Publicerat: / Everyday

up your game

Jag jobbar med en grej från min pappas jobb . Har precis börjat och får 60 i timmen. Hade tänkt att sitta en timme nu på morgonen och sedan ut och springa. Vill bara ta tag i allting på riktigt, vilket jag har gjort verkligen, men jag tänker fortsätta såhär. Myrsteg varje dag. Varje steg jag tar: i rätt riktning. youcandoityoucandoit.
bilden har ni sett förut, men verkligen!!
 


Postat av: Johanna

Åhh jag har också alltid velat bli sångare eller vara med i en film men vet bara inte hur! Hur kom du till USA? :)

Svar: kul! jag håller på med en video :)! där berättar jag om sådant! Första gången åkte jag på Hey Hollywood Here I Come, sedan åkte jag dit och hälsade på en kompis. Och nästa år hoppas jag att jag ska på Young Actors Camp!
Josefin Östevik

2013-08-10 @ 15:23:01KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo