Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Singing

Just nu håller jag på att sjunga för fullt. Jag ska tävla i en artisttävling den här månaden och någonting jag vill förbättra är att verkligen träna. Jag har inte valt låt än men det står mellan ett par. Jag önskar jag kunde hitta en perfekt låt som passar både min röst, min stil och som jag älskar att framföra. Men i alla fall, någonting jag börjar ändra nu när jag tränar är att sjunga mycket mer till en röst. Både orginalet så klart men ändå bra covers. Förut har jag bara rushat på och velat köra instrumentalt på en gång, men det har ibland lett till att jag missat. Jag finslipar nämligen tonsäkerhet nu. Jag känner att det är så sjukt viktigt för mig. Träffar jag äntligen helt rätt där (inte för att jag inte brukar det, men det är fortfarande någonting jag verkligen behöver förbättra) så kan det nog bli riktigt bra :)

Btw, hittade ett riktigt bra citat:


 

 
 


Postat av: annamia

Jag är helt säker på att du kommer att lyckas med det du vill uppnå. Jag blir lycklig av att läsa detta och vill gärna poängtera att du tillhör den minoritet av människor som verkligen vågar lyssna på sina drömmar. Det bästa är att det är den minoriteten som tar sig längst;)
Glöm inte att lyssna till din inre röst när det finns mycket att välja på och gör det du känner att du blir lyckligast av.
Hoppas vi ses snart - kärlek!

Svar: tusen tack! Det betyder jättemycket. Det stämmer, det gäller att bestämma sig och sedan inte vända om.

Jag kommer absolut lyssna och göra det som gör mig gladast!

vi ses! kramar :)
Josefin Östevik

2013-07-08 @ 13:27:50
http://www.stageacademy.se

Postat av: LITZIUMWORLD / alternativ norrländska

Bra citat :)

2013-07-08 @ 15:31:36
http://litziumworld.blogg.se



KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
[email protected]






Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo