Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

Svarar: Hey Hollywood Here I Come

Jag ska svara er, och blogga mer och även vlogga på min youtubekanal - och det är för att jag verkligen vill det , inte för att jag känner mig tvingad, so we're all cool here :)  
Nu börjar allt jag haft / har i skolan att försvinna , bli klart och snart kommer jag inte pendla mer. Det handlar om , vadå - två veckor ? watch out!
 
Men jag kan ta och snabbt svara på denna kommentar: 
Hej Josefin! Vill bara säga att du ä grym, och att du och jag delar samma dröm! :D Nu är det så att jag har kontaktat heyhollywoodhereicom, men min fråga är hur mycket det kostar om man kommer med? skall man själv betala flyget ner och hotellet osv? hur mycket kostar allt som allt? Kram!
 
svar: Tusen tack!! Otroligt härligt att du vågar drömma stort och sedan går efter det! 
Detta är väl så gott som min most frequently asked question här på bloggen. Jag vet inte hur det ser ut nu med Hey Hollywood Here I Come idag, Det har ju växt en hel del och kan vara annorlunda,  men när jag åkte ( i Oktober 2011 ) kostade det billigaste paketet  (silver package ) cirka
15 000 kr. Detta var en dag utbildning i monolog, ytligt om invandring och en snackis med en skådespelare, sedan en dag auditons inför agenter och managers. Varken boende, flyg eller man ingår. Tyckte inte riktigt det var viktigt att åka med gold eller platinum, sjukt mycket pengar och det som ingick var mest nöje.. men också en professionell headshotfotografering och lite annat.. But still!
Flyg tur och retur till L.A brukar ligga på 5600 - 8500 har jag för mig. Sedan kostar ju boende också. Det blir ju en del... Sist jag åkte till Los Angeles bodde jag som tur var hos min kompis Klara där borta!
 
Några bilder från min första vistelse i Los Angeles - då jag deltog i Hey Hollywood Here I Come 
 
 
 
 
 


Postat av: Louise

Hej! :) jag har exakt samma dröm som du och undrar om du har fått något jobb än? Hur många auditions har du gått på?

Kram

Svar: Svarar på detta i ett inlägg!
Josefin Östevik

2014-05-28 @ 21:30:53
http://annalouise.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo