Publicerat: / Everyday

Tacksam

Jag har gjort lite småändringar i min bloggs utseende! Gillar nytt och fräscht! Tycker detta ser mer professionellt och rent ut än den förra :)
 
Som den här bilden nedanför känner jag mig lite som just nu! 
Jag kommer att ha det så bra den närmaste tiden. Det verkar som att jag kommer ha gymkort på actic och gå två danskurser denna termin - commercial jazz och hiphopen!! Jag älskar verkligen att dansa. Och ny skola, nya vänner -som faktiskt bor i min stad.
Och jag har nu stagepoolmedlemskap och ska fotas för ny CV bild och så vidare :)
 
Don't walk - dance. Jag ska dansa mig genom livet nu haha. Jag vill bara ha kul och släppa taget och bara göra saker för att jag vill. Good for the soul! Jag vill umgås med bra vänner:)  , medans jag också jobbar mot mina mål. Jag nådde faktiskt ett träningsmål idag! Det gav mig en riktig kick :D 
 
The point is.. Jag vill inte ta saker för givet. Sätta sig tillbaka och inse allt man har, i varje stund se vad man faktiskt har framför sig. Att vara tacksam gör allting så mycket bättre. Då lär man sig att göra det bästa utav varje situation!
 
Postat av: Sis

gilla skarpt, don¨t wak, dance. ffffffffffffffiint som alltid. nu är jag dock trött på att sitta och jobba med karriären för idag har gjort det senn nio så nu äre väl dags för lite vila kanske? ;P ELLER? :D

2014-01-13 @ 21:46:58

Postat av: Sis

mina tangenter är inte så bra, *********WALK såklart

2014-01-13 @ 21:47:43KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo