Publicerat: / Q&A

svarar på era frågor (skådespeleri)

Det har dykit upp lite skådepseleri-frågor, så jag tänkte att jag svarar på dom i samma inlägg ! 

-Justte hur blev det med din monolog?
-När kommer din monolog upp? :)
Svar: Ska jag vara helt ärlig så har det kommit upp en hel del emellan. Men jag vill absolut perfecta en monolog och lägga upp! Så det kommer komma. Ska absolut ta tag i det :)
Dramatisk, klassisk eller komedi? vad känner ni att det skulle vara kul att se? 

-Är det så lätt att få jobb på statist.se som de säger? Skulle vilja prova för de kostar ju inte så mycket att betala 59kr/månaden men vill veta om det är värt det, vad tycker du? Eller vilken sida rekommenderar du annars? 
Svar: Vad jag märkt hittils är statist.se bäst. Det är därifrån jag har fått de allra flesta jobben/provfilmningarna.
Jag har precis börjat använda stagepool.com också! Jag ska ta nya headshots på lördag och sedan sätter jag igång, så vi får se hur det går! Filmcafe har jag också använt mig av i snart ett år. Men jag vet inte det har inte riktigt gått så mycket framåt direkt. Har kanske inte fokuserat nog på det. 

Hej! jag ska gå på en provfilmning för en SVT serie nästa vecka och jag skulle behöva lite tips! 

vad ska man ha på sig?, hur ska man göra för att vara så förberedd som möjligt?, du säger ju att du tränar väldigt mycket med ditt skådespeleri, hur tränar du? kan du inte lägga upp nån träningsform som du gör? det skulle vara jätte snällt om du svarade på dessa frågor! kram
Svar: Åh va roligt! Se det som att du har en roll i projektet redan och ha kul :) Du kan ha på dig någonting som du känner dig bekväm i. Inte mjukisbyxor osv såklart! Men någonting som ser bra ut på dig och som du känner dig självsäker i! Att vara förberedd är super viktigt! Läs på det du kan om projektet, bolaget, regissören osv om det är möjligt. Öva och om du har ett manus, lär dig det och vad det betyder. Ge karaktären ett namn (om det är möjligt) och bygg upp den lite. Vet var du ska och när du ska vara där - KOM I TID. var trevlig, öppen/glad, professionell  - DITT UNIKA DU. Inom skådespeleri - GÖR stora val. 


Jag är i process att hitta bra sätt att träna skådespeleri - och jag kommer säkert dela med mig lite av det! 

Var persongestaltning eller monolog bäst?
Svar: Jag har varit på dialog och persongestaltning. Jag kan inte riktigt säga vilken som var bäst. Man behöver liksom all möjlig träning och inom skådespeleri är de båda lika viktiga! 

 

 


Publicerat: / Fitness

Healthy eating tips


Ska iväg och träna när som helst. här är lite snabba hälsosamma tips! 
 
Drick mycket vatten! Jag börjar alltid mina dagar med ett stort glas vatten och jag dricker oftast innan varje måltid. Dricker några klunkar innan jag ska sova och sedan lite då och då genom dagen.
Gör det till en vana att dricka vatten istället för mjölk :) 
 
Boosta grönsaker. Grönsaker är essential för mig vid en måltid. Tänk färgglatt. Mörkgrönt är super - och sedan är det ju bara köra med tomat, gurka and you name it.
 
Regelbundet. Jag äter alltid frukost, sedan om jag tränar brukar jag ta kanske en clementin , nötter eller något sådant efteråt. Annars väntar jag vanligtvis till lunch. Sedan 3 timmar efter, eller när jag har slutat skolan äter jag mellanmål. 3 timmar senare äter jag middag/kvällsmat. Det händer ibland att jag äter något litet senare också. Men inte 2 timmar innan jag ska sova. 
 
Ät tills du är mätt. Ät långsamt och fråga dig själv om du är mätt, om du verkligen BEHÖVER mer. om ja och nej på dom, då räcker det där :) Jag vet hur hemskt det är att vara proppad. Ewwk.
 
Make it fun! Explore vad för roliga goda saker man kan äta och hålla det hälsosamt. Typ.. Jag brukar frysa in banan eller fruktsallad ibland. Det blir så gott! Sedan brukar jag ibland ha hallon eller citron etc i mitt vatten.. Jag brukar också hitta på massor av olika nyttiga pannkaksrecept, bakverk och så vidare. 
 
Torr mat? Keso, tukrisk yogurt  eller ''genomskinliga'' dressingar funkar perf!! 
 
Der är okej att äta sötsaker! Sätt inga blockeringar att OM JAG ÄTER NÅGONTING ONYTTIGT ÄR ALLT FÖRSTÖRT. Det är helt okej, till och med bra att ta någonting ibland om man är sugen. Bara dra ner på det, gör det mer speciellt och njut av det. Förut kunde jag ta så överdrivet mycket och trycka i mig.. haha. But that makes no sense. Personligen tycker jag det blir godare när man inte har ätit något sött på ett tag, och tar lite i taget :) 
 
Försök att hålla dig borta från vitt bröd och vit pasta, paneringar, friterat..ketchup och feta dressingar, för mycket salt.
 
 
 
Kom ihåg att det är ett livsstilsval. Det finns ingen ''diet''. De är bara ytliga modeflugor. 
 
Att äta hälsosamt, träna, dricka mycket vatten, gå ut i solen och få bra med sömn betyder
styrka, glädje, energi, ett positivt liv, skönhet och självkänsla.

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Powerboostar för fullt


Hade tänkt att säga det här till mig själv varje morgon!! 
Jag märker hur galet bra affirmationer fungerar. Efter ett tag tror man verkligen på dom och allt man gör och allt som händer blir bara så mycket bättre.
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

WORD

 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

Jag vill ut i världen

Wanderlust. I'm in love with cities I've never been and people I've never met. Then I go there and I just get married to the whole damn thing
(haha nu vet jag inte vad jag håller på med) 

 
Q: Din drömdestination? TIll vilka platser vill du resa? Kanske till och med flytta eller bo ett tag? 
New York, Nya Zealand, Australien, något land i Afrika, och lite överallt i ASIEN! Jag har någonting för asien och asiater haha. På min bucket list är en rundresa i Asien. Vill typ bo i Bangkok en del av mitt liv också... Och lära mig japanska någon gång kanske ;) Och vill till fler platser i USA såklart. Bo i L.A men det var ju inget nytt! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

She designed a life she loved and then walked confidently in the direction of her dreams

Det finns ingenting som stoppar mig. Ingenting som står i vägen för att jag ska vara den jag vill vara. 
Det finns ingen eller inget ( det inkluderar mig själv) som kan säga åt mig att någonting är för svårt, för stort, för lite, för galet, för... fel. 
Jag vet att allt är upp till mig. Jag är bra, helt och hållet fabulous faktiskt. Det är du med! 
Så jag kan bara bestämma vad jag vill ha för liv, och börja leva det.
Be courageous, Be Spontaneous, Be fearless. 
 
Yes I am, Yes I can, Yes I will
 

Publicerat: / Fitness

MORGONTRÄNING

På måndagar och fredagar börjar jag skolan klockan 12! - jag är tacksam ja. Då kan jag träna på morgonen.
Så snart jag skrivit klart det här inlägget har jag tänkt att träna hemma idag. Kanske fitnessblender
Det går verkligen framåt med träningen nu och det är så otroligt skönt. Ska bli kul att bara fortsätta och ta mig ännu längre. Känner att jag kommer in i en bra rutin nu med varierad träning. 
 
Det jag så gärna skulle vilja ha nu dock... Snygga och bra träningskläder. Skulle verkligen sitta fint med en no budget shopping spree på Lululemon, Nike och Lorna Jane♥ Men hårt jobb först - belöning sedan.
Jag kommer att ha råd med sånt en dag och det ska jag jobba för. 
Hoppas det går bra för er med vad ni än vill göra - Att ni gör det bästa ni kan. 
 
Kom ihåg att ni kan alltid fråga mig om hälsa och träning! Jag svarar och hjälper mer än gärna  till! 

Publicerat: / Dans

dans, musik och självförtroende

Någonting man gör som får en att känna sig på topp,mest i sig själv med massor av grymt självförtroende och energi.. Någonting som får en att glömma alla problem. Någonting som man är bra på. Någonting man älskar. 
Har man hittat det, är det precis vad man ska hålla på med. 
En av de sakerna för mig är att dansa. Gå in i den grymma musiken ( til exempel Beyonce eller Justin Timberlake) och ge allt man har. Jag känner mig strålande. Jag vill dansa mer. Jag vill lyssna mer på musik. Jag vill ut och jobba med skådespeleri mer.
 
Idag testade jag på Commercial Jazz och jag har svårt att bestämma om jag ska börja eller inte. Jag är lite rostig i tekniken, piruetter etc (det var ett tag sedan jag dansade disco haha..) Men när vi väl kom till koreografin var det så otroligt kul och jag kände att dansen sitter kvar i mig och jag kunde göra mitt bästa. Har ju faktiskt blivit vig igen så jag kunde hänga med på allt sådant också.  Totaldiggar dansstilen commercial jazz alltså. Koreografin var till en Beyonce låt också....I mean...I'm out. Vi får se hur jag gör. Jag vet att det kommer få mig att utvecklas ännu mer inom dansen, och boosta mitt självförtroende lite till..

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

acting class

Den kursen jag gick på igår var en av Ymperias alla kurser. Jag gick på Dialog i höstas och den här gången gick jag persongestaltning. Som ni kanske förstod av inlägget igår gav det en otroligt bra inverkan och kick att gå på den! Det är så bra att komma ut och öva...Möta folk i branchen. Jag märkte i slutet av kursen hur mycket jag älskar att skådespela. Det är någonting jag verkligen behövde inse för nu är jag fulltankad att gå framåt och göra mer, mer, mer... - Och vara den bästa jag kan vara. 
 
Kurserna är ju olika men det verkar som att de går ut på att man gör någonting och hamnar sedan framför kameran, sedan får man se på filmen och analysera - sedan får man göra om scenen igen, och titta på filmen och analysera. Kanske får man ett nytt uppdrag efter.
Den här kursen slutade iallafall med en galet rolig övning. Har ni sett parlamentets ''Tips från coachen''? Det var ungefär så och det var så galet kul. Tyckte att jag gjorde det väldigt bra och det kändes grymt kul! 
 
Nu håller jag i alla fall på att skaffa medlemskap hos dom! Det ger rabatter på kurser och så vidare. 
 
 

Publicerat: / Everyday

FOREVER FROZEN YOGURT

Frozen yogurt jag åt innan min skådespelarkurs när jag var i Stockholm igår! 
Smakar inte riktigt som den i USA men den var nära.. och väldigt god!! Och vet ni? Jag hade sådan tur så jag fick den gratis. Värsta VIP kändisen.... Näe det råkade vara något fel på deras kassa eller något sådant. 
 
Drömmer mig bort till LA/New York osv osv och alla froyo ställen, haha! The sweet life ya know.
Q: Har ni varit på Frozen Yogurt Factory i gallerian? Vilka är era favoritsmaker  / toppings / kombos? Eller har ni kanske varit på Yogurtland eller Pinkberry? Vad tycker ni?
Jag älskar (på yogurtland) cookies and cream, naturella, pb, salted caramel osv, massor! Och de flesta är nyttiga och har massor av bra grejer i sig... Sedan blåbär, kiwi och allt möjligt på som topping. Ett måste på yogurtland är såklart att stå i ett X antal år med sample cups och smaka på alla smaker... Kolla tillbaks på min Los Angeles 2013 kategori , där har jag en del froyo haha ;) 

Publicerat: / Everyday

JAG BARA LER!

Har världens adrenalin nu. Fick en sådan kick efter skådespelarkursen idag. Ärligt talat jag inser nu hur mycket jag älskar skådespeleri. Det är så galet kul. Jag vill göra det så mycket som möjligt. Imorgon berättar jag mer om själva kursen! Jag har mailat om medlemskap i själva academyn nu! 
 
När jag skulle ta mig hem, efter att ha pratat med en kille från kursen och så vidare, kände/känner jag mig så glad. Som om allt falller på plats. Jag har inte känt mig såhär på länge. När jag gick runt där mellan buss och tåg, i rulltrappor och bland folk och lyssnade på grym musik, kunde jag inte hjälpa att dra på smilbanden och bara skratta. Det bara bubblade inom hela mig och jag har den känslan även nu. Idag känns som en riktig eye opener för mig. Världens underbaraste känsla och jag känner att jag kan klara av allt. Det är inte bara det, utan nu har dansen börjat igen och jag älskar det. Jag sjunger fortfarande såklart och nu gör jag det när jag känner för det för att det är så galet kul. 
Alla osäkerheter och problem från innan, känns som historia just nu. Jag är självständig.
I don't need to be on somebody's arm to be fabulous.
 Jag har mig själv, min passion och mina drömmar och mål och det är det viktigaste.. Allt löser sig and what's meant to be will be! Och jag har människor runt om kring mig som jag lär känna. Även folk jag inte pratat med på ett tag som jag ska träffa igen. Åh jag är så glad. Världen är min. 
 
 

Publicerat: / Everyday

Påväg till Stockholm


Idag är det dags för min 2a Ymperia-skådespelarkurs! Förra gången var Dialog. Idag är det persongestaltning! 
Ska bli jättekul!

Imorgon var det tänkt att jag skulle fotas på Model House, men det blev inte så. Jag ska ta nya bra bilder så snart som möjligt dock ! :) 

Publicerat: / Mina Videos

Hur det går till

99 procent av tiden när man försöker få ihop en video pretty much.. #Fail


Publicerat: / Everyday

what about sunshine

Vi håller på med hållbar utveckling i skolan och min grupp har skogsskövling.
Hittade den här bilden och tycker den är värd att dela.
 
Det är helt sjukt hur långt det har gått. Helt fel vad vi gör mot jorden och alla som bor på den. Jag tänker bara på Michael Jacksons Earth Song.  Det är bra att folk får se och höra, sen sedan måste ju någonting hända också. 
Jag ska i alla fall ta reda på små saker jag kan göra och försöka göra mitt bästa. Även om det är någonting litet, spelar det roll. 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

MUSIC MONDAY - SONGS I'M LOVING!

Några låtar jag spelar mycket just nu! 
Någonting jag märker att jag är inne på nu är sånt jag kan improvisera till (dansa) , dom flesta är såna låtar! 
 
Här är i alla fall lite tips. Kärlek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

börja dagen bra


 Började att simma med mamma imorse ! Nu är jag i skolan.

Skön start på dagen. Är så bra att börja dagen så. Nu kan jag liksom inte ändra på det.



Publicerat: / Dans

Den här veckan


-måndag: simma med mamma på morgonen
-tisdag: klädsim med skolan och sen till tandregleringen på dagen - hoppas jag kan få reda på när jag kan bli av med
tandställnigen! 
-onsdag: gym efter skolan sedan får vi se !
-Torsdag: Dansen är tillbaka! HipHop 19.00 woopwoop
-Fredag: yet to be figured out :)
-Lördag: skådespelarkurs i Stockholm! , och kanske fotografering på Model House , också i Stockholm. Kan bli en annan dag.. 
-Söndag: Commercial Jazz!! 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Positiv energi, älska dig själv

God morgon(yaay jag vaknade sent..)
 
Vill du känna dig självsäker, positiv,peppad och ha mer energi till att göra saker....
Så get in front of that mirror and tell yourself you're flippin amazing!!
Jag har en lång lista på saker jag säger till mig själv. Jag ska försöka att göra det varje dag och se var det tar mig
 
 
Det skulle vara jättekul om ni kommenterade lite såna grejer här! Och skäms inte! Det är meningen att det ska vara riktigt bra komplimanger och ni är värda varje ord. Vad säger ni/Ska ni börja säga till er själva? 
 

Publicerat: / Fitness

HEALTHY LIFESTYLE

Jag och mamma åkte tillsammans till gymmet idag! 
 
Nu har jag precis sett dokumentären ''Food Matters'' och jag är så otroligt glad över att jag har sett den. Tacksam! Nu känner jag mig ännu mer vis (jo men så är det!) och jag älskar att veta att jag hela tiden lär mig. Att jag själv har bestämt mig för att leva ett bra hälsosamt liv och lära mig saker varje dag. Jag är en av alla som kan göra en ändring i mitt liv och i hela världen. Det känns bra att veta mycket och agera på det redan vid min ålder :)
 
Eftersom jag bryr mig om er så råder jag er att se den dokumentären! Get on it!! Den skulle behöva visas i skolor tycker jag. En live-sändning över hela världen helst, haha.
 
 
 
 

Publicerat: / Musik/Artist

ARTIST

Jag vill stå på scen igen.
Jag har tittat tillbaka på lite klipp och bilder och jag känner nu att jag fyllts med någon slags kärlek.
Vill fortfarande allt det här. Det är bäst att göra allt man vill här i livet, istället för att låsa sig till en sak. 
Ingenting är omöjligt. ♥
 
 
 
Jag är så tacksam för Lingman&Co och nu Stage Academy-gänget för de chanser jag fått att komma igång med artisteriet. Jag har mött underbara personer , haft superkul och lärt mig så mycket..!

Publicerat: / Everyday

Min blogg

Once and for all. Jag vill fakiskt ha en bra blogg som jag håller i och låter växa. Så jag vet att jag har frågat förut. Men nu har ni chansen att få göra ett litet inflytande här kanske ;) Jag vet att många av er vill se massor av skådespeleri, L.A, min karriär, USA och så vidare - men det kanske finns annat också? Ja ni vet ju allt jag gillar. Hälsa, träning, stil, tips och råd, drömmar, dans, resa, musik, film, videos - the list keeps on growin. 
Eller någonting mer specifikt inom just karriär etc..
Love♥

Publicerat: / Everyday

I'll be back!!

Hej bästa ni!
Åter igen har jag varit rätt frånvaranded på bloggen, men det har jag ju redan berättat.
Det är mycket som sker och jag hittar liksom vad jag tycker om och så vidare.
Vill jag satsa på bloggen, då kommer jag försöka göra det till 100%.
 
Så ni som går in på min blogg 189309328409 om dagen (som ni säger), hoppas ni inte blir arg för att jag inte uppdaterar ;) 
Men det kommer jag. Snart, när jag hittar rätt , om ni förstår vad jag menar! 
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

WORDS TO LIVE BY

 

Publicerat: / Everyday

Tacksam

Jag har gjort lite småändringar i min bloggs utseende! Gillar nytt och fräscht! Tycker detta ser mer professionellt och rent ut än den förra :)
 
Som den här bilden nedanför känner jag mig lite som just nu! 
Jag kommer att ha det så bra den närmaste tiden. Det verkar som att jag kommer ha gymkort på actic och gå två danskurser denna termin - commercial jazz och hiphopen!! Jag älskar verkligen att dansa. Och ny skola, nya vänner -som faktiskt bor i min stad.
Och jag har nu stagepoolmedlemskap och ska fotas för ny CV bild och så vidare :)
 
Don't walk - dance. Jag ska dansa mig genom livet nu haha. Jag vill bara ha kul och släppa taget och bara göra saker för att jag vill. Good for the soul! Jag vill umgås med bra vänner:)  , medans jag också jobbar mot mina mål. Jag nådde faktiskt ett träningsmål idag! Det gav mig en riktig kick :D 
 
The point is.. Jag vill inte ta saker för givet. Sätta sig tillbaka och inse allt man har, i varje stund se vad man faktiskt har framför sig. Att vara tacksam gör allting så mycket bättre. Då lär man sig att göra det bästa utav varje situation!
 



Publicerat: / Everyday

Daily dose of exercise


Bestämde mig för att gå till gymmet ute i snön som faktiskt kommit! 
 Så nu tänker jag kill it over there!!

Hoppas ni har en bra dag!! Annars är det bara att ändra på det :) 

Publicerat: / Everyday

Jag är glad!



Jag känner att jag blir gladare och gladare! Jag har tagit tag i saker och fått dom att börja hända! Allt möjligt. 
Det känns så bra. Tar små steg.
Det känns redan bra på kopparlunden och det ska bli kul att lära känna fler och få nya vänner! Kände 2 innan och är "bekant" med några också s det är kul :)
Det känns som ett rätt val, 
Det ger mig tid till att träna! längtar till det är dags för dansen att sätta igång också.
Å så ska jag på en fotografering och en skådespelarkurs denna månad :D 

Jag vet inte jag är bara glad! 

Publicerat: / Everyday

HEJDÅ RYTMUS....HEJ KOPPARLUNDEN

Ja anledningen till att jag varit lite frånvarande. 
Jag har tagit ett ganska svårt beslut. Jag har slutat på Rytmus Örebro och har nu gått 2 dagar på Kopparlunden här i Västerås. 
 
Det var synd att jag behövde sluta på Rytmus. Det var faktiskt ett väldigt jobbigt beslut då jag insåg mer och mer hur mycket jag tycker om min klass och själva skolan. Och hur mycket man lyfts upp och utvecklas inom musiken. Så det har alltså absolut ingenting med skolan eller personerna att göra! 
Det var pendlingen som inte riktigt fungerade. Tidig morgon, för lite sömn, och inte så mycket tid hemma och utanför ''skolan'' / tåget. Jag behöver energi och tid för att kunna utvecklas i det jag vill. Skådespeleri, träning, dans och så vidare. Fritid då och då är ju inte fel heller :) 
 
I morgon är jag ledig på morgonen/förmiddagen - så jag ska till Rytmus och lämna in saker, prata med lite lärare och säga hejdå till vännerna.. Kommer bli riktigt jobbigt och jag kommer säkert få massor av ånger-känslor , men det får jag räkna med :/
 
Efter andra dagen trivs jag faktisk jättebra på Kopparlunden, härlig skola! Jag har börjat fått några vänner där också som är superhärliga! So I'll be fine :D
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

Mitt liv just nu



- Imorgon ska jag gå en prova-på-dag / första dagen på en ny skola. Jag berättar mer om varför  när allting är helt säkert
 
-Jag ska skaffa stagepool - medlemskap, ta nya och bra CV bilder och bara köra på
 
-snart är det dags för dansen att sätta igång igen! Kommer fortsätta med hiphopen, och vill gärna gå commercial jazz också.
 
-Jag ska sätta igång med mitt baby-steps system för att nå mina mål. I am determined!
 
-jag har en persongestaltningskurs/karaktärskurs
Inbokad! Can't wait. Annars är det nu dags att träna hemifrån på dagarna.
 
Det var lite av vad som händer just nu!
Förresten.. Jag är helt förälskad i "The Carrie Diaries"!! Någon som sett? 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Att veta vad man vill♥

Alla kämpar med någonting, har problem med något, frågor som vi vill få lösta.
En sak kan vara att man inte vet vad man vill, eller att man vet vad man vill men ingenting händer, och så skyller man det på att man inte vet vad det är man faktiskt vill. Jag har på senare tid känt någonting liknande. Har haft så mycket i mitt huvud.
 
Så vad gjorde jag. Ja det började med att jag researchade en del och såg lite videos. Sedan bestämde jag mig bara för att gå in i mig själv och låta min hjärna drömma. Tänka sig det bästa livet. Allt jag älskar och allt jag vill göra. Sedan skrev jag tydligt ner det som kom upp i mitt huvud.
Och detta var verkligen ingen skillnad från det jag alltid velat! SÅ JAG VET VAD JAG VILL, det är inget mer med det. Haha! Vi tänker för mycket och lurar oss själva. Det är bara veta vad man vill och sen go out there and pursue the dream. 
 
Så jag har kommit fram till (efter en lång tid av olika sätt) ett riktigt bra sätt att röra sig framåt varje dag och nå dom där målen. Vill ni veta? Kommentera :)
 

Idag: Så , den här dagen känns så bra! Jag känner mig glad.
Jag vaknade och ungefär det första som hände var att jag fick ett samtal av Stagepool. Det var en riktig boost och jag fick en hel del komplimanger. Jag behövde något extra och det var som en reality check. Let's go! 
Jag känner att jag har så mycket att berätta!! Men jag ska göra ett uppdateringsinlägg eller liknande om allt som händer just nu.
 
Nu har jag tränat och ska ner till stan för att möta upp mamma på Subway. Sedan ska vi iväg till ett möte på en skola här i Västerås....ska berätta mer om det också!

Sätt i hörlurarna. Blunda och lyssna på den här musiken. Låt er själva drömma. Dröm utan gränser. Ni vet vad ni vill♥ So make it happen! 
"At the center of your being you have the answer; you know who you are and you know what you want"
 

Publicerat: / Everyday

Thank you Thank You Thank you!

Jag vill bara lägga upp det här inlägget för att tacka er. Jag är så tacksam att jag har er. Ni som skriver så fint till mig... det är ingenting jag kan ta för givet. 
Det som är så bra med det hela är att jag gör nytta. Ni inspireras och motiveras av det jag skriver,
och kanske har några av er till och med gjort ändringar? 
Jag inspireras av er också! 
 
Vill bara säga att du är fabulous och värd allt som du vill ha och vara.
Nu lever vi våra drömmar tillsammans ♥

Publicerat: / MJ

Städa, Monolog, Michael Jackson.

Den här dagen har än så länge gått åt till att städa och göra fint !
Så nu känns det jättebra. Och jag har ju blivit så mycket bättre på att hålla det fint också :)
Nu tänker jag öva på en komedi-monolog! Kanske får ni se den när jag tycker att jag är redo med den! 
Ska träna hemma ikväll. Kanske yoga eller så? Får se! 
 
Hela dagen har jag också lyssnat på Michael Jackson. Galet, igår när jag tittade på ett par videos med honom kunde jag inte stoppa tårarna. Det är 4,5 år sedan och fortfarande. Men kommer aldrig någonsin sluta Michael-a ;) never ever and never. 
Så här  ( if you appreciate greatness and passion)  
Vet inte ens vad jag ska säga. 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Step out of that comfort zone


kommentar:
NEEEJ, snälla lägg upp videon igen! Hann inte se, ville så gärna :( Vad heter ditt YT konto nuigen?
http://youtube.com/josefinsdream


Jag tog bort inlägget med videon innan. Ärligt talat har jag varit lite förvirrad. Lite av vad jag pratar om i videon. Men jag ska inte tänka så mycket. Jag ska blockera ut rädslan och bara ta det där steget. Jag vet vad jag vill allra mest just nu och det får jag inte glömma. Idag var en ganska dålig dag om jag ska vara ärlig. Men imorgon ska bli bra :) mycket bra :) 
 


 
 
 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

World of opportunity

Det finns så många möjligheter här i världen. Jag vill se så många platser och så klart som ni vet, bo i LA.
Kanske kommer jag att gå på skådespelrskola efter gymnasiet i Los Angeles. Men ärligt talat idag tittade jag till och med på en i Australien! 
Kanske finns det ett annat sätt än skådespelarskola..ja det finns säkert en hel del möjligheter. Det jag menar är att man vet inte vad som kommer att hända.
What's meant to be will be. Jag vill bara ut i världen, träffa fantastiska människor och jobba med det jag älskar och tjäna en hel del pengar på det också ;) och jag tänker inte låsa mig till något - utan hålla dörrar öppna. Jag är ung och vet egentligen inte än . Men det jag vet nu är att jag brinner för att en dag vara med i Hollywoodproduktioner , resa och leva livet. 
Så då finns det ingen anledning att vänta , utan det är bara till att göra sitt bästa här och nu :)
 



Publicerat: / Skådespeleri

A CHANGE!!

ååååh. Jag ska bara skriva ett kort inlägg nu, så får försöka kortfatta.
 
Inatt deltog jag i en telefonkonferans med en Los Angeles casting director. (Jag följer henne på youtube och alla hennes video är väldigt väldigt bra). Den var helt fantastisk och jag bara skrev så pennan glöd.
Idag har jag suttit ända sedan jag gick upp med att utgå från bland annat det hon pratade om och skapa min plan. 
Nu är jag klar och nu ska jag börja leva den. 
 
För mig sker nu en stor förändring. Jag ska träna och bli bättre varje dag. As an actor, you are always training.
Skådespelarkarriären sår man själv. Sedan gäller det att varje dag, ge den lite näring och låta den växa. Man kan inte sluta. Utan lite hela tiden.
 
Det är någonting man inte kan se. När man arbetar lite varje dag kan man inte riktigt se vad som händer, inte se vad som ligger precis runt hörnet. Det kan vara 1 centimeter ifrån den där stora händelsen,
så ge aldrig upp.
 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

BEST BEAST YEAR 2014!!

Från jag vaknade för ett tag sedan har jag bara känt mig glad och upprymd.
Framför mig finns ett helt år av tomhet = möjligheter. Jag vet precis vad jag ska göra. Jag ska leva min dröm. 
Jag ska börja göra dom där sakerna jag alltid velat. Jag ska lyckas med det jag alltid velat.
 
And when it comes to my acting career, this is going to be the most BEAST year ever. 
Det är möjligt. Det är möjligt. Det är möjligt. Kom ihåg det vänner. Säg det flera gånger om dagen och tankesättet kommer att ändras.

 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel