Publicerat: / Everyday

When you've made a decision, stick to it and never look back

Jag har märkt att man inte alltid har varit helt säker. Det har ärligt talat varit stunder då man stannat upp och frågat sig själv är det verkligen det här jag verkligen ska bli? och så vidare (absolut inget djupt och seriös, men bara lite små-fudneringar). Men hur jag än vrider och vänder på det har det alltid slutat med ett säkert JA , JA . JA. 
 
Och nu är jag så himla inspirerad... Har tittat igenom alla Glee-säsonger, fått en ny förebild och idol: Darren Criss, tittat massor behind the scenes och så vidare och så vidare, och hela mig bara skriker : DET HÄR ÄR SÅ RÄTT. Nu är det bara att kämpa. Do it with passion or not at all. Och jag känner mig väldigt passionerad till det här med skådespeleriet, hollywoodbranchen, inspelningar etc.. nu alltså. Det har blivit mer och mer. Och jag har en dröm att åka på
Young Actors Camp i L.A nästa sommar. Det är någonting jag vill till 110 procent. Jag vill åka på 3-veckors programmet. Såklart, ännu bättre med 4, men det är såklart dyrare. Ska berätta mer om det också sen, ville bara uppdatera lite!
 
Så.... jag har äntligen gjort en vision board!! - för er som kommer ihåg så skrev jag om det förut.. Jag ska visa er den och förklara mer :)! Så nu är det gogogo som gäller. no more TALKING, just DOING.


 
Ett av mina absoluta favoritcitat!
Och förresten, jag måste bara göra en shoutout till er läsare som följt mig länge, och fortfarande tror på mig, skriver så fint och som inspireras. Det är så himla kul att ha er och jag hoppas ni hänger med ännu längre.. Det ska bli spännande! Jag vill bara säga att jag tror på er också! Vi är ett team! xx


 
 
 


Postat av: amanda

Jag åkte faktiskt på ett acting camp denna sommar i USA på SOCAPA (School of creative & performing arts) i New york (den finns i LA också). Det var verkligen jätte roligt, om du har några frågor om hur det funkar så är det bara att maila! :) Lycka till!

Svar: grymt! Jag har tittat en hel del på SOCAPA och så. Det verkar riktigt bra det med!känner du att du fick mycket ut av det?
och pratar du också amerikansk engelska flytande, eller lär du dig?

va kul att det finns någon med samma drive och som håller på med det här!
Josefin Östevik

2013-07-19 @ 02:34:18

Postat av: Nathalie

Ja, skriv gärna mer om den där campen :)

2013-07-19 @ 03:20:10

Postat av: elin sundgren

sv: Visst var de snygga!
Vill du göra ett bloglovinbyte? :-)

2013-07-19 @ 13:37:06
http://www.elinsuundgren.blogg.se

Postat av: amanda

Va kul! Jo jag känner att jag fick mycket ut av det, jag lärde mig väldigt mycket. Jag fick även vara med i 3 kortfilmer som är väldigt bra gjorda som jag kan ha i mitt reel och jag gjorde bara 2 veckors programmet. När jag kollade på olika camps så kollade jag även på young actors camp och mitt beslut var mellan SOCAPA och YAC. Det slutade med att jag tog SOCAPA för att jag ville till New york men YAC verkar jätte bra också.

Men som sagt jag hade jätte kul och jag lärde mig mycket. Det är inte så stor skillnad på YAC och SOCAPA, det är i princip samma sak. Den enda och största skillnaden är att SOCAPA har dans, musik, skådespeleri och film skapande program utöver skådis programmet. Så jag i skådespeleri programmet var med i film skapande programmets filmer. Så om du åker med socapa och vill köra 4 veckor kan du köra till exempel 2 veckor dans och sen 2 veckor acting om du vill. Det fanns negativa saker med att det var blandat med programmen också men du ska ju ändå åka med YAC så jag behöver inte gå in i detalj om SOCAPA :)

Men jag skulle säga till dig ÅK! Det var värt det och motiverade mig jätte mycket!! Du kommer ha jätte kul verkligen!

Jag pratar engelska flytande men jag har ingen släkt som pratar engelska och så. Den enda engelskan jag har lärt mig har varit genom skolan men jag skulle säga att jag pratar bättre engelska än liksom the average svenska ungdomen för att jag kollar väldigt mycket på film och tv och så på engelska. Jag tror verkligen inte engelska kommer vara något problem alls för dig då jag har sett några av dina engelska videos och din engelska är mkt bättre än min och jag fick många komplimanger för att de tyckte min engelska var väldigt bra :)

Jo detsamma! Det är så kul och skönt att läsa din blogg för det visar liksom att det finns andra som jag som verkligen vill det här och kämpar för det :D

Svar: jaa nej engelskan är inget problem för mig alls :) skönt att jag tränade och lärde mig!
iallafall, supertack för dina ord här ! det är bra att kunna få inspiration och hjälpa varandra! Jag skulle också gärna vilja åka till NYC, men det viktigaste är ju inte ''resan''.

Jag håller på och jämför YAC och SOCAPA , det lutar mer åt YAC. Det är så mycket man får, ett namn på IMDB till exempel, feature film week och television segment. Det är så mycket där jag känner att jag behöver för en rejäl skjuts.
Vad bra att du fått material till din reel! Det känns viktigt och specielt ett stort plus här i sverige då det inte alls är lika vanligt... Det verkar som man får hem sitt material från YAC också som jag tror kan användas.
Ialafall grymt kul att du åkte, och believe me, jag vill ÅKA så gärna. Måste diskutera med mina föräldrar.. och se hur man kan göra med kostnader. Jag känner att det är priceless och så värt, men fortfarande, det kostar som sagt .. Men det är ingenting som ska stoppa mig.

Du har alltså också planer på branchen i USA/Hollywoodbranchen? Det kan vi jättegärna prata vidare om isåfall för det finns så himla mycket att prata om där, ideer att titta vidare på och så vidare.. hoppas vi kan hålla mer kontakt :)





Josefin Östevik

2013-07-19 @ 17:19:18

Postat av: amanda

Jo det är jätte bra! Du kommer ha mycket lättare när du flyttar sen också. När jag flyttar så hade jag tänkt direkt börja jobba med en dialect coach för att då bort min svenska accent, jag jobbar naturligtvis på den här också i Sverige men jag verkligen få bort den helt men det är svårt.

Det gäller ju bara att liksom utvärdera vad man vill få ut av campet och sen kolla vilket camp som kommer ge det man vill ha. Man får mycket från YAC som du säger och det verkar ju som ett jättebra camp :) Jo det är sant! Det är inte alls vanligt att någon har ett reel i Sverige eller någon utbildning alls när det gäller framför kameran om personen är under 25 så det är ju ett bra försprång att ha :))

Jo kostnaden är det svåra och för mig tog det tid att övertala mina föräldrar. Men det är som du säger priceless och verkligen värt det. Man måste ju investera i sin karriär för att få någonting ut av det och jag tycker camp som dessa är värda investeringar.

Japp det har jag! Jo jag pratar jätte gärna vidare om det med dig! Du verkar jättedriven och målmedveten och jag blir jätte inspirerad när jag läser din blogg. Men jag har även väldigt mycket planer och ideér och så som jag behöver prata med någon med som liksom förstår och vill samma sak som jag. Så det skulle vara super att hålla mer kontakt med dig :)

2013-07-20 @ 18:29:39



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo