Publicerat: / Fitness

Idag, inte imorgon

 
Träningen går det bra med nu måste jag säga. Jag har varit trött på senaste tiden men det har alltid slutat med att jag gör det ändå , hur lite lust jag än har. Det är bara köra. Jag ser nu till så att varje dag räknas , när det gäller allt. Jag försöker i alla fall! Jag vet att det kommer bli bättre och bättre för var dag som går. Små steg i taget. Jag behöver mer sömn för att orka med mer av det jag vill ha gjort på dagarna.

Ett tips till er som vill bli hälsosamma och så... Ha inte inställningen ''Jag måste bli smal, när jag är smal och har ett mellanrum mellan låren kommer jag att vara så glad'' - Det är inte sant. Var glad nu och träna och ät hälsosamt för att du tycker om dig själv och för att du vill visa dig själv och folk runt omkring att du kan, och att du är stark! Gör det för att du vet att du är bra och du vill få fram det bästa av dig själv. Inte för att du inte tycker om dig själv och för att du vill bli lycklig. Detta är någonting jag arbetar nu, att vara glad över var jag är nu och den jag är nu. JAG TROR PÅ MIG SJÄLV, JAG TROR PÅ MIG SJÄLV!
 
Förresten, jag ändrade header, bakgrund och menybild :)!
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo