Publicerat: / Everyday

BACK TO SCHOOL..

upate: jag håller på att ändra i designen! Så ni vet! min header är tillfällig, och min beskrivning är lite kaos - och lite väl lång, det ska fixas!

Har precis varit och skaffat lite saker inför gymnasiestarten på måndag (gud så snabbt det går!). Mamma köpte det som present till mig, supersnällt. Har en lunch/kylbox , idrotts"påse" och inne idrottsskor att ha i skåpet kvar att köpa. 
Eftersom jag ska pendla behövs det!
Fick ett sånt där mobilskal också! Super convenent, kan ha SL kort. SJ kort och kontokort. Och det skyddar mobilen bra! Kan behövas när vi pratar om mig.. ;)

Ska iallafall bli kul faktiskt! Blev lite peppad när jag fick det där brevet. Vet att skolan kommer vara helt annorlunda än Irsta/högstadiet som jag gick innan. Den är så mysig. Och kommer boostas av musik varje dag! E grej dock är att mitt liv kommer bli väldigt...busy. Kommer ha mycket hela tiden, men jag klagar inte! Bara jag hittar en lösning så. Kanske kan tipsa er om hur man kan prioritera/hinna med och så vidare sen!

Q: Hur känner ni inför skolstarten? Vilken årskurs/linje ska ni börja?


Postat av: Vicki

Jag är sophomore på high school. Gillar din blogg! :)

2013-08-14 @ 23:53:28
http://vickiso.comKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo