. hur skulle jag ta mig runt? hur skulle jag känna mig trygg? Och om jag fick jobb skulle min pappa vara tvungen att komma till LA varje gång jag jobbade , enligt reglerna. Så allt jag vill med hela mitt hjärta är att min familj och jag flyttar till Los Angeles. Jag tror ingen någonsin kan förstå hur mycket jag vill det här och hur mycket jag försöker, hur mycket jag vill bo där, och få göra det jag älskar. Hur som helst, sedan sa han att en stor anledning till att det blir svårt att åka är att farmor bor här. Hon behöver oss. Speciellet pappa. Hon är 86 år... Men sedan sa han att hon i och för sig kan följa med. Men då skulle vi behöva betala för hennes sjukdomar, eftersom sånt kostar i USA. plus att vi måste försörja min syster och min mamma. Pappa skulle ju hitta ett jobb och jag åker ju dit FÖR att få jobb. Men mamma skulle ha det svårt med det, och hon kan inte engelska heller.

Men after all så verkar ju faktiskt att det handlar om PENGAR. Vilket gör mig riktigt lättad ändå. För det känns att det skulle kunna gå att lösa på något sätt. Ja men jag menar man behöver inte bo i världens dyraste hus, och pappa kan fixa jobb. och så säljer vi ju huset här i sverige, och bilarna, och jag kan bidra men väldigt mycket pengar från min bank. Jag bryr mig inte om jag inte får så mycket kvar. För detta är det jag vill med livet och jag är redo att satsa på det.  Så kan jag fortsätta spara pengar så mycket jag kan, som kan gå till till exempel mat och sådant i början. Så att vi kommer igång bra iallafall. Plus att nu i sverige gör jag allt för att få jobb och så jag kan öka mitt CV, vilket är superbra inför LA (när det nu händer..) Jag går på auditions. Och i sommar ska jag satsa stenhårt på sång träning, och skådespelar träning. Ska bli så mycket bättre. Om 2 veckor har jag förresten ett gig på en fest, där förmodligen rätt viktigt folk kommer komma och kolla.. holy mother of cow!
Åh ni förstår inte hur underbart det här är. Men detta är bara mina och min pappas ord. Jag vet att mamma verkligen inte vill, eller jo visst hon vill ju resa och så. Men jag tror att om jag pratar vidare om det här med pappa och han blir mer inne på det, så kan det säkert gå att få med mamma till slut. Jag kan bli helt turned down. Besviken, trust me. I've been there. Jag har fått förhoppningar förut som brutits ned. MEN THIS TIME ska jag vinna kriget.


Sitter här med tårar i ögonen och lyssnar på California / Los Angeles låtar medan jag tittar ut på det fula, gråa vädret. Det regnar så klart. 
Jag ska planera. ALLTING. i minsta detalj. Göra en keynote presentation för att få honom eller dom på fall, haha. Om hur allt ska lösas. Fördelar och så vidare..
TACK FÖR ATT NI FINNS. TACK TACK TACK OCH ÅTER IGEN TACK♥

I'M GONNA , COME BACK TO WALK THESE STREETS AGAIN, REMEMBER THAT WE HAD FUN TOGETHER.
please please please
Jag älskar dig pappa♥


Postat av: Felicia

Sa ju att det kommer hända! Fortsätt kämpa och drömma så händer det väldigt snart! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) tänk vad kul ifall vi kunde lära känna varandra i Los angeles!! :D för det är dit vi kommer flytta :)

2012-06-02 @ 13:34:50
http://feliciadimitri.blogg.se/

Postat av: Wilma

Tack detsamma!!! Hoppas allt ordnar sig!! <3

2012-06-02 @ 15:06:09
http://wiimzanwilma.blogg.se/

Postat av: SemoniesOfSweden - Haninges Stolthet!

Fina bilder!Sv; Ja, det var sjukt dåligt väder på vår klassresa!

2012-06-02 @ 15:16:11
http://semonieofsweden.blogg.se/

Postat av: Emma

Men hur ska ni göra med uppehållstillstånd osv? :) För om din pappa ska få uppehållstillstånd måste han få ett jobb innan ni flyttar, och bara för att han får jobbtillstånd betyder inte det att du får jobba väl? :S

2012-06-02 @ 16:35:09

Postat av: Olivia H

sv: Tack så jätte mycket, du har också en jätte fiin header <3

2012-06-02 @ 16:39:53
http://oliviaheidmark.blogg.se/

Postat av: Ida s värld

Sv; Jag hade väldigt kul!♥

Skulle du vilja vara med i min mobilskalstävling?

Direktlänk;

http://idaworld.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-ett-mobil-skal-fran-supplyse.html

Sorry om du inte gillar sånna här kommentarer :(

Hoppas du får en fortsatt trevlig dag/kväll

2012-06-02 @ 18:02:58
http://idaworld.blogg.se/

Postat av: Matilda [FOTO]

superfin design verkligen!!!

2012-06-02 @ 22:08:00
http://moobyjo.blogg.se/

Postat av: Louise

Sv: Hej! tänkte svara på din fråga här istället :)Jag vet inte hur jag fixar egen värdfamilj, men via kontakter i USA I guess. tror dock jag har gett upp det där nu, jag ska skicka in mitt ja tack till explorius imorgon och där ska det stå om jag har egen värdfamilj vilket jag ju inte har så det blir nog att explorius får leta ändå! :)lycka till med din dröm, hoppas du kommer till kalifornien till sist :D

2012-06-03 @ 11:35:44
http://lbennhult.blogg.se/

Postat av: Josefine 💙

Kan inte du uppdatera bättre ? :) jag vet att du kanske inte har så mycket tid över men försök :D din blogg var så bra förut när du uppdaterade så bra jag kollade den flera gånger om dagen då ! <3

2012-06-03 @ 17:31:24
http://gympajosefine.devote.se

Postat av: Ella

Tack sötis!! , desamma!!:)

2012-06-03 @ 18:41:03
http://lookslikewe.blogg.se/

Postat av: Anonym

Ä L S K A R era gulliga kommentarer. Men om du är här för att hata, tar jag inte åt mig, det gör mig bara starkare :)

2012-06-10 @ 17:26:21

Postat av: julia

vill också dit.. väldigt, väldigt mkt! :)

2012-06-20 @ 19:02:22
http://jjuliees.blogg.se/

Postat av: Tilda Larsson

Hej Josefin!
Jag hittade hit via min kompis Towe Nordqvist som var på samma filmkollo som dig förra veckan :)
Det jag ville säga var egentlige att jag ser mig själv i precis allt du skriver, jag har läst igenom det mesta och precis så starkt som du känner för skådespelarkarriären i LA känner jag för att åka som utbytesstudent till usa. Mamma och pappa är dock svårövertalade och vill inte släppa iväg mig och precis dem känslorna du framhäver i dina inlägg speglar mitt senaste år så himla väl och det känns på något sätt bra att veta att fler personer än jag själv längtar efter något så mycket att allt annat inte längre spelar någon roll!
vet inte vad jag vill komma med denna kommentaren mer än att jag önskar dig all lycka till och hoppas innerligt att jag får se dig på filmduken i framtiden!
kram

2012-07-09 @ 18:21:21
http://tiildalarsson.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo