Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

SKITSNACK

Så jag fick veta att några hade sagt lite saker om mig. Dessa personer har jag faktiskt inte träffat på länge. Har inte tänk på dom alls eftersom jag har haft annat för mig i mitt liv, och sedan det första man hör så är det att dom snackat skit/skrattat åt något jag gjort och vad jag gör.  Detta är saker som andra verkligen tycker om och inspireras av. 
Grejen är den att just dom är sådana som tyvärr pratar om allt om alla. Jag tycker det är synd att man är så pass osäker på sig själv så man känner att man måste gå ihop med några andra tjejkompisar som är lika osäkra, och skratta åt någon som faktiskt är ''högre upp'' för att känna sig bättre. Kan man inte lyfta upp och glädjas åt andra istället?
Jag har till och med hört dom prata dåligt om sin egna ''bästa vän'' - Jag menar...Vad säger de då om alla andra, om mig? Nej falskhet förstår jag mig inte på. Att man inte bara kan vara vänner, vara ärlig. Så ofta har jag fått höra ''Åh Josefin du är så bra du kommer gå så långt... åååh fiina vackra du. Du är så bra och inspirerande och gud va kul att du ska till L.A när du blir känd kommer jag och hälsar på'' Sorry, men om ni fortsätter såhär kommer det låta
''Oh so you think you know me now..... lalalaa''

Under tiden dessa tjejer har suttit och spenderat sin tid åt att snacka skit och se ner på folk, har jag fokuserat på att utvecklas, lära känna nya underbara vänner, följa mina mål och drömmar och leva mitt liv, skratta och gjort vad jag kan för att inspirera folk. 
 
Personligen, om något är jag glad att jag fick reda på detta. Det betyder att folk lägger energi på mig haha. 
Jag står för kärlek och att förstå att människor växer och har sin bakgrund, men jag tycker ändå om dessa ord: Kill em massive success and confidence.
 
 
 


Postat av: Soma T

You go girl! Haha, don't EVER listen to bullshitters just do your thing :) if YOU know you can do it, NOBODY can tell you you can't x
Long time no seen, but i'm here for support :)

Svar: Thank you for putting a smile on my face Soma :)It's people like you I wanna be around. I guess we know we're here for each other even though we go months without talking sometimes
Thank you! And I wish I could see you some time soon <3
Josefin Östevik

2014-02-08 @ 13:29:23KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo