Publicerat: / Everyday

Looking Forward To The Fall Time♥

1. Gå på Rytmus / vänner / musik 
Det känns så himla bra på Rytmus. Vi börjar gå efter schema på måndag, är supernöjd och taggad till att utvecklas så mycket i musiken, sången, skriva låtar osv. Också vännerna. Man märker redan att klassen är sjukt bra.  Världens bästa skola.  
Sedan att få hålla på mycket mer med musiken, spela in, samarbeta osv...

 
2.The Hunger Games: Catching Fire - premiären
CAN'T WAIT. Jag ska gå med Emelie som jag precis lärt känna från skolan :). Jag har ju läst böckerna, och de är så otroligt bra. Efter första filmen blev jag förälskad. En drömfilm att spela i. 20 November smäller det! 

 
3.Halloween
Tycker det är så himla mysigt. Hoppas på att hitta på någonting kul då. Och hoppas att husen är dekorerade är i området.. Vill ha fina dekorationer på rummet, kanske något ljus från Yankee Candle som luktar heavenly osv.
Och såklart lyssna lite på Thriller, Threatened, Ghosts och Is It Scary (MJ has the Halloween thing going haha)

 
 
4.Naturen & Uppfriskande väder
Föredrar värme. Men ärligt talat hösten gillar jag. Vinterkylan kan ta och hoppa ner från ett högt berg och slå sig, men hösten däremot - så uppfriskande och mysigt!

 
 
5.Castings  (& förhoppningsvis inspelningar) och mer inom skådespeleri 
Audition-säsongen kommer allt mer och mer.. Ska på en skådespelarkurs imorgon, och nästa vecka ska jag på en öppen Casting. Hoppas på mycket mer, nu jobbar jag verkligen mer för det och jag är så taggad!
Hoppas bara inte min tandställning förstör
 
6.Rutin & Organiserad 
Det känns så bra att man kommer in i en rutin, med skolan och så...Kommer förhoppningsvis gå någon danskurs också. Jag menar jag blir mer produktiv och rutinerad! Kommer använda min PLANNER../almanacka :). Ta varje dag och göra det bästa av den. 
Jag jobbar för att vara en mycket mer organiserad person. Mitt rum ska förbli städat och organiserad, för att kunna ta det lugnt, må bra och  kunna jobba och konsentrera sig. Jag ska ha allt på samma ställe, ha koll på saker och ting så att jag kan göra mitt bästa och jobba på utan att känna mig stressad. Bara må bra och tycka det är kul! 


Och förresten funderar jag på en till video/inläggs-serie att göra. #FallingWithJosefin.. ! exciting..! (Bara det att man inte jan redigera och lägga upp videos från datorn..)
 


Fråga: Hur stor är skolan och är det svårt att komma in? 
svar:
Skolan är liiiten! Älskar det. Nu med oss 1or är vi tre klasser på skolan och vi är flest, 39 styckna tror jag. 2orna och 3orna är inte lika många som oss, skulle tippa på 30 st var. 
Och jag har hört siffran 100 på hur många som sökte / Gjorde intagningstest i år. Och som sagt det var vi som kom in. Alla som går på skolan är duktiga, vilket är så bra! Men jag menar, man behöver såklart inte vara bäst i hela världen. Bara man har glöden, vill bli bättre och såklart , är ganska bra i alla fall :) 
 
 
Q: VAD SER NI FRAM EMOT? SKA NI GÖRA NÅGONTING SPECIELLT :)?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                               
                                                               
 
 
 


Postat av: Sophie

Hur hittar du öppna castings å så?

Svar: statist.se, filmcafe.se :)
Josefin Östevik

2013-08-24 @ 22:30:45KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo