Publicerat: / Dreams&Plans

Jag går, kanske sakta, men jag går

 
Om vi ska snacka lite skådespeleri-karriär här..
Det har under den senaste tiden varit någonting jag känner att jag lagt nog med energi på. 
Jag har mest fokuserat på ''allt jag behöver göra idag'' istället för att stanna och tänka till.
''what do I really want in the long run?''  Såhär har det varit med fler grejer. Men jag har en plan som jag skrivit ut nu och det ska bli ändring. 
Jag tar små steg och jag kan inte förvänta mig att allting ska ske BOOM över en natt. Att lägga in lite saker här och där blir bra. Men jag har bestämt mig att jag ska komma någon vart med vad jag väljer och älskar. 
Jag har fler saker jag vill och satsar på, men vet ni vad - har jag just nu bland annat bestämt att jag ska komma långt med skådespeleriet och flytta till L.A, då ska jag det. Varför inte jobba hårt för det då? Så det är precis vad jag ska göra. Och sedan får vi se vad som händer... Om det är menat så är det.. Och under tiden har jag allt annat jag också tycker om att göra och kan tänka mig att verkligen satsa på.
 
Så som sagt har jag mycket annat i mitt liv också. Bland annat artist, Hälsa/Träning, Bloggen, Skolan, dans, tjäna pengar, eventuellt youtube, vardagslivet och saker man behöver göra, vänner.. och så.. och 2 timmar om skoldagarna går till tåg också. Men saken är den att dessa saker hänger ju ihop med min dröm. Alla dom tillsammans skapar mig och dit jag vill ta mig . Och detta är precis vad jag börjar jobba med just nu.
Time management.Jag vet att jag kan hitta en balans som fungerar bra. Jag känner att jag kommer närmre och närme, och det får mig att må bättre och bättre. No stress. 
Gör det med passion eller inte alls. 

Det här blir bra. Det vet jag, och det ska jag se till! Jag är en krigare och vinnare, det kan ni skriva upp.
Ni är så underbara åhhh. ♥


Postat av: vendela

åh, du är verkligen en inspiration! En tjej som vet vad hon vill ha och kommer kämpa för det. Seriöst så vet jag inte vad som är fel med alla kids i vår ålder, alla är så lata och har ingen drivkraft över huvudtaget. Vad kommer att hända med dem sen i vuxenlivet lixom? Jag känner mig precis som du väldigt driven, men vet inte riktigt vad jag vill åstadkomma. Jag jobbar mycket när jag inte går i skolan

2013-10-03 @ 21:50:21

Postat av: vendela

oj, råkade klicka på skicka innan jag hann skriva klart..

och det känns bra för jag gör något med mitt liv, och det är alltid kul att tjäna egna pengar. Men jag tycker du är skitcool som verkligen vågar gå ut med att du vill bli en skådespelerska och går på läger osv för det. Jag brukar faktiskt inte kommentera på bloggar, men du är så inspirerande så jag var bara tvungen att få ut det ur systemet och skriva det till dig. Att du sedan har LA som drömstad är bara ännu bättre, för jag skulle verkligen kunna tänka mig bo där när jag blir stor. Du är dessutom så himla positiv hela tiden och det är verkligen kul att läsa en tjejs blogg som har ett mål och vill göra något med sitt liv.
Aja, jag ville bara säga det. Om du någonsin vill snacka eller bara prata om saker så får du jätte gärna maila mig. Du ser väl min mail adress.
Lycka till!

Svar: Tack så jättemycket för dina ord , underbara du!
Jag håller med det är synd att många slösar bort sitt liv.. Och det är kul att få höra historier från andra som också är ambitiösa och vill någonstans!

Vad duktigt av dig, fortsätt forsätt!
Lycka till och tusen tack igen
<3
Josefin Östevik

2013-10-03 @ 22:00:50KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo