Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

THE MIND IS THE MAGIC

 

Publicerat: / Dans

Aktiv dag och dans dans
Aktiv dag?! Idrott, commercial jazz direkt efter skolan och nu sitter jag och väntar på att ha hiphop med celine och cassi. Mamma hade gjort vääärldens bästa sallad. Avokado, broccoli, spenat och så vidare. Perfekt en dag som denna! Har pluggat lite naturkunskap nu också so I'm on it :) 

Publicerat: / Dans

Dance & FitnessIgår kväll hade jag terminens första danspass. Alltså ååååååh alla endorfiner bara flyger omkring haha. Älskar det så otroligt mycket. Klassen igår var på en ny skola med en danstränare/koreograf jag aldrig haft förut så detta kommer bli kick ass. 
 
Innan köpte jag en del nya träningskläder , vilket verkligen behövs eftersom jag tränar så gott som varje dag :) 

Publicerat: / Dress For Success

Cara Delevigne Style

Wow vad hon rockar alla sina outfits! Detta är definitivt en stilinspiration (sedan typ..nu.. hehe)
Very edgy :) Och den hårfärgen hon har är så jag vill få mitt hår. Tycker det är supersnyggt och det passar jag nog i eftersom jag är blond från början.

Publicerat: / MJ

Två saker jag gillarBeskriver mig med två bilder?? Haha. Njae, men så gott som ;)  (förresten jag svimmar hur bra Michael ser ut här okej brb ska gå och ta luft) 

Publicerat: / Everyday

farmors begravning


Det var väldigt jobbigt väl där inne.. Men det känns bra att veta att hon kanske äntligen får träffa sin första son som dog vid 16 års ålder, och hennes man, min farfar. 

Ha det bra fina goa farmor <3

Publicerat: / Everyday

Color B4 resultat


Lägger snabbt upp detta inlägg. Färgade mitt hår nyss, och det blev alldeles för mörkt. Så nu har jag precis använt Color B4 och detta är resultatet efter 1 gång! Vilken process ( Det kommer ett inlägg om detta snart! Ett mer utförligt) nu ska jag och mamma nog iväg och köpa en till färg för att det ska bli mer som jag vill ha det. Dags att bli ljusare igen. 

Publicerat: / Everyday

Det är jag och mitt iste


Idag fick jag skådespela!! YEEEEES!
Alla esteter skulle sätta ihop något efter vi fått en instruktion och jag kom på en gång på en idé för min grupp. Så jag blev automatiskt ledaren tydligen (över 3orna också.. Japp) men det blev bra!

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

LÄS FÖLJANDE:

 Så ta vara på den. men gör det nu då :) 
 

Publicerat: / Everyday

Stannar upp och ser mig omkring

 Som vissa av er vet går jag nu på mitt tredje gymnasium. Jag började på Rytmus Musikergymnasium i Örebro och pendlade dit från Västerås. Sedan i våras bytte jag till en skola som heter Kopparlundsgymnasiet här i Västerås men jag saknade Rytmus så mycket och jag tyckte det var värt att pendla för musikens skull (och för hur sjukt bra skolan och lärarna är) så jag bytte tillbaks till Rytmus. Men nu till hösten har jag börjat på Carlforsska här i Västerås. Jag vill ju inte gå ett år längre på gymnasiet så jag går kvar i musik. 
Hade jag kunnat valt en annan inriktning hade jag gjort det (dans eller teater). Och nu när jag är på skolan och ser dans och teater klasserna känner jag bara starkare att jag hör hemma där mer. Jag har inte lika stor passion/vilja/motivation att gå musik i skolan och jag brinner mer för skådespeleri och dans. (NO OFFENSE mot den klassen jag hamnat i nu!!) 
Och den ännu mer irriterande tanken är att jag hade från början kunnat valt en skola i Stockholm - för där finns ju så mycket!! Pendlingen hade varit okej eftersom det ändå är till Stockholm jag vill och ska när det handlar om skådespelarauditions, castings, inspelningar och även dansgrejer. Hade ju till och med kunnat ta en dansklass där borta! Och herregud, jag ångrar inte att jag gick på Rytmus, det var underbart, men ändå! Hur dum får man vara haha...?! Lätt att vara efterklok I guess ;)
 
Poängen med detta inlägg är..
Jag glömmer alla dessa tankar nu och tänker istället på vad jag har och vad jag kan vara glad över!
-Jag har valt en musikalprofil - så jag kommer få lite dans och teater i skolan också!
-Jag kommer utvecklas mycket inom musiken/sången vilket är hur bra som helst! Kommer också få uppträda en hel del.
-Jag kommer dansa 4 lektioner i veckan utanför skolan (klasser jag själv valt liksom)
-Utanför skolan satsar jag på skådespeleriet och att boka jobb. 
-Jag slipper faktiskt pendla och gå upp så hiskeligt tidigt på morgonen. 
 
 
Ibland måste vi stanna upp, se oss omkring och gå igenom allt som är bra, vad vi är tacksamma för och vilka chanser vi har.Jag menar, jag är så sjukt tacksam över att jag har fötter och ben som fungerar. När jag stukade min fot hade jag svårt att träna och bara det är någonting vi bör tänka på!
 Vi har också ett val - att se någonting från den mörka eller den ljusa sidan. Så välj den ljusa!
Jag tycker att vi borde count our blessings varje dag. Varför inte på morgonen medans du t.ex borstar tänderna? För att få mer och måste vi också vara tacksamma och glada för det vi har just nu. 
Vad är förresten vitsen att nå sina mål om man ändå inte är glad när man väl nått dom, för att man bara vill ha mer hela tiden? Och vad blir bättre av att man oroar sig? ingenting. So let go and enjoy life to its fullest!

 

Publicerat: / MJ

GREATNESS

 

Publicerat: / Q&A

SVAR: VART SKA JAG BÖRJA?


Såå...Jag har lite kommentarer som ligger och dammar , SÅ LEDSEN FÖR DET!! Men nu börjar jag med att svara på denna: 

Svar: 
Till att börja med. tack fina fina du, det häg gör mig jätteglad ska du/ni veta!
Jag är så glad att jag i alla fall bor rätt nära Stockholm! Jag förstår hur frustrerad du måste vara.
Men ta det lugnt! Fokusera på vad du kan göra!


1.Gå i någon kurs / Gå med i en teatergrupp
- Någonting i närheten ska det väl finnas?! 
2.Independent filmer?
Ta reda på om det är någonting på gång där uppe. Det finns säkert många fler filmintresserade som söker skådespelare! Jag vet en tjej som är filmskapare som bor i ''en jätteliten stad i norra Sverige''

Och tänk vad mycket man kan träna och lära sig hemma!  Satsa på att bli så bra som du kan hemifrån So you're ready to kill it in L.A!
-Studera skådespelare - Både i filmer, behind the scenes och deras audition tapes. 
-Öva monologer
-Gör träna-hemma övningar (GOOGLA på practice acting at home exercises eller något liknande)
-Lär dig om branscen.
-Öva dina audition skills 
-Kom ihåg att filma det du gör
-Skaffa en lista med länkar till hemsidor där du kan få info, tips, inspiration och lära dig massor.
-Kom ihåg engelskaträningen! YOU CAN DO IT. Cause I did!

SPELA IN DIN TRÄNING! :)
 

Internet is your best friend. Gör som jag och samla allt i ett dokument med tydliga rukriker. This is your handbook to your acting career!
Och jag vill bara säga till dig/er att det är möjligt. Tro inget annat.

 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Hår, Skådespeleri och Soffhäng


Färgade håret, blev alldeles för mörkt..jaja

Igår kväll bokade jag in fem skådespelarworkshops / klasser! Psyched! De är i september men va det ska bli kul att komma igång igen/på riktigt. 
Nu efter första dagen i skolan är jag så trött så jag hamnade i soffan (yes, jag gör faktiskt sånt ) framför The Hobbit <3<3

Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

THROWBACK

Ser tillbaka på Hey Hollywood Here I Come resan 2011. Tryck på kategorin om ni vill se och läsa om det mer!
Bland det bästa jag gjort. Det var en start på allt liksom. Dock var jag låååångt från redo som skådespelare och allt runt om kring (vilket jag såklart inte visste då)

          
En av mina absoluta favoritskådisar och personer: Will Smith!!

Ett av alla MJ-moments jag hade. Too good to be true haha
 
och Hey Hollywood gänget!
 
 

Publicerat: / Everyday

JAG ÄR REDO, BRING IT

Nu är det en del som händer! Börjar årskurs 2 i en ny skola i morgon, om mindre än 1 månad åker tandställningen och då är det dags att ta grymma CV bilder och sätta i gång med att kötta kötta kötta i min skådespelarkarriär. Om en vecka börjar dansen också! Och så HOPPAS jag att min lön kommer den 25..!
Älskar att vara igång.
Jag tänker faktiskt satsa på att få höga betyg i alla mina ämnen. Jag kommer använda håltimmarna för att plugga ( de flesta i alla fall) för att jag ska ha massa tid över efter skolan till att göra allt annat jag gör: Skådespeleri, träning, dans, bloggen, OCH FRITID hahaaa..

och nu tycker jag ni alla ser till att ha en fabulous första dag i morgon! 
You can do anything you set your mind to :)

OBS!!!! OCH LOVA MIG TO (always) WALK AROUND LIKE DIZ:

 

Publicerat: / Everyday

Frozen yogurt obsession


Ni som hängt med mig ett tag vet att jag äääälskar Froyo. I LA sist åt jag en VARJE dag (yourtland aaah) . Denna som fanns på ett Ica nära mig hade en plain tart som faktiskt smakar som the real deal!! I approve

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

G O O D MORNING!!


positiva tankar genererar positiva känslor. Positiva känslor leder till positiva handlingar, flyt! SO BABY, GO EMBRACE THIS FABULOUS DAY <3<3

Publicerat: / Los Angeles

L.A FLYTTEN NÄRMAR SIG

Nu börjar Los Angeles - flytten och allt som har med det att göra (+ val av performing arts skola och antagning!!)  kännas på riktigt och inte bara någonting in the distance. c:a 2 år kvar. Vilket betyder att allt som behöver göras/fixas börjar om 1 år.
Fast det är en allt för stor lucka sedan sist jag var där tills jag kommer dit (men man vet ju aldrig vad som händer!)

My Question For YOU Guys:
1.
Om ni hade tid och pengar till en resa / eller rundresa till fler ställen - vart skulle ni åka?
2: Vilka/Vilket land/stad vill ni bo i? 
3. (Valfri) - Vad vill/ska ni göra där ?

 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

var inte rädd för att misslyckas

Allt för många gånger har jag gått in på bloggar och läst på ''sanningar om mig'' att de är rädda för att misslyckas.. Och jag ser allt för mycket hur personer väljer att göra någonting annat istället för vad de egentligen vill. Det här kan gälla både små saker som att fråga en person om någonting, till större saker som att flytta utomlands.

Men vad är det här bra för egentligen? Hur skulle vårt liv sett ut om vi alltid var rädda för att misslyckas? Vi skulle förbli gråa, smälta in i strömmen och bara följa med i livet. Tänk dig istället ett liv där du utan tvekan går ur din comfort zone och hur allt bara blir som du önskat. För utanför komfortzonen - that's where the magic happens. Fråga dig själv, vad är det värsta som kan hända? Om du inte tar steget, kommer du med en väldigt stensäker garanti, inte att hamna där du önskar. Men om du tar steget....?
Shoot for the moon then the worst scenario is you land among the stars 
 
 

Publicerat: / MJ

you do it, then you do it again until it's right - MJ

Svettas och har mig framför spegeln och min mobilkamera i mitt rum just nu. Fiercar loss till Beyoncé. 
Jag håller på med en liten koreografi. Och denna SKA jag göra klart haha;) Fast den kommer bara bli kort och sedan kommer jag lägga på improv också. Tålamod! som rubriken lyder - när jag jobbar med någonting får jag säga till mig själva *tänk Michael Jackson, tänk Michael Jackson, tänk Michael Jackson* WhatWouldMJDo?! Då fortsätter jag! Vill verkligen bli bättre på att koreografera, och det är dags att få ut lite dansmeterial på mig tycker jag! Detta blir som sagt något litet, men ändå! 

Publicerat: / Everyday

FAVORITE FILM & TV SOUNDTRACKS/SONGS PART 1

Tänker börja med en liten ''serie'' på bloggen. Jag älskar ju film (DUH) som ni alla säkert vet. Jag älskar också musik. Filmmusik är det bästa som finns. Låtarna blir bara bättre på film, någon som håller med? 
 
The Hunger Games och Catching Fire har nog one of my favorite movie soundtracks of all time.
De är så mysiga, mäktiga, vackra, weeeeell ya name it. Ett stort plus är att jag tycker mycket mycket om The Hunger Games och läste också böckerna så då får man ännu mer feeling!  
 Börjar med några från Catching Fire!

 
 
 
 
 
O c h   n u   t i l l   n å g r a   f r å n  T h e   H u n g e r   G a m e s   1 :  
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

om dom kan så kan DU också - you got the powaaah

Hur känner du när du ser den här bilden? Hur tänker du när du ser någon som glider runt och beställer room service på det sjustjärniga hotellet Burj Al Arab? eller flyttar in i det där stora drömhuset i Hollywood Hills? 
Eller hur går dina tankar när du ser en person som lever det liv du drömmer om? Som har den där drömkarriären - möter det rätta folket, och bara verkar ha så många möjligheter runt omkring sig?

Om du någonsin tänker..
-Åh önskar jag också kunde..
-Det där är för vissa lyckligt lottade personer..
Eller får för dig att det är en ''högre person'' än dig som lever det livet...''
DÅ HAR DU FEL. FEL, FEL, FEL!

We create our own luck. Du är har lika stor kapabilitet, lika stor kraft och lika mycket värde som de du ser upp till.
Vill du något, tro 100% på att det är dit du är påväg. Du behöver inte se hela vägen, bara första metern, men vägen finns där! Och vet du? När du säger ''jag kan'' eller ''jag kan inte'' har du rätt båda gångerna ;)

 
Publicerat: / Everyday

GOAL SETTING AND DRIVINGHar ju berättat att jag börjat jobba med och använda/leva efter The Law Of Attraction, och även börjat jobba med en coach.  
Därför sätter jag nu kortsiktiga och långsiktiga mål på ett speciellt sätt, och jag planerat även min dag på ett speciellt sätt. I have a great feeling about this! About DESIGNING my own life;) 
 
Har haft två kurser på körskola nu, efter att ha kört med pappa. Så nu har jag fixat lite teoriböcker. Tydligen är jag väldigt bra och lär mig snabbt (att köra alltså), vilket känns kul!

Publicerat: / Everyday

Sommarjobbsavslutning
Vi fick åka på en tacokryssning gratis.
Jobbade bara med /träffade den där gruppen två gånger , hade varit kul att vara mycket mer med dom :)

Nu behöver jag bara min LÖN!!

Publicerat: / Dans

dance

Kommentar:
vad dansar du nu? eller den terminen som börjar? du är grym
 

TACK!! Terminen som börjar nu kommer jag gå kvar i den hiphop elit - klassen jag gjorde innan - grym!
Gick också commercial jazz förra terminen , vilket jag vill göra igen fast i en annan grupp där alla faktiskt är i min ålder ;)
Och så tror jag att jag ska testa två kurser på en annan dansskola (dels för att de som fanns på min inte låg bra i schemat, och dels för att jag vill testa på något nytt / ha fler tränare och utvecklas mer!)
De kurserna är en avancerad hiphop och en stil som kallas ''Fierce'' (BEYONCE stilen !! oh yes)
JAG ÄR SÅ TAGGAD. ÄLSKAR ATT DANSA. Vet att jag kommer utvecklas ännu mer nu eftersom jag kommer dansa mer igen, och eftersom jag vill :) 
 
 

Publicerat: / Everyday

THE GOLDEN HOUR


Det är så himla skönt nu när jag ställer klockan på 8 till halv 9 på morgonen!!
Det får mig att uppskatta allting omkring mer också. Vakna upp med staden liksom, och man har ingen stress utan all tid i världen.
 
Jag har precis visualiserat lite
Och tittat igenom vad jag ska göra idag. Sedan åt jag frukost (DUUHH)
Dock har min stukade fot blivit lite värre men vad gör man? 
 
 
 

Publicerat: / Fitness

Vi kan så mycket mer!!


Hade bodystep och core idag men på bodystepen hoppade jag av och hamnade snett och så flög jag bakåt. Gjorde så sjukt ont. 
Blir så himla(!) glad när två personer flyger fram för att hjälpa mig och sen kommer det en annan för att hjälpa mig med ispack, inlindning och allt som behövs. Folk som helatiden frågar hur jag mår och försöker hjälpa.
 
The point is . Jag mådde bra och var bestämd att jag skulle vara med på coren och göra mitt bästa. 
Och det gjorde jag så klart! Jag var med på allt jag kunde göra och med allt annat kompromissade jag - t.ex ställde mig på den andra foten och korsade över den stukade så jag kunde vila den under tiden jag jobbade hårt.
 
Det här visar bara på att vi kan så mycket mer än vi tror. Bestämmer vi pss för det så. När jag inte kunde göra en sak, gjorde jag något annat istället. Såg en lösning eller det positiva i situationen. Det här är både en bokstavlig sak och en metafor :
You decide what to make of situations. And you decide how to feel about it. You get to decide how strong you are.

Publicerat: / Everyday

WOOOOOOHOOOO

Let's get this party started!! 
Efter massa trubbel  (PUHH) har jag fixat det! Nu går ni in på min blogg på www.josefinsdream.se 
testade att skriva in blogg.se och det fungerade så att jag blev omdirigerad - vilket jag är väldigt glad över! men nu slipper ni skriva så långt i framtiden ;) 

Idag har jag fixat en hel del ärenden. Gick upp strax efter 8 imorse vilket var så skönt! Har precis tränat lite mer på koreografin jag pratade om igår också. Senare idag väntar två pass på Actic och sedan kommer min vän hit för filmkväll!


Publicerat: / Everyday

NU HÄNDER DET GREJER

Äntligen skaffar jag ett nytt url till min blogg! det blir josefinsdream.se
Känner att jag vill ta det steget nu. Det blir mer professionellt och så vidare. 
Har köpt nu och nu ska det bara bytas,sedan kanske det tar några timmar? 
Har för mig att i början kan man fortfarande skriva in blogg.se och sedan omdirigeras man? HOPPAS DET!
TAGGAD PÅ DETTA HEHEHE

 
 

Publicerat: / Everyday

Doing something that works

 
#Superstoltatjejennummer1 ?

Gjorde precis allt jag planerat idag . I samma ordning också ;) 
-Packade och städade up från bröllopet
-Gick in till stan (i regnet) och köpte en kalender, highlighters och skriväften 
-Tränade på Actic (sprang bara idag. 5 km blev det)
-Lämnade in min sommarjobbstidsrapport på AMA arbetsmarknad
-Hade ett skypemöte med min underbara coach Naima
-Jobbade på en danskoreografi jag håller på att lära mig (staayyy tuned!)
-Hade en framgångsrik övningskörning!
-Och med detta inlägg bloggade jag två gånger!

Jag planerade kvällen innan vad jag skulle göra, och skrev det i den form som om jag redan gjort det.
Saken var den att när jag vaknade kände jag mig sådär lat.. det regnade ute och jag segade. Men sen så tog jag upp lappen och satte igång och så mådde jag super resten av dagen! Såhär ska jag fortsätta, cause it works!

Publicerat: / Everyday

FAIRYTALE WEDDING PART 2

2 - Middag & Kvällstid:


Helt otroligt kreativt och fint gjort av dekoratören. Världens sagokänsla vilket var meningen ;) 


CakeCuttingTime!

Paret fick en överraskning av Anders härliga familj
 

Deras vals gjorde mig positivt överraskad. De hade blivit tränade av en av mina gamla danslärare på västerås danscenter. Tror fler hade våta ögon under deras dans än på vigseln haha! It was magical


Såhär såg det ut på middagen. Jag och Ida som var toastmadames hade en hel del att göra under den så det blebv mycket glasplingande! Vi hade en aktivitet och vi presenterade tal, paus och så vidare. 


Slottet (Hedenlunda Slott i Flen)  och frukosten. Jag och min syster Celine fick dela en svit(!!!) på grund av vattenläcka i rummet vi först skulle ha!!  Helt okej. Frukosten var också helt okej måste jag säga;) 

Not my picture! Hope nobody sues me!

Jag kan inte komma över hur bra bröllopet var och hur fiiiiina de är. 
Tror min syster verkligen fick sin barndomsdröm att vara prinsessa för en dag! 

 

Publicerat: / Everyday

Once Upon A Time there was a Fairytale Wedding

Då har min storasyster samlat på sig rejält med vuxenpoäng och gått och gift sig. Jag är SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄR glad för hennes skull. Anders är så bra för henne och dom är världens finaste par. 

 Del 1: Vigsel & Dagtid


Sätter på klänningar, Smycken och fotograferar


Jag var toast madame tillsammans med Anders (The Grooooom) syster Ida.
Det gick superbra faktiskt! På bilden nere till höger håller vi ett välkomsttal med lite info innan vigseln skulle börja. Jag var också tärna! 


Jag framförde ''En Helt Ny Värld'' Med hjälp av Pia Olby på gitarr och stämsång lite då och då.


Så. fint. kan det bli bättre location-wise? I don't think so 
 
Anländer till och lämnar vigseln med stil gjorde dom.  

CHEEEERS AND LET'S CELEBRATE GOOD TIMES COME ON!! 
 

My beautiful sister and our drinks ( Mine alcohol free OF COURSE) 
 
 Min lillasyster, jag, tärnbukett och min storebror
 
Mommers and Dadders and Mia Familia  
 
 Toast madame fix med underbara Ida! Oj oj oj vilken power over this wedding vi hade ;) Likt en chef ya know
 
 Jag tog inte dessa bilder - kommer inte ihåg vart jag hittade dom (Joo Ida tog den högra i alla fall!)  Men de var sååå fina!
 
The mandatory Selfies.  ( Ärligt talat varför stavade jag det faktiskt med ett stort S?)

Opa tärna styyle
 
Innan vigseln: Ingen kunde ju se the bride and her dress before the wedding!! big no no! Så hon blev slottets våldnad där ett tag haha ;) 
 
Cray

Universums vackraste unge!! Helt mesmerizing !
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

How I spent my morningIdag gifter sig min storasyster Mikaela!! 
The BIG day! Och som sagt är jag toast master, tärna och så ska jag sjunga 

så fabulous att vara på en fin salong like a queeeen, I better get used to it ;)

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

WORKING ACTRESS PLEASE!

GAAAAH! Står inte ut längre... (jodå) Vill bara gå på auditions, boka in jobb och vara på inspelningar.. Lägga till saker på mitt CV, ha headshot fotografering, Träffa amazing people, vara kreativ, LEVA. Jag saknar det så! Hade börjat fått en liten smak av det. 
Känns som min ''paus'' har varat i evigheter. Har väntat med att sätta igång igen ( ta nya bilder, skriva om CV och börja söka jobb!) tills min tandställning åker ut vilket händer om snart 1 månad!!!

Fake it till ya make it my friend - När min lön kommer ska jag ut och shoppa ''auditionsmink'' och ett par svarta och ett par vita jeans. Sånt jag behöver och så. Får se om det blir något mer.
Jag sätter mig själv i situationen som om jag är en working actress, cause then I will be! 
Jag fortsätter och lär mig saker hela tiden, jag GÖR någonting varje dag som tar mig åt rätt håll och som ger liv till min passion och min dröm.

SNART!! I CAN FEEL IT. I KNOW IT'S COMING ALL RIGHT. IMA BOOK THOSE JOBS LIKE THERE'S NO TOMORROW
(Bilder från Juli 2013) Ärligt talat..VEM har en RANDIG tröja på en headshot fotografering?! VEM I HELA FRIDEN haha? ung och dum eller ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

ISN'T IT AMAZING?

PEOPLE!! HAVE YOU HEARD ABOUT THIS GREAT DISCOVERY??
DU kan vara EXAKT vem du vill. Du kan göra EXAKT vad du vill. Visste du att du kan uppfylla en dröm som är HUR stora som helst? Wow, right? Tänk hur långt man kan komma när man fokuserar på någonting. Vi är skapare. Bestämmer vi oss för någonting kan vi göra det. Och det är sjukt underbart när man åstadkommit någonting att faktiskt titta tillbaka och tänka ''I made this happen''. When you think about it, isn't it amazing?

Men hur?
Du bara berättar för dig själv vem du är och vad du har, fast du kanske inte har det än. Det är det underbara med det hela.. här får vi drömma så stort vi bara kan - som en vis man sa i ''The Secret'' It's like going through a catalogue and picking out the things you want ;) roligt va? , och du ser det framför dig varje dag. Then just RELAX.
Du kommer automatiskt att ta små steg ditåt. Universum is gonna work its magic!
  
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

ON MY VISION WALL

Detta är ett rätt så nytt tillskott i mitt rum! Jag har haft en vision board förut men den va fylld av bilder och citat - vilket inte riktigt fungerade. Så nu när jag verkligen börjar jobba med the Law Of Attraction  har jag satt upp dessa bilder utifrån meningar jag skrev ner. Jag tänkte dela med mig - Here it is: 
 
I AM A GREAT AND SUCCESSFUL WORKING HOLLYWOOD ACTRESS
I AM HEALTHY, FIT, CONFIDENT, UNSTOPPABLE AND FULL OF ENERGY
I TRAVEL ALL OVER THE WORLD - SEE GORGEOUS VIEWS AND MEET AMAZING PEOPLE
I LIVE IN A GORGEOUS HOME IN LOS ANGELES, CALIFORNIA
MY BLOG JUST REACHED 10.000 VIEWS!
I AM FINANCIALLY INDEPENDENT AND CAN AFFORD TO DO AND HAVE ALL I WANT
I AM A GREAT DANCER AND SINGER ALWAYS PART OF AMAZING PROJECTS
 
 
 
 

Publicerat: / Dress For Success

FLORAL VIBES ATTIRE

Var och firade min bror som fyller år idag! 

Publicerat: / Everyday

4.8.15.16.23.42 - LOST

För någon vecka sedan såg jag klart på den sista säsongen av Lost. Can't believe I never saw it before!
Lost är den bästa serien jag någonsin sett. Den hoppar över Once Upon A Time! Ah vilken kärlek jag har för denna underbara sak.♥♥♥♥
Till er som inte sett - rekommenderar STARKT. Någonting som är bra är att det är riktigt bra skådisar med också. I can learn from that!

I am forever Lost
 
 
NU ÄR DESIGNEN SÅ GOTT SOM KLAR! Blev massa trubbel och oj vad länge jag har suttit med den. Så skönt!

Publicerat: / Everyday

FIXAR FÖR FULLT!

Jag håller på med en ny design (Nu är den uppe! men det är massa problem som uppstått.. just nu får inte bilderna plats i mina inlägg till exempel. Vilken storlek jag än väljer stretchas de ut och går utanför inläggen...MÅSTE lösa det...puuhh) och det är till stor del därför jag inte bloggat nyligen.
på lördag är det bröllop som gäller och det är dags för mig att öva in manus, titta igenom aktiviteterna och se till så att jag är förberedd! Behöver också göra ett sommarjobbsärende i morgon. Så jobbar jag igen på torsdag - vilket blir sista dagen.
 
Bara en liten update! 
 
 
 
 

Publicerat: / Tips

FEARLESSIA!!!

 
Superstars!! Nu är det dags för er att klicka in er på denna sida som precis släppts.
Detta är alltså huvuddelen i det projekt/företag jag varit med och skapat.Kanske kommer jag att gästblogga där någon gång här och där. Jag ÄR SÅ EXHALTERAD!! SÅÅÅ...
I alla fall - I don't need to say more - GET YOURSELVES OVER THERE! Klick
 

Publicerat: / Everyday

Farmor

När jag var på båten och jobbade igår fick jag ett samtal av pappa. Han berättade att min farmor dött den morgonen..

Även fast hon var gammal kan jag inte förstå det riktigt, för det är så plötsligt - bara poff. Kvällen innan hade jag och pappa planerat att hälsa på henne, men det kom saker emellan...

Hon blev alltid så glad när jag kom och att jag verkligen pratade med henne och brydde mig om henne. På slutet kom hon inte ihåg mycket , men hon kom ihåg att jag sjunger fint, spelar gitarr och ska till "amerika" och vara med i film. Det är så kul tycker jag. Hon var en söt och glad gumma, min farmor❤️

Nu får hon i alla fall hänga med farfar där uppe. Oj va kul dom måste ha. Så får man tänka... :)

Kunde inte hitta någon bild just nu, men det får duga såhär för tillfället. 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel