Publicerat: / Dreams&Plans

cash cash cash...

Jag är i ett stort behov av pengar , av olika anledningar. Ska dels betala klart till min farmor , lånade nämligen pengar av henne när jag skulle till LA. Sedan ska jag börja fixa ihop pengar till flygbiljetter nästa gång, när jag förhoppningsvis ska på YAC. Och så behöver jag till transport (auditions = tåg + SLremsa) Och sen såklart vill man ju börja lägga undan inför framtiden - lägenhet i LA, bil och så vidare. Men det löser sig, många bäckar små. Sen har vi ju familjemedlemmar som fyller år, och julafton.. Och sedan självklart är det ju lite annat man behöv och vill ha.. skor..vinterjacka..kläder.. och så vidare.

Ja ni märker ju! Och jag antar att en stor del av er känner igen er i den här situationen.
Jag ska börja jobba med en grej ifrån pappas jobb. En manual, först skriva om den , och sedan översätta den till engelska, kommer få timlön för den. sedan ska jag se om jag kan göra sysslor här hemma och hur mycket jag kan få för det. Jag arbetar och kämpar på och hoppas självklart att jag kan få skådespelarjobb. Och sedan kommer vi till bloggen.. Då vill det till att jag verkligen satsar på den. Jag tror att jag kan fixa det och att det kan bli någonting, bara jag ligger i och gör det så bra som möjligt.. det skulle va kul :) Jag vet inte riktigt, vi får se, det skulle vara bra. 


 
 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo