Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

Svarar: Hey Hollywood Here I Come

Jag ska svara er, och blogga mer och även vlogga på min youtubekanal - och det är för att jag verkligen vill det , inte för att jag känner mig tvingad, so we're all cool here :)  
Nu börjar allt jag haft / har i skolan att försvinna , bli klart och snart kommer jag inte pendla mer. Det handlar om , vadå - två veckor ? watch out!
 
Men jag kan ta och snabbt svara på denna kommentar: 
Hej Josefin! Vill bara säga att du ä grym, och att du och jag delar samma dröm! :D Nu är det så att jag har kontaktat heyhollywoodhereicom, men min fråga är hur mycket det kostar om man kommer med? skall man själv betala flyget ner och hotellet osv? hur mycket kostar allt som allt? Kram!
 
svar: Tusen tack!! Otroligt härligt att du vågar drömma stort och sedan går efter det! 
Detta är väl så gott som min most frequently asked question här på bloggen. Jag vet inte hur det ser ut nu med Hey Hollywood Here I Come idag, Det har ju växt en hel del och kan vara annorlunda,  men när jag åkte ( i Oktober 2011 ) kostade det billigaste paketet  (silver package ) cirka
15 000 kr. Detta var en dag utbildning i monolog, ytligt om invandring och en snackis med en skådespelare, sedan en dag auditons inför agenter och managers. Varken boende, flyg eller man ingår. Tyckte inte riktigt det var viktigt att åka med gold eller platinum, sjukt mycket pengar och det som ingick var mest nöje.. men också en professionell headshotfotografering och lite annat.. But still!
Flyg tur och retur till L.A brukar ligga på 5600 - 8500 har jag för mig. Sedan kostar ju boende också. Det blir ju en del... Sist jag åkte till Los Angeles bodde jag som tur var hos min kompis Klara där borta!
 
Några bilder från min första vistelse i Los Angeles - då jag deltog i Hey Hollywood Here I Come 
 
 
 
 
 

Publicerat: / MJ

Do what I love, become better


Michael Jackson har slagit ÄNNU ett världsrekord. Första artisten att någonsin hamna i top 10 med en singel på Billboard hot 100 - i FIVE DECADES! Xscape är också det #1 streamande albumet världen över just nu <3<3<3 

Ni som fortfarande tittar in på min blogg - är verkligen tacksam!! Det kliar i hela mig känner jag - vill bara vlogga , blogga, svara på frågor , dela med mig av vad jag gör på min resa etc.. Ah . 
Det är precis samma känsla som hur jag vill göra så mycket mer av det jag älskar, hur mycket jag vill bli bättre!! skådespeleri, sång/artisteri och dans. 
Och allt annat ! Håller på och lär mig Amercan Sign language bland annat ;)

Jag har sagt det förr och jag säger det igen -  S N A R T ! Verkligen, SNART. 
Ni är FANTASTISKA 

Publicerat: / Dans

SNART❤️

Oj va dåligt det känns att vara borta från bloggen/er såhär pass mycket. Vill svara på era frågor och vill blogga om min resa -  Men som sagt det är inte det enda jag har varit borta från. Det är svårt att blogga om min resa när det inte riktigt finns någon för stunden..Jag är pendlings/skoltrött och det här med att faktiskt pendla fungerar ju verkligen inte in i mitt liv. Det känns lite som att allt jag vill göra står på paus. 

Så vet ni vad det ska jag ändra på nu! The only way is up. And my favorite = IT ONLY SEEMS IMPOSSIBLE UNTIL IT'S DONE - det är himla sant. Det finns ingenting att vänta på. Vill man leva på ett visst sätt är den bästa tiden till det nu. Och snart är det sommarlov. Då ni :)

Var funktinär på Disco SM i helgen. Min syster blev svensk mästare i disco freestyle, svensk mästare i pardisco och 3:a i singeldisco!! Grym

Publicerat: / Everyday

acting, youtube, summer, L.A

Idag har jag faktiskt ingenting i skolan att göra! Det är terminsuppspelsvecka och mitt är uppskjutet till någon annan dag! Så idag tänker jag träna, stretcha, öva skådespeleri och sång, plugga GEMU och så får jag se om det blir något mer. 
 
Jag blir så glad när jag får fina kommentarer, och jag får fortfarande frågor om skådespeleri, L.A med mer! plus att jag aldrig svarade på frågestunden jag hade senast. - så när jag sätter igång min youtube-kanal på riktigt, vilket jag VERKLIGEN vill och kommer, så tänker jag ta en där jag svarar på frågor om skådespeleri, L.A, drömmar och kanske musik och dans. Det här sker nog inte än på några veckor. I början - mitten av juni siktar jag på. Det är från och med juni/sommar då jag kan dyka in i skådespeleriet och allt vad min Hollywood dröm handlar om. Ska bland annat beställa hem böcker från Amazon för att plugga skådespeleri, branchen, auditions and everything it takes. Vill också dansa mer i sommar eftersom det inte är någonting på dansskolan, så jag hoppas jag kan hitta några workshops. I will stop at nothing to be great. Så då kan ni vänta er videos och betydligt fler inlägg angående detta. Det lovar jag mig själv. Ska bli så kul :)!! Hela vägen kommer ni få följa med mig. Och om 2 år hoppas jag ni hänger med på min flytt till Cali och mitt liv där borta där jag hör hemma.
 
 
Första gången jag var där, haha! ↓
 
 

Publicerat: / MJ

MICHAEL EVERYWHERE!!!

Måste bara skriva av mig. Wow ni som ens ger er in på att läsa.
Detta är en bra tid för en så stor MJ-lover som jag.
Alltså. JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLAD att han bara lever vidare.
Xscape albumet är påväg att släppas - om några dagar!! Jag har ju hört demosarna inspelade av han själv av några av låtarna innan. Älskar älskar älskar.
''Hardcore Jackson fans will recognize almost all of these tracks. Most were in some form of completion, and have leaked through the years, in part or whole. Some of the leaks can still be heard online.''
 
OCH IDAG LEAKADE MTV ''Blue Gangsta'' för streaming. Låten har jag ALDRIG hört innan och jag är kär. Han är ett sådant geni. Hans röst är helt magisk och hans känsla går inte ens att röra. Detta var ju inget nytt direkt ;) 
Så jag sitter som ett barn på julafton och lyssnar på Blue Gangsta och alla av hans andra mindre kända eller osläppta låtar som är alldeles fantastiska.
 
och mitt i all excitement....ser jag DETTA:
OKAY SO NATTEN MELLAN 18 MAJ OCH 19 MAJ DÅ SMÄLLER DET. 
Det läskiga är att jag sitter men en sjuk och helknäpp känsla att han bara kommer komma tillbaka och BAM shock the world... haha. Jag var en beLIEver (inte längre kan jag väl inte säga...det blev lite jobbigt i längden att bara vänta på honom)- Men i alla fall - allt som står i texten om detta event på Billboards hemsida, känner jag igen från alla ''ledtrådarna'' om att han lever, som jag var så inne i på beLIEve tiden. 

Hah- jag tror inte det längre, ni kan vara lugna.. men jag vet inte. En liten del av mig fick en känsla av hopp när jag såg det. förgäves. Den känslan hade jag på Immortal World tour där jag bara KÄNDE honom. Jag trodde nästan att han bara skulle dyka upp på scenen.. men så blev det ju såklart inte..Det är så jäkla orättvist hur han blev behandlad en stor del i sitt liv... där i slutet. HEMSKT. Och att han inte finns här längre. FEM år har snart gått. FEM ÅR (!!) sedan han dog.. och fortfarande kan jag sitta och storböla då och då. What an impact he made. 

Jag antar att han verkligen ÄR odödlig. Och detta är jag mer än glad för. Jag vill av hela mitt hjärta, och vet att han kommer leva vidare i generation efter generation. Han finns någonstans. Hans energi, kärlek och geni.

 
Hoppas ni har haft en bra dag,
#KeepMichaeling

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Svar, Träning, Förebild, Divergent, Skådespeleri

Ikväll körde jag ett riktigt kick ass killing hårt boxnings pass (med styrka i) på Actic. Känns så bra nu såklart. Fast adrenalinet är på topp och kommer ej få någon sömn ;) 
 
Känner att jag vill lyfta upp en fin kommentar jag precis fick.
Kommentar: Härligt! Älskar din blogg! Har läst den länge och tycker om hur den skiljer sig från andras. Mer verklig och fastän du drömmer stort känns det hela mer verkligt och inte bara en dröm (i din bogg) för du är så himla motiverande så att vi läsare tror på dig. Jag gör det i alla fall.
Svar: Tusen tack för orden! Det ger mig en boost. Detta är det jag vill uppnå, liksom. Jag är vilken tjej som helst egentligen. Men jag vet att det finns någonting i mig. Jag har alla chanser att bli vad jag vill. Jag älskar att utmana mig själv och för varje gång jag övar på någonting, ser jag att jag blir bättre och bättre. Jag börjar se att min dröm kan bli min verklighet, om jag fortsätter som jag gör idag. Och det här vill jag att ni ska inse om er själva också! För mig är det viktigt att vara en förebild. 
 
 
Haha...Matbilder..de enda bilderna tagna på senaste tiden. dom är bara för mig själv egentligen. men man tar de man har ..just nu i alla fall;)
 

Kommentar: (Om Divergent) Jag såg den igår. Den var sååå bra! Jag har en ''crush'' på Ansel Elgort, han som spelade Caleb. Jag ser fram emot att se The fault in our stars men honom och Shailene Woodley i juni. :) Har du läst den boken?Svar: Ja riktigt bra!! Fast kan inte komma ifrån min irritation att så mycket viktigt och mindre viktigt saknades från boken.. haha - men ja grym ändå. Själv har jag en crush på Four (spelas av Theo James) - som alla andra då ;) 

It's a funny story actually... Jag gick ju på premiären av Divergent.. Och innan när en i personalen kom in och ställde en fråga - var jag den första som ställde mig upp och svarade rätt ! ( frågan handlade om vad de fem falangerna/the factions kallas ) Och då vann jag just den boken! Dock på svenska... Men jag kommer nog läsa den, har hört att den är riktigt bra. Shailene är en otrolig stark skådespelare. En jag ser upp till och vill börja studera för mitt skådespelandes skull!

 
 


 

Publicerat: / Fitness

I REALLY CAN DO ANYTHING

Har haft ett par riktigt sega dagar där jag helt plötsligt inte orkat göra någonting. Verkligen slösat min tid. Varit lat och åh vad det kryper i kroppen när jag vet att jag är såhär. Det hatar jag verkligen. Har inte gjort någonting skolrelaterat heller som är så viktigt att jag gör nu. Jag tror det är detta som varit anledningen (att jag vet att jag har massor att göra i skolan). Jag har varit förvirrad. Jag vill inte göra någonting för jag oroar mig att det tar tid från någonting annat. Så jag vet inte vad jag ska göra. haha... men då gör jag ju ingenting ;) ÄSCH. Jag hade bara en liten kort svacka i mitt mindset, efter att det varit påväg uppåt. 

Jag kom precis in från kvällens träning. Det blev en sprungtur. Jag trodde jag inte skulle orka någonting, att jag skulle få ont i magen etc etc.. Men jag vet inte vad som hände... Jag bara fortsatte och fortsatte. Sedan helt plötsligt insåg jag att jag var påväg att nå ett mål i distans. Så jag bestämde mig för att nå det. Det blev jobbigare och jobbigare och jag började må smått illa och få ont i magen (händer någon gång ibland) - för har inte sprungit så långt på ett tag. Men så nådde jag det. Och jag trodde verkligen att jag skulle ge upp och stanna och jag insåg hur långt det var kvar hem... Men jag sprang hela vägen hem. 1,7 kilometer till efter att ha nått det där målet. Det känns så bra! Det var mitt mindset. Jag bestämde mig för att fortsätta .Jag intalade mig själv massa saker. Jag vet ju vem jag är och vad jag vill bli. Working Hollywood Actress and likewise... ;) haha. den fungerar alltid. WhatWouldMichaelDo , WhatWouldZendayaDo... osv. då kan jag inte vara less than GREAT. Jag ville bara bevisa för mig själv att jag kan. Jag är ingen quitter.
Jag har så mycket att ge och jag kan på riktigt klara av allt jag ställer in mig på!

 
 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com
Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel