Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

NOW IS THE START OF FOREVER


Tänkte ge lite advice nu.
Det handlar om att jag vet att man kanske går och väntar och väntar. Man väntar på någonting. Har en hel del planer , drömmar, idéer och mål. Bilder av hur och vem man vill vara, vad man vill göra och åstadkomma. Man kanske har sina ryck då och då. Men det slutar alltid att man faller tillbaka på något sätt, börjar om och om igen. Men vad är det som låter er göra så här mot er själva? Är man för rädd för framgång utran att man kanske tänker på det? 

Jag skriver det här för att få er att förstå att nu är en chans att skaka av er allt det där. NU är en chans att vara den ni alltid velat vara. Inte titta bakåt, utan bara framåt. Det man ställer in sig på, det blir man. Ni kommer ,märka efter ett litet tag hur bra allting känns. Få någon slags glädje och eufori - och inse att den känslan är värd så mycket. Då vill man bara fortsätta i samma bana - och gör det! Släpp inte taget. Vid framgång, snälla ta inte det där steget tillbaka. Du är alldeles rätt.

Så nu har jag en liten utmaning till er, och mig! Jag ska vara den jag vill vara och jag kan göra allt jag bestämt mig för!
ni är med mig nu hoppas jag!♥
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo