Publicerat: / Everyday

LIVET JUST NU

Vad har jag haft för mig? Har varit själv hemma i två nätter med min vän Jenny ! Vuxenpoäng all the way - diska, laga mat, städa, gå ut med sopor, hunden, det gick jättebra och vet att jag kommer sköta mig superbra när jag flyttar :)
 
Jag har precis börjat bli coachad av en tjej som hittade mig genom min blogg, det är jag så tacksam för och jag är riktigt peppad på det hela! Jag ''coachar'' alltid mig själv men det kan vara svårt på egen hand med alla tankar i huvet och all press osv. Jag har länge velat ha någon som gör det mer ''riktigt''. Någon som finns där som en push och en hjälp. 
 
Mitt näst sista (HOPPAS JAG VERKLIGEN) tandregleringsbesök har jag på onsdag!
I Augusti åker tandställningen och jag kan ta grymma headshots och börja nytt med min skådespelarkarriär!
 
I morgon ska jag träffa min fantastiska vän Soma. Hon flyttade till Irak efter lågstadiet (tror jag?) och senast jag såg henne in person var sommaren 2011!! Före Hey Hollywood! That's ANCIENT haha. SO I'M EXCITED.
 
Snart åker mina föräldrar iväg igen och då kommer Louise hit. Vi hittade först varandra genom våra bloggar, sedan har vi träffats vid två tillfällen :) Förhoppningsvis blir hon en av mina roomies i L.A !
 
På lördag ska jag med min syster och hennes blivande man till slottet där de ska gifta sig för att planera lite. Jag ska vara Toast Master (MASTER, inte Madame. I'm a MASTER - OKAY? ), tärna och så ska jag sjunga på deras vigsel. Så jag ska också öva inför det!
 
07.00 på söndag går planet till Turkiet! Ska vara där i en vecka med familjen och min syster Celines kompis Sara. 
Härligt !!! Här är det ju knappast någon sommarkänsla.... What did we expect ;)? 
 
 
Herregud denna bild är om några månader 2 år gammal.  Snart får mina tänder se dagsljuset igen haha!
 
 
 


Postat av: Anonym

Vad söt bild på dig <3 Hmm har sagt till alla att du är toastmadame, får börja vänja mig av med det och säga toastMASTER istället :D You´re gonna rock! 3 veckor kvar ihihihiih.

Svar: hahaha <33
Josefin Östevik

2014-07-17 @ 22:40:05KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo