Publicerat: / Q&A

svarar på era frågor (skådespeleri)

Det har dykit upp lite skådepseleri-frågor, så jag tänkte att jag svarar på dom i samma inlägg ! 

-Justte hur blev det med din monolog?
-När kommer din monolog upp? :)
Svar: Ska jag vara helt ärlig så har det kommit upp en hel del emellan. Men jag vill absolut perfecta en monolog och lägga upp! Så det kommer komma. Ska absolut ta tag i det :)
Dramatisk, klassisk eller komedi? vad känner ni att det skulle vara kul att se? 

-Är det så lätt att få jobb på statist.se som de säger? Skulle vilja prova för de kostar ju inte så mycket att betala 59kr/månaden men vill veta om det är värt det, vad tycker du? Eller vilken sida rekommenderar du annars? 
Svar: Vad jag märkt hittils är statist.se bäst. Det är därifrån jag har fått de allra flesta jobben/provfilmningarna.
Jag har precis börjat använda stagepool.com också! Jag ska ta nya headshots på lördag och sedan sätter jag igång, så vi får se hur det går! Filmcafe har jag också använt mig av i snart ett år. Men jag vet inte det har inte riktigt gått så mycket framåt direkt. Har kanske inte fokuserat nog på det. 

Hej! jag ska gå på en provfilmning för en SVT serie nästa vecka och jag skulle behöva lite tips! 

vad ska man ha på sig?, hur ska man göra för att vara så förberedd som möjligt?, du säger ju att du tränar väldigt mycket med ditt skådespeleri, hur tränar du? kan du inte lägga upp nån träningsform som du gör? det skulle vara jätte snällt om du svarade på dessa frågor! kram
Svar: Åh va roligt! Se det som att du har en roll i projektet redan och ha kul :) Du kan ha på dig någonting som du känner dig bekväm i. Inte mjukisbyxor osv såklart! Men någonting som ser bra ut på dig och som du känner dig självsäker i! Att vara förberedd är super viktigt! Läs på det du kan om projektet, bolaget, regissören osv om det är möjligt. Öva och om du har ett manus, lär dig det och vad det betyder. Ge karaktären ett namn (om det är möjligt) och bygg upp den lite. Vet var du ska och när du ska vara där - KOM I TID. var trevlig, öppen/glad, professionell  - DITT UNIKA DU. Inom skådespeleri - GÖR stora val. 


Jag är i process att hitta bra sätt att träna skådespeleri - och jag kommer säkert dela med mig lite av det! 

Var persongestaltning eller monolog bäst?
Svar: Jag har varit på dialog och persongestaltning. Jag kan inte riktigt säga vilken som var bäst. Man behöver liksom all möjlig träning och inom skådespeleri är de båda lika viktiga! 

 

 Postat av: Anonym

DRAMATISK MONOLOG!

2014-02-01 @ 11:24:46

Postat av: elle

jag tycker också drama!

2014-02-01 @ 11:50:40KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo