Publicerat: / Everyday

to be part of something special

Nu när det är Teen Choice Awards dags och folk instagrammar att dom är där.. Man ser videoklipp (av Darren Criss haha) På förberedelserna osv.. Det påminner en så mycket om vad man vill göra. Skulle varit så underbart att vara där. 
Vem vet kanske nästa år? Kommer iallafall vara i L.A (I HOPE).. Skulle vara en dream come true i alla fall!
live-streamen från röda mattan börjar om 10 min på www.teenchoiceawards.com. Fast vet inte om man kan kolla härifrån... Jag får helt enkelt vänta tills det kommer ut på youtube eller liknande. NÅGON SOM VET?

update: HITTAT EN LIVE - STREAM! Får se om den streamar från showen också! Behöver sova.. men vi får se! vill verkligen se.
 
Jag ska sitta och jobba ett tag med manualen som jag berättade om nu innan jag ska sova. There's no stopping me now! Haha nu när jag väl kör så är det bara köra vidare med allt. 

Väster och höger: två tjejer som skådespelar som jag följer på insta/youtube
 
Darrens kommentar under 1D bilden haha: guys, you spelled ''new'' wrong. #itsagleething. 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo