Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Att veta vad man vill♥

Alla kämpar med någonting, har problem med något, frågor som vi vill få lösta.
En sak kan vara att man inte vet vad man vill, eller att man vet vad man vill men ingenting händer, och så skyller man det på att man inte vet vad det är man faktiskt vill. Jag har på senare tid känt någonting liknande. Har haft så mycket i mitt huvud.
 
Så vad gjorde jag. Ja det började med att jag researchade en del och såg lite videos. Sedan bestämde jag mig bara för att gå in i mig själv och låta min hjärna drömma. Tänka sig det bästa livet. Allt jag älskar och allt jag vill göra. Sedan skrev jag tydligt ner det som kom upp i mitt huvud.
Och detta var verkligen ingen skillnad från det jag alltid velat! SÅ JAG VET VAD JAG VILL, det är inget mer med det. Haha! Vi tänker för mycket och lurar oss själva. Det är bara veta vad man vill och sen go out there and pursue the dream. 
 
Så jag har kommit fram till (efter en lång tid av olika sätt) ett riktigt bra sätt att röra sig framåt varje dag och nå dom där målen. Vill ni veta? Kommentera :)
 

Idag: Så , den här dagen känns så bra! Jag känner mig glad.
Jag vaknade och ungefär det första som hände var att jag fick ett samtal av Stagepool. Det var en riktig boost och jag fick en hel del komplimanger. Jag behövde något extra och det var som en reality check. Let's go! 
Jag känner att jag har så mycket att berätta!! Men jag ska göra ett uppdateringsinlägg eller liknande om allt som händer just nu.
 
Nu har jag tränat och ska ner till stan för att möta upp mamma på Subway. Sedan ska vi iväg till ett möte på en skola här i Västerås....ska berätta mer om det också!

Sätt i hörlurarna. Blunda och lyssna på den här musiken. Låt er själva drömma. Dröm utan gränser. Ni vet vad ni vill♥ So make it happen! 
"At the center of your being you have the answer; you know who you are and you know what you want"
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo