Publicerat: / Everyday

Är ute i skogen och cyklar på hal is

 
Jag är fortfarande dålig/sjuk och det börjar bli rätt frustrerande. Trodde jag var frisk igår och köttade på dansträningarna. Det gick bra!! Men sen på natten/morgonen var jag sjuk igen. Men tror jag ska åka iväg till Actic snart efter jag har vilat för att jogga och sen köra mage här hemma eller så . Jag orkar inte vänta på att träna längre. Ska bara vila lite först... Helt slut. Det verkar vara ett virus jag har. Väldigt dålig timing nu när det är så mycket i skolan och dansföreställningar osv. Har inte kunnat sjunga på sånglektion, ensemble, kör eller musikal någonting heller. Men det är bara att se uppåt! 
 
Nu har jag också planerat varje dag runt 14 dagar framåt för att skolan köttar med prov och uppgifter och tar nästan kol på mig. Har även planerat min träning och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag magiskt blir frisk så att jag kan följa den...!!!
 
Haha sorry jag orkar inte ens vara positiv/uppmuntrande/inspirerande i detta inlägg för att inte orkar någonting just nu hahaha. 
 
PRAY FOR ME FRIENDS!! I NEED IT <3
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo