Publicerat: / Everyday

Min vardag just nu

Spelat in presentationsvideo,Tränar låt,memorerar monologer, söööker, tränar, bättrar på my vocabulary even more, och så vidare och så vidare :)


Publicerat: / Tips

GOING ALL THE WAY

Ni som inte testat frusen banan och sedan mosat det med pb (green choice!) - do it


Publicerat: / Everyday

Making it happen

Idag har jag gått på 1h powerwalk, cyklat till rocklunda med Celine, och sprungit 4 km med henne.  Woo
Det har också dykit upp två chanser på huvudroll i film. Ska skicka in video för båda jobben. Får hoppas att man passar till något. Jag tränar också inför en artisttävling om ett par dagar, för kul. Och så har jag skrivit om MIN PLAN. Ungefär exakt som jag gjorde för ett litet tag sen, bara att jag lagt till någon grej, gjort den lite färggladare och så!
Det här kommer bli bra. 
Jag bara verkligen hoppas att jag kan åka på YAC , så himla mycket..Det hänger på om vi kan få tag på mina pengar(kan tyvärr inte förklara det).. Believe
 

Publicerat: / Dreams&Plans

OPPORTUNITY OF A LIFETIME

 
 
 
Här har vi det jag nänmt förut. Young Actors Camp. Detta är någonting jag mer än verkligen vill ta del av och åka på nästa sommar. Det kommer ge mig så otroligt mycket, erfarenheter, kunskap, energi, network, kommer vara med i en riktig hollywoodfilm, serie-inspelningar, få tips av kända skådespelare, regissörer, få headshots, jobb till min demo-reel,  hjälp med resume, audition, on-camera training, och massor av härliga (amerikanska) skådespelar-vänner, besöka inspelningar och andra field-trips och så vidare och så vidare... Det är nästan för bra för att vara sant. Helst vill jag såklart åka på alla fyra veckor. Med The Glee Experience (sång/dans/skådespeleri) som den sista veckan såklart. Får jag åka 3 veckor blir jag superglad också! Det är absolut dyrt , men jag tycker det är värt pengarna. Verkligen. 
 
Detta skulle/kommer vara en sådan skjuts för mig. En sådan möjlighet,
få en smak av det livet jag vill leva. Få hålla på med någonting jag verkligen brinner för.
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

A walk for inspiration

Andas ut , låt dig inspireras av allt runt omkring dig. Tänk på allt du är tacksam för, allt du tycker om , vad du ser fram emot och allt du kan GÖRA


Publicerat: / Everyday

A little hello

Senaste tiden:
-Har satt ihop en PLAN som jag ska gå efter för att ta mig precis där jag vill hamna i livet/karriären.

- obsessed med Glee. Och sist men inte minst Darren Criss. Han är fantastisk
Och han ska hosta Teen Choice i år! Wow wow wow


Publicerat: / Everyday

VIKINGS ,BOAT,WATER, SUN

OMG trodde det här inlägget klm upp för länge sen! iphone.. sorry!

Hade en random utflykt med pappa, min syster Mikaela, och Anders idag. Haha vi åkte till vikingaön Birka.
Jaja , det var en härlig dag och vi badade efter . Ni vill nog inte se massa bilder :) hah


Publicerat: / Everyday

SUMMER DAY PICS


Publicerat: / Everyday

Körkurs!

Nu tar jag första kursen till körkort:)
Ska börja övningsköra, vill få körkort så snabbt jag fyllt 18. Viktigt att kunna köra i LA när jag bor där , och även till auditions och så. LET'S DRIIIVE


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Visualization

"Whatever you hold in your mind on a consistant basis is exactly what you will experience in your life"


Publicerat: / Everyday

<3

Hej ville bara säga att jag lever :) haha..
Jag har ju skrivit att jag lagt i en växel med karriären och det är just därför nu det är lite svårt att blogga, bara så ni vet! Jag vill bara komma igång och få flyt om man säger så !

Vi hörs snart bästa ni!


Publicerat: / Skådespeleri

TAKE ACTION

Jag fick någon slags eld helt plötsligt. Och har insett vad jag vill prioritera , äntligtn! och bestämt mig för att varje dag göra mitt allra bästa för att komma dit. Vi får se vad som händer , men nu har jag bestämt mig och nu vet jag vad jag kommer att bli.
Det handlar om skådespeleriet. Jag säger inte bara, utan nu har jag verkligen lagt i en växel. Sången/musiken kommer jag fortfarande ha. Det är bara det att jag vill prioritera skådespeleriet, för att komma någonstans är det lite svårt att ha så mycket olika halv-färdiga grejer. Workig hard or hardly working?

Och så är det ju så bra att kunna blanda dom också!


Publicerat: / Everyday

TWITTERGRAM

Följer ni mig på twitter och instagram?
Där uppdaterar jag så om ni vill hänga med lite mer, följ gärna ! :)


Publicerat: / Everyday

KEEP IT LIKE THIS

Idag har jag powerwalkat, valt låt till tävling , sjungit, valt ut monologer för träning , pluggat skådespeleri etc, workout, småplockat lite i rummet och så!
Känns jättebra, vill bara fortsätta så fast bara bättre :)

Nu sitter jag här med té och ska plugga lite mer acting/industry!


Publicerat: / Dreams&Plans

MY VISION BOARD!

Här är min vision board! Jag tror den kommer fungera bra. Den hänger över min säng och inspirerar. Jag ser den när jag vaknar, ska sova, jobbar, och bara när som helst. Den ska hjälpa mig att gå i rätt riktning.

Nu ska jag gå igenom några delar i den

 

Jag har en skådespelar-inspelning-Hollywood hörna. Där står texten ''I got the part!!'' vilket verkligen peppar mig. Det är en stund jag bara längtar efter. Och där är behind the scenes bilder, och lite stjärnor, klippare, paramount studios, en bild på mig i smeten och även på mig i en fotografering (ska förklara det snart)

Inspiration/Citat: För att hålla mig på rätt spår, göra mig glad, inspirerad och jobba hårt.

Några personer jag ser upp till: Här hittar vi Michael Jackson, Beyonce, Darren Criss, Lea Michele(som Rachel Berry) Johnny Depp, Chris Colfer (Med ett award i handen), Zendaya och Selena Gomez. Jag skulle sätta in Jennifer Lawrence och så men jag fick rensa en del för att få plats..

Bilder på mig: Detta gör det enklare att se sig själv i situationen man vill vara i. Får en att tro mer och visualisera sig själv i det livet och situationen som sagt. Självförtroendeboost.

Och sedan lite stjärnor, ''I'm going to L.A!'', dream som rubrik och ja ni ser ju!

LET'S GO.


Publicerat: /

Kvädö in pictures

Vi har haft en sommarstuga hela livet som vi sålde efter sommaren 2011, men vi har ett par vänner där som vi precis besökte, kom hem igår kväll!
Här är lite fler bilder :)


Publicerat: / Everyday

When you've made a decision, stick to it and never look back

Jag har märkt att man inte alltid har varit helt säker. Det har ärligt talat varit stunder då man stannat upp och frågat sig själv är det verkligen det här jag verkligen ska bli? och så vidare (absolut inget djupt och seriös, men bara lite små-fudneringar). Men hur jag än vrider och vänder på det har det alltid slutat med ett säkert JA , JA . JA. 
 
Och nu är jag så himla inspirerad... Har tittat igenom alla Glee-säsonger, fått en ny förebild och idol: Darren Criss, tittat massor behind the scenes och så vidare och så vidare, och hela mig bara skriker : DET HÄR ÄR SÅ RÄTT. Nu är det bara att kämpa. Do it with passion or not at all. Och jag känner mig väldigt passionerad till det här med skådespeleriet, hollywoodbranchen, inspelningar etc.. nu alltså. Det har blivit mer och mer. Och jag har en dröm att åka på
Young Actors Camp i L.A nästa sommar. Det är någonting jag vill till 110 procent. Jag vill åka på 3-veckors programmet. Såklart, ännu bättre med 4, men det är såklart dyrare. Ska berätta mer om det också sen, ville bara uppdatera lite!
 
Så.... jag har äntligen gjort en vision board!! - för er som kommer ihåg så skrev jag om det förut.. Jag ska visa er den och förklara mer :)! Så nu är det gogogo som gäller. no more TALKING, just DOING.


 
Ett av mina absoluta favoritcitat!
Och förresten, jag måste bara göra en shoutout till er läsare som följt mig länge, och fortfarande tror på mig, skriver så fint och som inspireras. Det är så himla kul att ha er och jag hoppas ni hänger med ännu längre.. Det ska bli spännande! Jag vill bara säga att jag tror på er också! Vi är ett team! xx


 
 
 

Publicerat: /

Went down south

Vi är och besöker våra vänner där vi brukade ha vår sommarstuga! Och såklart stannade vi på smultronstället i Söderköping :) och juste det är extremt dåligt internet här, men vi ska inte vara här länge alls! Det här skulle upp igår men det är sjukt svårt med internet heh..


Publicerat: / Q&A

JOSEFIN SVARAR!

 Här svarar jag på alla era frågor från min Ask Josefin! Tack för era frågor :) Är så otroligt trött nu, sätter in bilder senare, haha jaja.

                     

P E R S O N L I G A    F R Å G O R :

Fråga:Hur gammal skulle du vilja vara? 
Skulle inte skada att börja om som lite yngre. Men ärligt talat jag vill vara lika gammal som jag är nu.
Det är så som det är och man gör det allra bästa av det. Ingenting är omöjligt. Det gäller att leva!


Fråga: Är du nöjd med ditt utseende? 
I am :)

Fråga: top 3 favorit städer i USA :D LA räknas inte )
1.NEW YORK! ännu en city of dreams. än stor dröm att besöka NY. 
Sedan kan jag inte riktigt bestämma. Vill se San Francisco, Orlando,Chicago (bara varit på flygplats), Phoenix, San Diego och så många fler!

Fråga: Vem är vackraste kändisen enligt dig? 
Jag tycker så otroligt många personer är vackra. Men kommer det kändisar och jag måste nämna ett par speciella...Hmm jag tycker Selena Gomez är otroligt vacker. Och killar...Darren Criss! Och flera så klart!


Fråga: Vilken klädstil tycker du är snyggast? 
Har så himla många. Gillar BrandyMelville-stilen, Zendayas hiphopstil, girly, och nej allvarligt alla möjliga. Jag är verkligen intresserad av stil och att klä sig snyggt!

Fråga: Vad fick du för betyg? :) 
Höjde mig mycket i mitt slutbetyg i 9an! Höjde med 35 poäng från 9ans ''julbetyg''. Har mycket blandat, tre A (engelska,musik och historia), några B och C. Något D och något E. 

Fråga: Får du många elaka kommentarer och vad står det?
 
Sällsynt nu för tiden. Men det var mycket sådant i början när jag började blogga. (Hade andra bloggar innan den här också). Det var mycket om att jag var pinsam, kommer inte lyckas, suger, naiv/orealistisk, och så vidare :)


Fråga: Brunett eller blondin? Förstår inte riktigt frågan. Men ja är iallafall någonting där emellan. Kommer det till killar (?) spelar det väl ingen roll.

Fråga:Hur gör du när du är i usa och ska ladda mobilen typ, det är ju olika utag.Då använder man någonting som kallas för adapter ;)

Fråga : Har du träffat någon "känd" person när du har varit i usa? Nej faktiskt inte i USA vilket är ironiskt. Har träffat i andra länder.Bland annat Michael Bush (Michael Jackson's kläddesigner och en av hans bra vänner.....yup.it happened)

 


Fråga:Bruna eller blå ögon? Det har ingen betydelse. Jag har blåa ögon i alla fall ;)

Fråga: Dom tre egenskaper med dig själv som du är mest nöjd med, samt tre egenskaper du är missnöjd med? Jag har svårt att välja ,kan bero på att jag är galet trött just nu, går in och redigerar det här senare isåfall! lol


Fråga: Några komplex? Faktiskt, om jag ska vara helt ärlig. Men jag SKA komma över dom. När jag känner mig fin och är så himla glad är så underbart. Jag ska satsa på träna, dricka mycket vatten och vara så hälsosam jag kan. pinky promise.


Dina favorit tv-serier? 

GLEE och ONCE UPON MY TIME!!

OH TO THE MY TO THE GOD.

 

 

 

FRÅGOR OM S K Å D E S P E L E R I ,  M U S I K  O C H  D R Ö M M A R :

Fråga: Hur kom du på att du ville bli skådespelerska? Vill själv bli det! Jag har alltid älskat dans och sång. Och sedan har jag också alltid älskat film och allt det magiska med det. Sedan hände det bara! 

Fråga: Hur tror/hoppas du att ditt liv kommer se ut om 10 år?  Jag kommer vara bosatt i California, Ha ett fullbokat schema , hit och dit på inspelningar, premiärer, kanske vara i något helt annat land på antingen semester eller drömmen: inspelning. Jag kommer ha underbara och talangflla vänner omkring mig. Vem vet kanske har hittat the love of my life, ha!  Resa mycket, vara en riktigt bra artist och sprida min kärlek genom det. Åka runt på intervjuer och träffa alla möjliga människor. Gärna ägna mycket åt välgörenhet och åka runt i världen och hjälpa. 

Fråga: Har du några bra tips på agerings övningar eller nåt liknande?
Wahh svårt att skriva om. Kanske kan återkomma om det, vi får se :) Men internet är en bra plats att hitta sånt! 

        

 Fråga: Vad är din absoluta dröm just nu inom skådespeleriet? 
Att få ha en av huvudrollerna i en stor, och riktigt bra serie eller film . Ja inte i svenska branchen såklart, även om det skulle vara en dröm med!. Vara del av ett underbart gäng, och varje dag göra det man älskar. Drömsituation: Glee eller någon äventyrsfilm som The Hunger Games etc.
 
Fråga: Är du eller har du varit med i en teatergrupp? och i så fall, hur länge? 
Yes. Har gått teater, musikalteater och improvisation. Därför är det lite svårt att säga ''hur länge'' Men kanske 3 år? För jag går inte just nu. Och så har det varit en hel del skådespel när jag var med i körer förut.
 

Fråga:Om du var tvungen att välja mellan att bli artist, skådespelare eller dansare vad skulle du välja?        Åh svår fråga. Inte dansare som huvudyrke i alla fall. Jag älskar musik och att stå på scenen och uttrycka mig. Skådespeleriet, åh jag vill bara vara del av någonting, arbeta med folk och vara på inspelning. Vill det såå mycket. Men måste jag välja.. Tror jag ändå skådespeleriet som huvudyrke . För musiken är någonting jag älskar och det kommer man kunna ha med sig överallt , på fritiden osv. Kanske kan ha soundtrack i film/serie? haha.


Fråga: Vad satsar du mest på av dessa? Jag skulle säga båda. Kanske, genom åren har det varit mer musik, eftersom jag har varit med på så många läger, tävlingar och uppvisningar och sjunger så mycket hemma. Men jag har fortfarande lagt mycket pengar och energi på skådespeleriet också, gått musikal och teater,HHHIC osv. Jag tror faktiskt att det är båda!


Fråga: Hur jobbar du på din skådespelar karriär just nu i Sverige? Jag pluggar skådespeleri, auditions, branchen och så vidare. Tar noteringar från videos, hemsidor och så vidare. Jag ska börja arbeta mycket mer med monologer. Och så försöker jag få mer audtions och jobb. Det har varit sjukt stilla på sista tiden.. Hoppas verkligen det bara är en mini-fas. Och såklart jobbar jag på mig själv och förbättrar, och letar efter vägar att gå och hur jag ska ha en lyckad Hollywood- skådespelarkarriär . Men jag har förstått och lärt mig att man vet aldrig vad som händer. Ofta händer saker när man inte planerat. Så jag kör mitt race tills jag är där jag önskar. 


Fråga: När började du med "skådespeleri" eller alltså hur gammal var du? :) Jag var med i min första
musikal (hade en av huvudrollerna) när jag var 9 eller 10. Djungelvrååål hette den. Därefter växte mitt intresse. Önskar jag hade kommit på det när jag var väldigt liten.. Men jag hade alltid varit en ''teaterapa'' eller vad man ska säga. Sjöng, stod på scen, dansade.

Fråga:Är du med på typ statist/ filmcafe? Jag är en betalande medem på de båda :) Jag brukade också betala för stagepool, vi får se hur jag gör med det!

Fråga:Om man jobbar med en manager i USA, hemma från sverige, och tänker flytta till LA.. Kan man få arbetsvisum där då? eller hjälper det inte? Åh det skulle jag vilja veta! Jag tror tyvärr inte det dock. Det verkar som om man behöver något bevis på att man ska arbeta med någonting. Hör gärna av dig om du har tittat mer på detta!

 

 

T I P S & I N S P I R A T I O N :

Fråga: Hur fick du din Amerikanska accent? Jag talar väldigt bra engelska flytande, har ett bra ordförråd och så men jag har en svensk accent när jag talar som jag jätte gärna vill träna bort. Hur gjorde du? Kan du beskriva i detalj exakt hur du gjorde?
När det kommer till accenten.. Videos videos videos, film ,TV. Jag tittade väldigt mycket på MJ, disney vid den tiden och jag spetsade mina öron. Jag härmade ofta vad dom sa, och pratade i mun. Hörde jag någon melodi, eller något sätt en person sa någonting, tog jag in det och upprepade det. Efter ett tag börjar man höra mönster från olika källor. Hittade jag en mening (minns en än idag från 16 wishes till exempel) som jag hackade upp mig på, som helt enkel va svår, då skrev jag ner den. Sa den långsamt, snabbare och snabbare tills jag kunde. Ett tips är att prata så mycket som möjligt, prata i mun på amerikaner i videos på youtube, filmer etc. Alltså säg samma sak samtidigt. 

Ju mer man har det omkring sig, ju mer naturligt blir det. Det är som att lära sig att gå. 

Fråga: Hur tycker du en bra förebild är? 
Någon som får en att bli något bättre. Att tänka om. Någon som inspirerar en att göra någonting, att ändra på någonting. Get involved. Och såklart en bra förebild är en bra person, som gärna ler mycket, är peppande, loving och så vidare. Och såklart. Någon som alltid försöker att ta de bästa valen i livet.

Fråga: Tips på hur man lär sig flytande engelska snabbt med snygg amerikansk dialekt? :)  
Jag vet inte riktigt om det går att lära sig snabbt. Det beror helt på hur lätt man har för språk, och hur passionerad man är. En del utbytesstudenter kommer hem till Sverige med fortfarande en svensk accent. MEN DET GÅR om man vill och försöker. With that said,  ligg i och ta in så mycket du bara kan, härma, prata, skriv, upprepa. Känns det som att det är jobbigt och att du inte kommer någon vart? Titta på mig! Jag gick hela vägen och voila.       

 

 Fråga: Var får du din inspiration ifrån till kläder etc? Alla olika! Jag tittar på mycket beauty/fashion gurus på youtube som stilababe09, makeupbymandy24, macbarbie07, cloecouture och flera. Jag får också inspiration av Zendaya Coleman, Selena Gomez och andra artister och skådespelare. Jag får inspiration från alla möjliga ställen :) Jag har så många stilar...haha.


Fråga: Kan du rekommendera några bra "behind the scenes" videos på youtube? Det är bara söka, sök på dina favoritfilmer och serier. Jag skulle rekommendera Glee, Pirates of The Caribbean, The Host, Harry Potter, och massa disneyfilmer. och så vidare och så vidare. MAN BLIR SÅ OTROLIGT INSPIRERAD OCH PEPPAD.

 

Fråga: vilka är dina bästa träningstips? Hitta någonting som du tycker är kul - eller som du mår bra av i längden! Sätt nya mål. Och tänk ''pain is temporary, quitting is forever''   

Fråga:Vad är ditt bästa skönhetstips?                                                                                                                               Var aktiv, drick mycket vatten, träna, ät hälsosamt och LE mycket ;)

 

Publicerat: / Everyday

Om min blogg.. And Cory Monteith

Sorry att jag knappt bloggat någonting nu. Var påväg upp med bloggen och det gick jättebra ett tag.
Visst, det skulle vara kul att ha en ännu mer framgångsrik blogg, och inspirera fler och så vidare. Men helt ärligt tror jag att jag ljugit lite för mig själv och lagt för stor press på mig själv med det här med bloggen. Det viktiga för mig är att jobba för mina drömmar , utveckla skådespelandet, musiken och ta mig framåt. Jag tror att slutar jag stressa med bloggen kommer mycket mer energi kunna läggas på det. Vi får se hur jag gör med bloggen framöver. 
 
Men juste! Idag var det sista dagen att fråga i frågestunden! Så dom svaren kommer ni få :)
 
Idag fick vi hemska nyheter. Jag antar att ni har hört om Cory Monteith. Jag är chockad. Det är bara så himla fel. Han verkade vara en sån bra, härlig, rolig person och verkligen talangfull. Han skulle gifta sig med LeaMichele också.
Jag hade iallafall precis tittat på en video med bland annat Cory och Chris Colfer (glee cast) och så gick jag ut till mamma och så berättade hon. Helt sjukt. It's unfair. Glee kommer inte vara samma utan honom heller.

Let's keep playing the music. Let's grin at all the smiles. Let's never forget.♥

 
 
 

Publicerat: / Everyday

Down under

Är med några vänner här just nu. Skön dag! Behöver sånt också :)


Publicerat: / Everyday

Music is love

Hej jag håller på att jobba lite med sången just nu. Och hoppas verkligen jag kan välja låtar...
Förresten, jag tittar (i ordning såklart) på Glee. love it , hittar mycket inspiration där.
Här är mina favoritkaraktärer Kurt & Blaine, Klaine!


Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

Om Hey Hollywood

Länge har jag fått frågor om Hey Hollywood Here I Come, både kommentarer och mail.
Nu kommer jag svara och förklara lite.
 
-Jag åkte med deras program i oktober 2011.
 
-Det är dyrt, ja. Men det får man avgöra själv. Jag valde det billigaste paketet (silver) vilket låg på 15 000 (nu tänker jag vara helt ärlig för har fått denna fråga så många gånger!) I det paketet ingick: en dag med utbildningar och 1 dag med audition. 
I det paketet ingick inte hotell,flygbiljett (det gör det inte i något) mat, osv. I de andra paketen finns tex just det, prof. headshots, nöjesparkbesök, åka limo etc. Ja och det är fler dagar och så.
 
- Ja, sidan är riktig. Jag har lite smått kontakt med några som var där samtidigt som mig, någon bor i L.A och jobbar som skådespelare. MEN det kanske inte var helt HHHIC's förtjänst, det vet jag faktiskt inte. 
Programmet är riktigt, men absolut enligt mig är det alldeles för mycket pengar. iallafall om man inte är redo. 
 
Vilket absolut inte jag var. Men det var en härligt kick för mig, min stora dröm var disney channel, och en agent sa till mig att jag skulle passa bra där. Det minns jag.Och jag fick komplimanger av en skådespelarcoach om min engelska och så vidare. Men ärligt talat, jag trodde jag visste allt då, men man utvecklas och nu vet jag mycket mer om vad som verkligen krävs, vad det handlar om, och att jag verkligen vill vara med om inspelningar, träffa underbara talangfulla människor och jobba.
 
och PUH--LEAASE: Åk inte om ni inte talar flytande amerikansk engelska utan svensk brytning. Visst , det fanns skådespelare där med accenter. Många även britter, någon med jamaicansk etc. Och det är bra! Det är viktigt och attraktivt i branchen, men om ni vill bli skådespelare i USA, om ni vill få roller som alla andra: är det självklart att man måste prata som en också. 
 
Jag ångrar absolut inte om jag åkte, men jag kanske ändå inte skulle rekommendera det som det bästa alternativet. (om man inte är riktigt redo.. och har pengar!) Titta vad mer som finns :) Kontakta mig om ni vill ha tips!

 

Publicerat: / Everyday

Sunny mornings

Före och efter duckface bild (sprang)
Hej! Idag är det sjunga och träna lite mer som gäller. Är fint väder också så yay! Och så måste jag kontakta rytmus och säga att jag tackar ja till platsen. För nu "tror" typ carlforsska att jag ska börja där, för jag kom in där med (och kulturama) men har inte fått något brev från rytmus så kan inte tacka ja.

Jaja, ville bara säga hej! Ska blogga lite bättre :)


Publicerat: / Dreams&Plans

Believing

Ibland kan vi inte få allt, ibland går saker fel, saker kommer imellan, pengar, familj, ibland är det svårt och man tror allt är över. Men bara man TROR på sig själv och SINA DRÖMMAR. Då vet man att det kommer bli bra ändå.
 

Publicerat: / Everyday

Craving

Jag är aldrig sugen på godis längre. Har inte varit på flera månader! Vilket är riktgt bra. Ju mer man äter av bra saker, eller dricker vatten t.ex - ju mer cravar man det. MEN mina största cravings just nu (som är helt okej om man jämför med choklad etc

Är iste, bananer(superbra), crunchy müsli och N A T U R G O D I S. Oh herre. Det är ungefär lika mycket kalorier som vanligt godis , MEN det är inte tomma kalorier vilket godis är. Så det är helt okej om man inte äter för mycket :), och så klart inte ofta. Mina favoriter ever är kokostoppar/yogurt och frystorkad jordgubb/yogurt

Vilka är era favoriter?
Vilka är era cravings just nu :)?


Publicerat: / Everyday

Östra Holmen

Kan äntligen säga att jag har badat i sjö/hav whatever i år. Gick väl i Stilla havet någon meter men det räknas inte haha.


Publicerat: /

Come & Get it

För skojs skull:) var så trött så min röst försvann i slutet. Haha. Enjoy though. I loove this, when you're ready COME AND GET IT


Publicerat: / Everyday

Braceees make em perf

Kom på att jag inte skrivit någonting om mina tänder på vääldigt länge, det är väl för att man inte tänker på det helt enkelt! Men såhär ser det ut jus nu.

Kom ihåg att jag har frågestund/Ask Josefin!:)


Publicerat: / Tankar

Delar med mig av mina tankar.

 
Så svårt när man vill så mycket! Jag behöver verkligen sätta mig ner, se över mina möjligheter och drömmar , och bestämma mig hur jag ska göra. Vill åka till så många ställen, vill göra så mycket. Men vill inte att det ska förstöra för skådespeleriet eller musiken, förstår ni? 
Finns såmycket olika läger i LA , och musikmöjligheter också - som man kan göra på sommaren. En annan dröm är dock att se så mycket av USA som möjligt, åka runt på roadtrip. Fast vill såklart till massor av andra länder med - men det kommer sen någon vacker dag :) Hade velat att min syster åker med till LA nästa sommar, men det verkar som om hon ska på språkresa i FL. Sen har utbytesår snurrat runt i huvudet länge men det har alltid slutat med ett nej, alltså det kan kanske leda till att jag får stanna ett år längre i Sverige, och så är musiken och skådespeleriet det viktigaste för mig, inte att få bo någonstans i USA. men japp, ni kanske förstår min konflikt här, haha.

En grej är bra att i alla fall nu kommer jag gå på en grym musikskola och utvecklas. Kommer även komma tillbaks mycket till dansen och jag har som ni vet tagit nya headshots, satsat mer på skådespeleriet och att träna - så jag hoppas på massor av fler auditions och chanser som förhoppningsvis leder någonstans om jag gör mitt bästa. Så mitt liv här i Sverige är i alla fall löst. Skönt att jag förstår att jag kan ha det bra och att det finns möjligheter här också, ett tag :)
 
Skulle göra nästan vad som helst för att bara få flytta till L.A kanske nästa år, bo tillsammans med Klara till exempel och leva det livet, gå i skolan, på auditions, jobba, njuta av solen och allt det underbara. Bli inspirerad osv..
Och sen kommer det ju det här med att det kanske inte går lagligt. Och jag kanske kommer behöva vänta tills college. Ska man då gå en skådespelarskola?musikskola? Fast man kan inte jobba under den perioden, så blir man äldre.. haha...ååh ibland fastnar jag verkligen i mina tankar. 
 
Det känns bäst att bara ta det lugnt,  tänka att allt kommer bli bra, och är bra. Men det känns verkligen fortfarande som att jag behöver en plan, eller en aning om vad jag ska göra. Det är viktigt för mig. Ibland vet jag verkligen ingenting, men någonting jag vet är att det går framåt och jag har allt det bästa framför mig.
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Singing

Just nu håller jag på att sjunga för fullt. Jag ska tävla i en artisttävling den här månaden och någonting jag vill förbättra är att verkligen träna. Jag har inte valt låt än men det står mellan ett par. Jag önskar jag kunde hitta en perfekt låt som passar både min röst, min stil och som jag älskar att framföra. Men i alla fall, någonting jag börjar ändra nu när jag tränar är att sjunga mycket mer till en röst. Både orginalet så klart men ändå bra covers. Förut har jag bara rushat på och velat köra instrumentalt på en gång, men det har ibland lett till att jag missat. Jag finslipar nämligen tonsäkerhet nu. Jag känner att det är så sjukt viktigt för mig. Träffar jag äntligen helt rätt där (inte för att jag inte brukar det, men det är fortfarande någonting jag verkligen behöver förbättra) så kan det nog bli riktigt bra :)

Btw, hittade ett riktigt bra citat:


 

 
 

Publicerat: / Dreams&Plans

in front of me there are a million dreams to be fulfilled

 
Har ni skrivit ner vad ni har för drömmar? Till skillnad från mål är det ju helt underbart att bara låta sig själv drömma. Skriva ner en bucket list som man alltid har med sig. Allt är möjligt :) 

Publicerat: / Q&A

ASK JOSEFIN!

frågestund Ger er en chans här att fråga allt ni undrar över / vill ha hjälp med, eller bara frågor om mig. Det blir enklare för er att sen ha svar samlade på ett ställe :) Och nu när ni kanske märkt att min blogg blivit lite bättre, så kan ni lita på att jag kommer svara på den här!
 
Los Angeles, drömmar, tips, requests, hälsa/träning, självkänsla&självförtroende,musik,skådespeleri, auditions,dans, stil,  mål, lär känna mig eller whatever : friends, personal,inspiration, vardag, you name it: vet att ni brukar ha mycket att fråga så ger er en liten chans här att verkligen få de svar ni vill ha :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Dröm som om du skulle leva föralltid

Och ännu vikigare, agera som om du skulle dö imorgon.
<3

 

Publicerat: / Everyday

Mer från 4th of July

 Fler bilder från 4th of july. Haha riktiga amerikaner. Det var supermysigt. Vi spelade gitarr och sjöng massor.
So amazing. Och vi gjorde nyttiga vegetariska (Jasmine är vegatarian och jag halft) hamburgare!
 
      

Publicerat: / Dans

Jam in the city

 
Jag var nyss och dansade lite med Västerås Dance Community !

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

#InspireToday: Reason

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kom ihåg. Du är här av en anledning, och du har fått den här dagen, världen, ögonblicket för en anledning.Use it
 
 

Jag ska snart iväg och jamma(dansa) i city :) awesome.
 

Publicerat: / Everyday

HAPPY BIRTHDAY USA

La upp det här för länge sen , men det kom inte upp:)

Celebrating 4th of july like a true american. Haha


Publicerat: / Everyday

THE LONE RANGER

Först satt vi och spelade och sjöng massor på altanen, sedan var det dags att se The Lone Ranger på bio. Jag älskar Johnny Depp, Disney, Pirates of the Caribbean = den här filmer var jättebra. Se den!!

 

Publicerat: /

SUMMER DAY

Vi hänger oss på lögarängen just nu:) verkar bli en skön dag idag!
Har äntligen bytit ut mina bilder på filmcafe och statist nu, so excited!


Publicerat: / Everyday

New Headshots + foton

Här är resultatet på några av bilderna från Irsta Fotostudio igår. Så bra bilder! Rekommenderas verkligen för er som bor nära. Äntligen har jag bra CVbilder, det är så värt, sjukt viktigt!
Fick två frågor om Rytmus. Jag valde SingSing! Så vi får se sen när jag börjar om jag vill gå där eller om jag vill testa på Singer/Songwriter istället! Förresten! Jag ha bytit användarnamn på instagram. För er som inte följer mig. josefinostevik heter jag där!


Publicerat: / Skådespeleri

#JosefinBehindTheScenes: Fotografering!

Tack Jasmine för bilderna :D

Publicerat: / Everyday

Fotografering nästa!

Nu är Jasmine här, hon kom med Göteborgståget!
Och jag håller på att fixa inför photoshooten som är om ett tag :)!
 
kram!

Publicerat: / Everyday

GOOD MORNING - GOOD TIMES!

Jag kom in på Rytmus, och jag vann veckans blogg på epicfaiil.se! Superkul!

God morgon!
Nu ska jag börja fixa inför min fotografering, sedan gå och hämta mig kompis från Göteborg på stationen, and then photoshoot!


Publicerat: / Los Angeles 2013

LOS ANGELES, CA 2013: VIDEO

Finally! Förstod mig äntligen på Pinnacle studios/PC någorlunda. Föredrar verkligen MAC och iMovie.
Men här har ni den! En låång video med klipp filmade i  L.A när jag var där sist, 17 maj - 1 juni!
Ville ladda upp på videofy, men tydligen går det inte på datorn längre? och justja, switchar språk väldigt mycket, ni vet hur jag är ! ;) 

Hoppas ni gillar, cause I looooove this place♥
 
 

Publicerat: / Everyday

Träning&bra mat

Ett vardagsinlägg, säg till om ni inte gillar! Börjar juli med att springa, superfin dag idag! Sedan gick jag på en promenad med hunden. Nu till lunch gjorde jag och mormor vääärldens bästa sallad EVER.


Sallad,minitomater,ägg.äpplen,kyckling(med kycklingkrydda)och gurka. Sedan keso och italiensk salladsdressing till. Superbra! 

Igår gjorde vi hälsosamma pancakes till lunch!

 

Nyttigt kan vara riktigt gott, vill jag bara råda er om. Kör hårt and SMILE!


Publicerat: / Dreams&Plans

Los Angeles, California, USA: Mina planer

Nu har jag tänkt att skriva ett inlägg om L.A/USA. Jag har tänkt ett tag att jag kanske borde förklara för er hur, mina planer, tankar och så vidare. Nu fick jag även en fråga om det så då kör jag!
 
 
Det är svårt. Tankarna har länge gått i berg- och dalbanai mitt huvud, har bollat en massa ideer med Klara och så vidare.
Ofta när man kommit fram till någonting har man insett sen att det kanske inte är så bra. 
Förut var att flytta till L.A så snabbt som möjligt - ALLT för mig. Det fanns ingenting annat. Nu betyder det lika mycket, men jag har mognat mycket och insett att det kommer bli bra. Att det som är viktigast är att satsa på musiken, skådespeleriet och dansen, och sedan inte må dåligt över USA, utan att veta- att jag kommer flytta dit, för det kommer jag! :)


Här är olika sätt:
 
•Flytta med familjen för att pappa får jobb (skulle vara det ultimata..)
•Jobba till sig ett O-1 visum (har man haft större roller till exempel i sitt hemland kan man ansöka)
•Börja på college efter gymnasiet
•Börja på skådespelar-utbildning efter gymnasiet.
•(om dessa betyder det att somrarna innan kommer jag vara i L.A och göra saker inom skådespeleri,dans,musik)
•Ska kolla upp hur det är att få ett dansvisum på något sätt. Klaras idé!
•Försöker hitta ett sätt att flytta när jag är 18 (går ut gymnasiet när jag är 19) och bo med Klara. 
 
 
Har insett nu att det faktiskt finns saker att göra i L.A som är bra om jag stannar på somrarna. Visst, kan inte få agent och roller, men andra saker. Möjligheterna är många, stora som små. Och det känns också bra att lägga i en stor växel i att satsa på ''my craft'', och se vart det tar mig. Det är ju allra viktigast. Det känns även som att chanserna att flytta till USA blir större ju bättre det går med min karriär här.
 
Time will tell, helt enkelt. Ska göra mitt bästa och inte ge upp. Jag vet säkert att jag kommer flytta till L.A senast om 3 år, och om det är så - kommer jag fortfarande att vara där på turistvisum när jag kan - Nästa sommar kommer antagligen jag och min familj åka dit och stanna där ett tag, så då ska jag titta runt på bra grejer jag kan göra. Har några idéer. Och ha kul utanför karriären såklart! Siiix Flaaags, och åh måste tillbaka till disneyland. och roadtrip åååh. Haha ;) jaja.

 
 
Hoppas det besvarade era frågor!
Håll tummarna för mig,
love
 
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel