Publicerat: / Fitness

fortsätt gå du är så nära

Älskar dessa. Lite klyschigt att säga ''så sant!!'' men det är vad det verkligen är. Vad ni än tänker på i era liv när ni läser detta så vill jag bara komma in och säga att det du gör just nu kanske inte kommer betyda KABOOM POW overnight success, men varje steg du tar, varje dag... Ja, även det minsta lilla steget bidrar till den stora framgången du drömt om och jobbat för så länge. Jag vill bara säga till dig att du är så nära! Du kan ta på det bara du sträcker på dig. Håll huvudet högt och låt ingenting dra ner dig. Get back up there! 
Som jag har sagt förut, för att växa vackra blommor måste man först så frön och sedan vattna och ta hand om dom tills de sakta men säkert växer ut till någonting faktastiskt. 
 
Du är en blomma. Good news people, apparently we are all flowers!! haha. 
Men på riktigt though. Kan man starta kan man gå hela vägen. Tänk vad mycket vi kan göra.


Postat av: maya lundberg

Bra ord, gillar din blogg du är en himla bra inspiration!:)

Svar: åh tack vad glad jag blir! kram på dig girlie!
Josefin Östevik

2014-02-10 @ 22:44:55
http://mayalundberg.se

Postat av: Diana

Vad härligt att du börjat uppdatera så ofta, blir somsagt alltid inspirerad av att titta in här! Har du lust att titta in på min blogg och ge mig ett smakråd: vilket headshot ska jag välja till WCOPA-katalogen? Vore superschysst! :)

2014-02-11 @ 08:24:28
http://ddiana.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo