Publicerat: / Everyday

November, I'm poised and ready to sparkle

Hejdå Oktober! Jag bestämde mig på riktigt och började göra en skillnad. Nu går jag in i November med krafter och med en positive mind. Den här månaden ska bli så fantastisk. Jag ska i alla fall skapa den.
Jag går in med nya mål för just denna månad som jag varenda en ska kryssa för.  Dag 8 är nu avklarad av the 30 day challenge. Är så exhalterad och redo för detta :D 
 
Varje dag ett steg närmre den där första rollen.
Varje dag ett snäpp gladare
Varje dag lär jag mig något nytt
Varje dag är jag ett steg närmre flytten till L.A 
Varje dag är jag ett steg närmre den stora scenen
Men varje dag lär jag mig också mer och lever här och nu.
Varje dag skiner jag lite mer än dagen innan of confidence and greatness.
Jobba, Leva, Le, Kämpa, Andas.
 
Jag är så tacksam att jag har alla chanser att bli , vara och göra vad jag än vill. Jag tänker göra det bästa jag möjligtvis kan av den möjligheten.♥
 
Hey November!! Let's make some MAGIC!

Publicerat: / Everyday

HAPPY HALLOWEEN LOVES


Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Nothing is getting in my way


Försöker bli frisk!

Publicerat: / Everyday

Happy, proud & determined

Jag känner att mitt beslut just nu är bra. Jag bloggar när jag känner för det och vill, när jag kan och när jag har någonting speciellt att visa / berätta.
 
Det jag håller på just nu är att jag äntligen gör det jag bestämt mig för. En ändring. Får in rutiner. Bryter vanor och framför allt skapar nya. Jag fokuserar på det viktiga , det som tar mig framåt och det som gör mig glad.
Detta är som jag sagt min 30 day challenge. Idag är vi inne på dag 5 och jag kan säga att jag är så himla glad att jag gör det här och jag märker redan resultat. Jag känner mig närmre varje dag, jag känner mig lite gladare varje dag. 
 
Just nu , när jag är sjuk , tar jag ändå vara på dagen och gör det jag kan för att vara produktiv. Man får anpassa sig. Det ända är väl att man inte kan träna, sjunga och prata så mycket. Hoppas det går över så snabbt som möjligt! 
har nog lagt upp denna förut. Men vad gör det? :) 

Publicerat: / Everyday

COZY VIBES
Har åkt runt hela dagen idag med mamma och pappa och fixat till mitt rum. Nu är det nästan klart och titta så
Mysigt det blev!lugnande, och jag kommer trivas :)
Så har vi höst/halloweenfierat lite i köket! Ikväll blir det myskväll och ska se the nightmare before christmas!

Publicerat: / Everyday

Paus: Förändring, Fokus, Det är dags...♥

#DroppingTheBomb
Bryr ni er är det viktigt att ni tittar på hela videon! Tack för att ni är så bra och stöttar till hundra procent. Jag hoppas att ni förstår. Ni borde också ta vara på eran tid och fokusera på det ni älskar mest, och det som är viktigast :)
 

D e t   n i   k a n   g ö r a   ä r   a t t...
Gilla min blogg på facebook. Då kan ni vara säkra att ni ser när jag lagt upp någonting speciellt.
Följ mig på instagram
- Subscriba mina youtube kanaler : Berättar om dom senare!!
-Följ mig på weheartit för att se härliga bilder och inspiration.
- Fortsätt att titta in här lite då och då!! JAG SLUTAR INTE

Jag kommer alltså fortfarande blogga. Men jag kommer inte lägga fokus på bloggen, och jag kommer inte blogga lika mycket. Så ni som är mina trogna läsare/fans... Jag hoppas ni fortsätter följa mig ändå :) 

Publicerat: / Dans

Tittade på StreetSM idag!


Och dansinspirationen är
På topp! 

Publicerat: / Q&A

SVAR PÅ ERA FRÅGOR♥

Hur pendlar du till rytmus?  Jag åker tåg. Jag har cyklat till tåget, och någon gång har jag gått. Men nu när det blir kallt kommer jag oftast åka buss till tåget. Sedan går jag från Resecentrum till skolan.

 

 Kan du skaffa en fanträff?
Åh vad roligt det skulle vara! I framtiden gärna :) Vet inte riktigt om jag har nog med folk som skulle komma..      <3

Hur får du så långt hår? Klipper du bara topparna elr sparar du ut håret helt? Det är så långt och fint :)           Tack! Jag klipper mig inte ofta direkt... Och brukar sova i fläta ofta vilket är bra för håret. Sedan dricker jag mycket vatten och äter hälsosamt. Jag sitter och klipper mina kluvna toppar då och då.. Haha.

 

Sommar eller vinter? 
Sommar :) Men gillar vintern också. Dock huvudsakligen i December. Sedan kan den gärna försvinna senare på i Januari.. 

Jag vill vara dig. Du verkar som om du verkligen vet vad du vill och sen genomför det                                  Tack fina. Men du ska vara dig själv. Jämför dig inte med någon :)  Ja det är precis vad jag ställt in mig på.

DU ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR, MIN INSPIRATION, ÄLSKAR DIG SLUTA ALDRIG BLOGGA                                   I love you anonym.

1. Smink tutorial?  Jag vet inte riktigt , tror inte det. Men vem vet vad framtiden bjuder på.

2. Kan du ge tips hur man ska hålla fast vid sitt mål?
Tjata tjata. Skriv ner, skriv om flera gånger, titta på det. Säg det högt. Säg det varje morgon och någon mer gång på dagen. Visualisera målet verkligt som om du har nått det. titta på saker angående målet som håller inspirationen och passionen uppe. Sätt upp delmål som du når och blir super peppad av :)

3. Var ser du dig själv om 5 år?
I Los Angeles. Har precis kommit hem från en underbar dag med inspelning. Jag tittar ut genom fönstret på en galet fin upplyst stad av möjligheter och jag säger till mig själv ‘’I knew I could do it’’. HAHA WEE!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1.Hur brukar du fixa ditt smink varje dag? 
På en helt vanlig dag gör jag et superenkelt. Ansiktskräm / tvättar. Sen foundation och IBLAND lite concealer. Sedan puder vid tinningarna, och under kindbenen och på sidorna av näsan. Böjer ögonfransarna. Mascara. Något läppbalsam i någon fin färg / naturell. Ibland tar jag ljus ögonskugga i ögonvrån och så.

2.Vad fick dig till att vilja bli skådespelerska?
 Film! Så magiskt. Från början var det ju Disney channel som fick mig att bestämma mig. Sedan har jag ju alltid älskat att dansa, sjunga och stå på scen.

1.Hur länge har du dansat?
Jag har dansat sedan innan jag skulle fylla 3.

2.Vilka stilar har du dansat?
Jag har dansat allt möjligt! Disco, Latinamerikanskt, Hiphop, Breaking, Modernt, Lyrisk Jazz, Bugg, Jazz, Balett, LindyHop ( och massa andra liknande) , popping,locking, house, zumba. The list goes on! Dansat mest disco, street (just nu) och modernt/jazz.

3.Hur många dansstävlingar har du dansat i/vilken stil?
Kan inte räkna och minns inte. Det har blivit en hel del. Hiphop, disco är det jag tävlat i. Sedan för länge sedan ett fåtal tävlingar i bugg.

4.Var hittar man danstävlingar?
Danstävlingar inom SDO hittar du via din dansklubb om de är medlemmar. Men sedan finns det en massor andra slags tävlingar. Jag är tyvärr inte expert på det. Google is your friend!

 

5.Kan du filma en morgonrutin?
Kanske det. Jag hade tänkt det förut :) Men det beror på vad jag har tänkt med bloggen.

hej, hur gick det med "Hur man blir vig videon"? :)
tacksam för svar! kram! 
Oj det var längesedan! Jag kan faktiskt inte lova någonting. Jag är ledsen. Kram och lycka till ändå! Tänj och stretcha så ofta du kan and you’ll get there in no time.

 

1.Kan du ge tips på dialoger man kan träna på? Snälla
Sök! Jag använder just nu en app som heter Monologues. Så bra. Gå till ace-your-audition.com, och googla! Sök på youtube för inspiration på vad andra gjort och hitta sedan den monologen :)

 

2.berätta mer om dina drömmar!
yes ! :) 
3.Berätta mer om yac och socapa!
Det kommer absolut.

 
 
 
 

 

Hur många läsare har du varje dag? <3
100-200 unika

Hur mycket väger du, och strävar du efter någon bestämd siffra?
Jag brukade väga mig rätt mycket. Men har valt att  inte göra det på länge och det varierar så jag har inget svar. Vikten är inte så viktig. Men ja absolut kan det vara ett bra sett att märka resultat. Så man kan ju använda det ibland som ett tecken.

Hur ser en vanlig dag i veckan ut för dig?
Kan du beskriva det så detaljerat och exakt som du kan? Vad du brukar göra på morgonen, eftermiddagen och kvällen typ :)
Oj! Detta är en fråga i sig. Vi får se om jag gör ett inlägg sen. Men jag gör min morgonrutin. Och där skriver jag upp en turordning på vad jag ska göra under dagen. Så det varierar. Tränar nästan varje dag i allafall så mycket kan jag säga! Så hoppas det är ok att jag inte svarar på detta här. Det blir lite långt.

 

Varför söker du inte till Idol om du vill bli sångerska? Man måste ju börja någonstans! :)
Det finns annat än idol :) Jag har inte haft åldern inne och det bara blev inte i år. Vet heller inte vilken väg jag vill gå och vad som är bra och satsa på. Men jag kanske kan testa för skoj skull nästa gång.


1. Betalar du/din familj för resorna du gör till Stockholm varje dag?
Faktiskt min familj. Fast jag åker till Örebro och inte Stockholm. Men mina auditions och inspelningar i Stockholm varierar hur betalningen går till.
2. Vad hade du för meritpoäng när du gick ut nian?
I think 245
3. Hur lång tid tar det för dig att ta dig till Stockholm?
55 Minuter med tåg från centralen. Fast Örebro där jag går i skola tar 49 minuter med tåg.
4. Är det värt all tid/pengar/etc bara för att gå på just ditt gymnasium när du kunde ha valt att plugga i en närmre stad?  
Ja det är verkligen värt. Och det var ju nästan den närmsta staden som fanns :) Finns ju Rytmus i Stockholm också men det hade blivit så drygt att pendla. Ligger så långt bort i Stockholm.

 

Vill också säga att du är en riktigt inspirerande person som alla kan ta lärdom från. Om du av nån anledning väljer att ge upp dina drömmar som skådespelare så överväg att bli livscoach! Då kommer jag anställa dig helt klart haha
Tusen tack! Jag är superglad över att jag kan inspirera. Hahaha åh det låter ju bra ;) 

 

Något tufft du gått igenom som du fick mycket erfarenheter ifrån? Något som du nu i efterhand faktiskt inte ångrar :)
Jag har så svårt att titta tillbaka på mitt liv och minnas saker bara så där.. ;) 
Kanske när att vara på disney channel och bo i L.A NUNUNU var det enda viktiga och jag grät så otroligt ofta. Så är det ju absolut inte nu och nu har jag mognat och har fortfarande seriösa drömmar om skådespeleri och L.A på ett mer planerat och äkta plan. Och jag är positivt inställd och jobbar.och någonting jag har fightats med nu som jag tror äntligen är över. det ska jag se till!! B.E.D heter det.

om du bara fick lyssna på en låt för resten av ditt liv, vilken skulle det vara och varför? :)
Svår fråga , älskar musik! Absolut någon Michael Jackson låt, eller också Beyonce. Men kanske någon otroligt inspirerande som den kända och grymma Man in the mirror. Den betyder mycket. Är så mäktig och den har ett budskap som är riktigt bra och jag blir pepp, inspirerad och motiverad av den. Och ett liv utan att få höra MJ skulle inte vara ett liv :) word.

Vilket gymnasieprogram går du och vad har du tänkt att göra när du tagit studenten? 
Jag går Singer/Songwriter på Rytmus Musikergymnasium i Örebro. Efter gymnasiet flyttar jag till Los Angeles, California och går någon skådespelarutbildning.

vad minns du mest från camp lingman 2011? :)
Att allt var så kul! Jag kände en sån bra känsla. Det var den första riktiga artistgrejen jag gjorde med Lingmangänget och jag lärde mig massor. Men sen såklart dom otroliga roomiesarna jag bodde med. Vi hade så galet kul.

 

 


Publicerat: / Mina Videos

Hippie Temavecka Rytmus: Hey Joe - Jimie Hendrix

Peace love and understanding week!
Flower power my friends!


Publicerat: / Everyday

The escalator to success is broken. From now on you'll have to take the stairs


Bra morgon! 
Ska vara på ett ställe i Örebro vid 11.30 för soundcheck och sedan kör vi! Hippievecka så jag ska se ut som en hippie idag :D

Publicerat: / Dans

älskar att dansa


Klarköttat för idag!
<3

Publicerat: / Everyday

I have a decision to make..

Det är en sak jag går och överväger och grubblar på just nu. Någonting som handlar om bloggen, och förändring.
Jag tänker inte säga någonting just nu för jag vet inte hur saker kommer att bli än och man ska aldrig ta ett större beslut bara sådär på vad man känner för stunden. 
 
Imorgon svarar jag på era frågor♥

Publicerat: / Everyday

MorgonTräning

Den här har jag gjort så så så länge nu, Brukar göra den innan mina workouts om det inte finns warmup i dom redan, och ibland i slutet. Men nu har jag kommit på att det är perfekt för en tidig morgon! Kort och bra, kickstartar konditionen och förbränningen under dagen. Gjorde den precis!
Happy thursday everyone ! 

Publicerat: / MJ

HALLOWEEN - MJ - LÅTAR

Så jäkla bra.
Ska väl göra en cover på en eller två om jag hinner! Undrar vilken :)

 
 

Publicerat: / Everyday

And there I go

Day ooooone of thirty! Going in with full force. 
Jag tycker att ni alla ska ta ett andetag och tänka på hur fantastisk denna dag är och hur bra ni är. Super - let's get goin.
 
Frågestunden kommer jag svara på så snart jag kan. Senast fredag. KRAM
 

Publicerat: / Everyday

Jag vill inte vänta mer.

Den här månaden har verkligen handlat om förändring.. Det har gått mycket upp och ner och det gör det fortfarande. Men det visar bara på att jag försöker. Jag försöker och allt händer av en anledning så jag hoppas på att komma ut ur det här med något rikitgt bra. Jag är trött på att vänta och det ska jag inte.
Jag vet att jag vill och jag vet att jag kan. Bara jag bestämmer mig för det och gör det.

Publicerat: / Everyday

Tuesday


Så vackert löv! Var tvungen att ta kort;)
Idag är det sista dagen att fråga i min frågestund! 

Hur vill ni ha svaren? I video? Inlägg med bilder? I olika karegorier? Eller hur :)?

Publicerat: / Dress For Success

It makes my eyes glitter


Har äntligen köpt mig en halsduk och ett par nya vantar! Myyyys. Och så belönade jag mig själv lite med O.P.I Don't burst my bubble och Essie Twin Sweater Set 

Men nu är det bara ekonomitänk! Jag ska nå mina drömmar och åka iväg på det jag pratade med er om i senaste videon. 


Publicerat: / Fitness

OctoberWorkoutCalendarDay21

Nu ska jag träna! Är verkligen trött men jag kommer så klart inte ångra mig. Förresten, har börjar stretcha och tänja igen på senare tid, men det var ett litet tag sedan nu så det får jag komma igång med nu. Har dock inte stretchat ryggen alls. Så denna bild... Var inte uppvärmd heller så jag är lite busig av mig helt enkelt. Ja jag har det väl i mig.. Så om jag börjar stretcha ryggen så kan jag nog bli riktigt vig i ryggen :) 
Idag är det butt&legs

Köpte ''The stage ♥ Me'' - linnet på Stage Academy artistägret jag var på i våras. Så bra!
 

Publicerat: / Everyday

ESPRESSO HOUSE LOVE


Gud va längesen jag fikade! Träffade en kär vän i stan som flyttat till Kiruna. Var supermysgt! Testade en av derad nya vinterdrycker eller vad man ska kalla det. Sådan mysig känsla! Vit varm choklad. Because you're worth it ;)!

Publicerat: / Everyday

Tomorrow: Vlogg om min plan & karriär♥

Många av er har velat höra lite om min plan och så! Jag kände mig redo att bara ta upp mobilen och filma en video där jag snackar om just detta. Jag känner mig nämligen sjukt peppad och redo på att nå mina drömmar och jag har bara en skön och bra känsla,
så nu laddas den upp på Videofyme! Det tar ett tag ,men ikväll kommer den upp!
--------
VIDEOFYME KRÅNGLAR SOM VANLIGT SÅ DEN KOMMER UPP IMORGON, MÅNDAG ISTÄLLET.
(Har försökt få upp videon i säkert 3 timmar nu.....)

Publicerat: / Fitness

HealthySnackRecipe: Banana Bars!

Gjorde dessa för första gången idag. De blev så goda åhh! och de är mättande. Tydligen bra före eller efter träning! (Jag använder mig av Cups, om ni vill ha i deciliter, konvertera på nätet lite snabbt :)  )
 
Recept:
3 mellanstora bananer (4 små eller 2 väldigt stora)
3 ägg
1 cup dinkelmjöl (egentligen mandelmjöl)
1/2 cup nyttigt jordnötssmör (använde hemmagjort)
kokos 
mörka chokladknappar/chocolate chips (välj själv hur mycket)
lite bakpulver
alternativt Steviasocker.
 
Sätt på ugnen på 150 grader. Mosa bananerna, knäck i äggen och fortsätt blanda i alla ingredienser. Ta en form och smörj den. Jag använde mig av lite olja. Häll i smeten. Ställ in i ugnen i 20 minuter. Jag hade inne mycket längre för de va inte alls klara. Så höj värmen lite, eller ha inne längre och fortsätt att checka!
 

Publicerat: / Everyday

Idag ska bli så bra!

Bilder från mitt weheartit-konto. Vilket jag varit obsessed with forever.
 
Det är en helt vanlig söndag i mitt liv idag. Men det är en speciell dag ,precis som alla andra.
Idag har jag chansen att ta ett steg närmre. Idag har jag chansen att leva, whoooop :) 

Haha jag kan nästan aldrig skriva ett vanligt bloggilägg utan att bli sentimental.... Men anywhoo, det är ju sant! 
Jag är taggad och bestämd och jag ska hålla uppe detta den här gången, genom att fortsätta köra så får vi se vart det tar mig! 


Publicerat: / Dress For Success

You are amazing.

Ett litet meddelande till er mina underbara vänner/fans/stjärnor/läsare/ vad ni än vill kalla er♥
 
Mira: Vad roligt att spela in! Har också gjort de lite, älskar´t! Vart spelar du in någonstans? :))
Svar: Verkligen roligt. Jag spelade in på min skola Rytmus. Jag har även en inspelningsmic hemma. Ska fixa den , det är någonting fel med ljudet/inspelningen!
 

Publicerat: / Everyday

Work in progressFörsöker lära mig dricka kaffe.... Vill ta det någon gång ibland för att bli lite pigg.. :) 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Saturday

Några citat och liknande som jag satt ihop från olika håll och kanter. Funderar på att göra en tavla av någonting sånt här och sätta på väggen framför min säng. Vi gör om i mitt rum nu! Det här var det första jag läste idag när jag vaknade! Nu ska jag byta om och träna. Kram!

Publicerat: / MJ

It's time you look to the future. It's all right there if you ask

Jag måste visa er denna låt. Det känns som passande för mig och min blogg. 
Jag är så tacksam och nu känner jag att det är dags att involvera Michael lite mer i mitt liv igen. 
Oj vad jag älskar honom. Lyssna på texten Jag är så redo för en ändring ♥
 

Publicerat: / Everyday

MUSIC AND TREATS
Treat yourself every once in a while! Jag har börjat med att jag får köpa någonting onyttigt på fredagar :) klipp inte bort det helt och sedan går det dåligt. Gör det som känns bra för dig! Det är okej! Men jag behöver lära mig att begränsa mig och ha lite av det :)
 
Och  nu är min första låt inspelad! 
Jag gick/cyklade igenom stan här i Västerås efter skolan . Och det är så knäppt hur man helt plötsligt träffar person efter person efter person som man känner / bekant etc...
 
Vad tycker ni om något sånt här vardagsinlägg någon gång ibland? Jag gör ju inte så mycket sådant. Om ni inte gillar det , säg till. Och KOM GÄRNA MED ÖNSKEMÅL I MIN FRÅGESTUND !
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

SMILE IT'S FRIDAY


God morgon!!
Idag ska jag spela in min låt. Och det är fredag! Weeee. Ha en underbar helg och höstlov för er som har det. 


Publicerat: / Everyday

HEY HOLLYWOOD 2 ÅR - BILDBOMB

 
Mycket av det som hänt i mitt liv sedan Hey Hollywood 2011. Har suttit så sjukt länge med det här inlägget så det är inte sant. Haha. Åkte 15 oktober 2011 kommer jag ihåg!

Ikväll har jag varit på dansen och sedan med Linnéa för att träna på min låt som ska spelas in imorgon! 
Kommer somna sent igen..

Publicerat: / Dreams&Plans

SOCAPA NEW YORK..?

Förut har jag skrivit lite om Young Actors Camp i California och att jag vill åka nästa sommar.
Det är alltså ett otroligt bra skådespela-för-film läger där man får så mycket. 
Det finns ett liknande läger som heter SOCAPA. Det finns i både Los Angeles och New York.
Det programmet verkar också otroligt bra , och jag vill så himla gärna åka till NYC. Vilken dröm!
 Även om jag kommer sakna mitt soliga L.A! Men dit kommer jag ju sen :) Jag har inte bestämt mig, men jag ska leta upp mer info om SOCAPA. Jag är så tacksam om jag kan delta i någon överhuvudtaget.
För er som inte vet: Oktober 2011 var jag i L.A på Hey Hollywood Here I Come.
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Walk in the direction of your dreams


Vad jag vill allra mest och vad som
Är viktigast efter allt.
Dare to dream BIGGER and take action
Jag kommet dit ska ni se ;)
 
Q:Vad vill ni bli mest av allt?

Publicerat: / Musik/Artist

SJUNGA PÅ GYMNASIEMÄSSA


Gig på gymnasiemässan i Örebro idag!
Var kul faktiskt :)! Sitter nu på ett mysigt kvällståg påväg hem.
 

Publicerat: / Q&A

A S K J O S E F I N !

Frågestund. Jag har fått lite nya läsare nu och det är ju inte alla som följt med hela vägen. Alla ni som undrar över någonting, vill veta någt, ge en komplimang eller önslkemål. Skriv här så svarar jag på det! 

Lite hjälp: Karriär, självförtroende&självkänsla, tandställning, dans, sång, USA,musik, Los Angeles/Hollywood, Pengar, Drömmar&Mål, Hälsa/Träning/Viktnedgång, Rytmus/Gymnasium, vardag, personligt, livsstil, Michael Jackson,inspirationer, skådespeleri
och allt möjligt!! Vi får se när jag avslutar den, men passa på nu i alla fall :)

Publicerat: / Dreams&Plans

Några av mina mål

 
Jag tänkte dela med mig av några mål jag har. Jag tror det är en bra sak att göra. Det gör det lite mer verkligt:)
♥ Spela in en musikvideo
♥Be free from the B.E.D for 21 days (berättar mer om detta senare) 
♥Få ett bra betalt skådespelarjobb
♥Fullfölja min träningskalender
♥Ha 1 000 besökare om dagen på bloggen.
♥Flytta till Los Angeles (You don't saay)
♥Bli antagen till Young Actors Camp eller SOCAPA
♥Uppträda med låten ''Who you are'' - kan vara långsiktigt. vi får se. 
♥Göra klart min mentala rutin i 21 dagar.
♥Bädda sängen varje morgon
♥Sova 8 timmar/natt på skoldagar.
Och fler , fler fler! 
På 10 av mina mål har jag satt ärr datum då de ska vara nådda.
Jag lär mig fortfarande. Jag försöker hitta det bästa sättet att ha sina mål. Det har varit ganska svårt men jag är bestämd att jag SKA hitta det som funkar super för mig. Så att jag kan sluta planera och börja leva.

Publicerat: / MJ

STAYING INSPIRED

Jag försöker hålla mig inspirerad och sedan motiverad så gott jag kan. Jag vill liksom inte glömma bort vad jag verkligen vill göra , och det magiska med att tro. Lär dig från proffsen.
Finns nog ingen som kan inspirera mig mer en Michael Jackson. 
Och sen har vi Beyonce. Wow på henne också. King & Queen.

 
 
 
 

Publicerat: / Dress For Success

NEW JEWELERY

Som en del av er vet försöker jag att spara pengar. För det mesta inför att kunna ta mig till L.A och på olika skådespelar/musik osv - grejer. Också för sådant jag vill och behöver ha.
Men vet ni, jag köpte dessa för 10 kr st! Så det var jättebra. Det är en lokal facebook sida jag är med på.
Det finns säkert fler i dom felsta städerna! Exempel: Köp och sälj Enköping. Köp, byt, sälj Västerås.
Every-day luxuries! I'm all for it.

Publicerat: / Fitness

It's workout time!

Ser så otroligt gott ut med isvatten (jag letade efter såna där hållare i L.A men de såldes inte då) och kiwi&jordgubbar. Åh! 
 
Jag har ju en Oktober - träningskalender jag följer, som jag satt ihop själv. Stora delar innehåller Cassey Ho's a.k.a Blogilates Oktoberkalender :)
Det går bra! Ja, förutom att jag blev sjuk i fyra dagar. Men vad gör man.
Idag är det mycket ben och lite kondition, och så har jag lagt in yoga. Så kan jag nog lägga in någon magträning och pushups(som jag verkligen vill bli mycket bättre på. urusel!).
 
Hur går det för er? Behöver ni hjälp?
Kom ihåg att kosten är otroligt viktig. Det skulle vara lite förjäves att träna annars, vilket jag märker att en hel del , mycket folk i min ålder, gör. Gör ert bästa! Ni är grymma.

Publicerat: / Dress For Success

Just be true to who you are

 
Idag har jag börjat jobba på min drömlåt att sjunga. Who You Are - Jessie J. Den går högt alltså. Men jag ska verkligen klara av den! Längtar. Jobbade lite på den på min sånglektion i skolan idag. Dragkamp och allt! 
 

Publicerat: / Everyday

Monday Morning Motivation


Den här morgonen började inte så bra . Jag behöver verkligen ta tag i att somna tidigare. Vaknade lite sent , hann inte med hela morgonrutinen och så blev det kaos när jag skulle till tåget. Men äsch!! I'm all good :)

Publicerat: / Dans

I'M A BOMB BOMB

Sånt här vill jag göra. Det inspirerar mig sååå.
Time to stop dreaming and get to work. 

 

Publicerat: / Everyday

It's the little things


Idag ska jag filma till bloggen!
Komma tillbaka till träningen efter att ha varit sjuk i ett par dagar..

Publicerat: / Everyday

MY FIRST FOOTBALL GAMEIdag har jag sjungit franska och svenska nationalsången på frankrike-sverige matchen i amerikansk foboll! Det var med skolan :) skitkul! Stannade kvar och tittade ett litet tag efter. 

Publicerat: / Los Angeles 2011: Hey Hollywood Here I Come

LITEN TJEJ MED STORA DRÖMMAR

Det här var nästan precis 2 år sedan nu.
Där kände jag att jag nästan kunde röra på min dröm.och trodde verkligen allt var möjligt. Lite naiv om jag tittar tillbaka, men det är jag stolt och glad över. Det har hållit i sig och idag vet jag fortfarande vad jag vill på ett mer seriöst plan. Det är ju faktisk riktigt coolt på något sätt att jag fortfarande har blicken på samma ställe som då. Ja förutom det att då var disney channel det som var viktigast att vara med på... ;)
Längtar att se vad jag har framför mig! 
åh vad jag saknar Los Angeles. Det var ungefär 4-5 månader sedan jag var där sist.
 
 

Publicerat: / Everyday

BOO HALLOWEEN IS COMING

 
Nämen titta. Jag passar perfekt i Twilight. I've found my niche. 
Nej men, Ärligt talat.
Det är så mycket som inspirerar mig till skådespeleri/inspelningar/Hollywoodbranschen.
Jag försöker att se mig själv i sådana situationer, och till slut tror jag på det. Det är en vana som blir verklighet. Jag vet att jag kommer hamna där. Jag behöver satsa mer på skådespeleriet i min vardag. Och det har jag sagt förut. Men som ni vet, och det har jag sagt till er förut, jag växer, jag lär mig, jag blir bättre. Snart kommer jag titta tillbaks på det här och säga. ''I knew I could do it''
Jag vill vara en av de få som faktiskt gjorde någonting för det dom ville.
 
 
Vad är det bästa med Halloween? Ska ni hitta på någonting speciellt?  Vilka är era bästa Halloweenfilmer/låtar?

Publicerat: / Dress For Success

GLAM YOURSELF UP

Mina O.P.Is jag har just nu. Vill verkligen ha fler i massa fina färger. Men ja jobba nu belöning sen typ !
 
Den här dagen började med att gråta floder... Jag tittade på Glee Säsong 5 avsnitt 3 - The Quarterback. Den kom ut i natt och det är memorial avsnittet till Finn/Cory Monteith. Grät genom hela. Så fint och hemskt på samma gång. Jag är fortfarande sjuk, men det blir absolut bättre! :)
 

Publicerat: / Fitness

PERFEKT FRUKOST SMOOTHIE


Min frukost imorse. Kommer ni ihåg när jag la upp receptet på "super metabolism booster smoothie" ? Den här funkar också super
 
Jag hade allt på bilden plus kanel,kokos, och lite bananyogurt.
START OFF YOUR DAY RIGHT :) 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Friday morning inspiration

Blunda, andas, fråga dig själv vem du vill vara. Öppna ögonen and GO BE 
Det är så enkelt :)
 
Svar: åh! bra fråga. Jag har många ideer och planer om framtiden om jag ska drömma. Typ uppe i hillsen eller någon annan stans underbart och fint. Men när jag flyttar dit blir det ju inte direkt så (om inget mirakel sker förstås) - Någon bra del av Hollywood kanske, eller Pali, kanske runt Sherman Oaks, eller närmre havet om det är möjligt med tanke på priserna. Jag har faktiskt ingen aning just nu, det finns så himla många områden! Det beror på vad jag ska göra och var jag behöver bo nära :) 

Publicerat: / Dreams&Plans

Jag ska uppleva & inspirera


Ibland när jag tittae tillbaka på allt underbart jag gjort, och det jobb jag hittills lagt ner får jag en extra push och hopp. Det känns ännu mer självklart att jag kan göra vad jag vill i mitt liv.
 
Snart har jag min fina lägenhet i LA, jobbar med skådespelereri och med musik, eller något annat jag passionerat väljer att hålla på med och satsa på. och allt jag tycker om och som gör mig glad på sidan. och jag har fått min blogg stor så att jag kan nå ut till så många som möjligt. Snart är jag med talangfulla, ambitiösa och inspirerande personer.
 
Jag är tacksam att jag kan inspirera er här och nu. Och ni inspirerar mig tillbaka !
 
 

Publicerat: / Everyday

Home sick Breakfast


Jag är sjuk.. Inte kul.. Ska spela in min låt imorgon och så vidare... Hoppas verkligen det går över!

Gjorde nyttiga pannkakor. så goda! 

Publicerat: / Dans

I WANT MORE

 
Jag tog lite stillbilder från programmet jag var dansare i! Det finns på kanal 5 play. Om ni vill se, gå in där och skriv sedan in ''Nugammallt''. Det är precis i slutet av avsnittet :)
Kul att se, även fast det mesta inte kom med.. Men detta får mig att villa gå på ännu mer!
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

GÅ MOT LJUSET

Tro mig , när man väl börjat..Flyter allting på.
Man börjar förstå vad som är viktigast, man känner sig gladare, stoltare, mer peppad och man tror allt mer.
Hur små stegen än känns varje dag, så är dom hur stora som helst in the long run. 
Ligg i i början så ska ni se att det blir bra. Och tänk på allt som är möjligt!
Det finns ingen dröm som är för liten. Låt dom leda dig. 

Publicerat: / MJ

Looking back : Michael Jackson Lovin'

Det är underbart att titta tillbaka på någonting som var så kul och där man var så glad. Man blir så taggad på livet och så nyfiken på vad som ska hända härnäst!
Detta är början av November förra året. Kolla arkiv om ni vill! 
 
-Jag var i London och fick se Michael Jackson's scenkläder, handskar etc och handskrivna meddelanden rakt framför mig..
-Jag fick träffa Michael Bush (Nära vän och designer till Michael )
-sist men inte minst jag gick på Immortal world tour vilket var bland det bästa jag varit med om, någonsin. 
Jag är så otroligt tacksam. Dessa händelser tillsammans, det var det närmaste jag kunde komma honom. Det kändes som om han var där. 
 
-När jag var i Los Angeles 2011 var jag vid hans stjärna, utanför hans senaste hus, vid hans handavtryck inne på madame tussauds och vid hans vaxfigur 
-I Los Angeles 2013 var jag utanför the Michael Jackson auditiorium.
-Och handavtrycket på Liseberg såklart.
 
Skulle gjort vad som helst för att fått chansen att träffa honom, eller se honom live. Chills.

Publicerat: / Everyday

Gilla ''josefinsdream'' på Facebook

 
 
Jag har precis skapat en facebook-sida för min blogg. Tryck på bilden 
Här kommer jag hålla er uppdaterade , och vem vet - kanske dyker lite specialgrejer upp där som ni inte får se i bloggen.. + att ni kanske får önska och säga till om lite mer :)
Thank you for all your support♥
nu går vi hela vägen all right?!
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Bli glad snabbt.....Tips♥

Jag var nyss arg av någon anledning.. Bara bubblade inom mig, hah... Först hade min syster tagit mina banan/havregryn/russin/kanel osv.. kakor som jag längtat efter hela dagen efter att ha stått med sent igår kväll... Sedan så har pappa åkt iväg och spelat badminton trots vi äntligen BESTÄMT att vi skulle övningsköra..
(Hör ni hur fånigt det här låter nu när jag skriver ..)
 
 
Man vill inte vara arg, utan glad! Åtminstone när det gäller såna här små saker. Så såhär gjorde jag , och det fungerar:
 
1.Var ärlig. Erkänn att du är arg. Ja sa det till och med högt till mamma. Jag sa att jag är arg , att jag inte vet varför och att jag vill ändra på det. 
 
2.Då kom jag på den brillianta idén att hämta mina post it - lappar där jag skrivit ner mina affirmationer.. Jag stälde mig framför spegeln precis som jag gör på morgnarna och läste upp dom högt för mig själv! 
Några av mina affirmationer är ''I am positive'' , ''I am beautiful'', ''I make today wonderful'', ''I love me'', ''I believe'' , ''I am the girl I've always wanted to be'', ''I can do anything - I'm an achiever''  - med fler!
 
Nu känner jag mig genast glad och taggad. Super va?

Publicerat: / Everyday

Roomspiration & Future dreams

God morgon solstrålar!
Tänkte dela med mig lite av härlig inspiration jag blir glad av - när det kommer till någonting jag inte bloggar om lika mycket. När jag ser dessa och liknande blir jag så inspirerad och längtar tills mitt rum är fixat, vilket vi ska göra nu. 
Och jag längtar så tills jag flyttar till L.A (vilket hon i 1:a videon för ett litet tag sedan gjort) och får inreda min lägenhet supermysigt och fint!

Förresten... Jag subscribar en hel del såna här liknande kanaler.. Några av mina favoriter är breelovesbeauty, stilababe09, nikkiphillippi, macbarbie07 osv.. 


Publicerat: / Dans

JAG ÄR PÅ TV IKVÄLL , FOLKS!

Har undrat länge när programmet jag var med som dansare i skulle komma på TV.. Jag kollar aldrig på TV nu för tiden men jag stog och stök skjortor (får pengar) så hade jag det på, och i reklamen såg jaf just der avsnittet ''I källens nugammalt''
 
Jag är ju inte säker , man vet ju aldrig om de tog bort akten eller inte men det tror jag väl inte ? Men det är antagligen i slutet av programmet :) 
Sorry för så tätt inpå men jag hade som sagt ingen aning !
 
 
 

Publicerat: / Fitness

Idag, inte imorgon

 
Träningen går det bra med nu måste jag säga. Jag har varit trött på senaste tiden men det har alltid slutat med att jag gör det ändå , hur lite lust jag än har. Det är bara köra. Jag ser nu till så att varje dag räknas , när det gäller allt. Jag försöker i alla fall! Jag vet att det kommer bli bättre och bättre för var dag som går. Små steg i taget. Jag behöver mer sömn för att orka med mer av det jag vill ha gjort på dagarna.

Ett tips till er som vill bli hälsosamma och så... Ha inte inställningen ''Jag måste bli smal, när jag är smal och har ett mellanrum mellan låren kommer jag att vara så glad'' - Det är inte sant. Var glad nu och träna och ät hälsosamt för att du tycker om dig själv och för att du vill visa dig själv och folk runt omkring att du kan, och att du är stark! Gör det för att du vet att du är bra och du vill få fram det bästa av dig själv. Inte för att du inte tycker om dig själv och för att du vill bli lycklig. Detta är någonting jag arbetar nu, att vara glad över var jag är nu och den jag är nu. JAG TROR PÅ MIG SJÄLV, JAG TROR PÅ MIG SJÄLV!
 
Förresten, jag ändrade header, bakgrund och menybild :)!

Publicerat: / Dress For Success

Shine and sparkle

Idag hade jag på mig ett par skor jag köpte i London för ett år sedan. Några av er har nog sett dom! ÄLSKAR dom , så snygga! och man får en hel del komplimanger så det är kul :D
I skolan var vi på en liten föreläsning med Timbuktus trummis. 

Publicerat: / Everyday

Min morgonrutin & svar på fråga ♥

 
Jag har ju berättat att jag har börjat med en morgonrutin! Egentligen tänkte jag vänta med att berätta om den till lite längre in, och kanske göra en video till och med . Men vet ni vad vi kör nu! Jag gör nog en video i framtiden ändå! Jag har börjat med detta och ska göra det i 21 dagar för att få in vanan, och se vad som händer.
Jag tror och hoppas på att det verkligen kommer bli en förändring och förbättring! Jag har hittils gjort detta 4 dagar! 

Svar på ''2'': Det är klart! Åh det skulle vara så roligt att träffas :) 
 
 
♥ M I N   M O R G O N R U T I N ♥
- Jag ställer klockan tidigare på morgonen för att hinna med, och för att inte stressa.
 
Först: Jag tittar på/lyssnar på/läser någonting inspirerande, positivt och motiverande.
1. I min bok skriver jag ner mina topp 15 mål - I nuform, som om jag redan har dom.
2. Jag läser igenom dom högt för mig själv och ser dom framför mig.
3. Nu skriver jag ner vad jag behöver och ska göra idag.
4. Dags att organisera och prioritera! - Om jag bara kunde göra en sak av dessa, vad skulle det vara då? Det skriver jag först. Sedan skriver jag klart listan utifrån mina mål, vad som är allra viktigast och betydande. Våga radera sådana grejer som inte är lika viktiga!  Då kan du fokusera på det som faktiskt är viktigt. SIMPLIFY! Får du det viktigaste gjort så tidigt som möjligt på dagen kommer du att få en boost på självförtroende och resten av dagens produktivitet kommer flyta på. 
5. Kom ihåg att sätta checkboxar efter varje mål så att du känner dig mer och mer peppad.
 
6. Nu dricker jag ett stort glas vatten för att sätta igång the metabolism och för att vakna upp. 
7. Går till badrummet och tvättar ansiktet, med min scrub och moisturizer/cleanser. 
8. Ställer mig framför spegeln och bombar med affirmationer!  (Jag har dom på massa post it lappar) 
9. Dags för en miniträning! Jag har en Oktober-träningskalender. Och på skolmorgonar blir det bara något litet: stretch/yoga/konditionsuppvärmning och så. Jag måste gå upp så himla tidigt annars! (Det gör jag redan)
10. Jag gör mig ordning och sätter på mig kläderna jag lagt ut kvällen innan. 
10.5. Jag bäddar min säng
11.Jag tar tag i min väska jag packat kvällen innan, och lägger i kylväskan jag också fixat kvällen innan : med frukost och mellanmål till tåget.

Någon gång under dagen försöker jag få in någon slags visualisations-övning (om det inte räcker det jag gjorde på morgonen) Och under dagens gång säger jag till mig själv. ''I can do this''  ''I love myself'' etc..

 
 

Publicerat: / Everyday

I changed with the leaves

 
Här är några bilder ifrån fotograferingen idag.
Fotograf: Bästa Amanda.
 

Publicerat: / Everyday

PHOTOSHOOT TIME!
Publicerat: / Dreams&Plans

Min mening

 
Vad vill jag egentligen, Allra innerst inne?
Skådespelare , artist, dansa...
Lite sådant på sidan skulle vara blogga ,starta något eget och hjälpa andra,  någonting med stil, välgörenhet hälsa&skönhet, youtube..
 
Jag vill att vad jag bestämmer mig för ska jag jobba hårt för. Det jag bestämmer mig för vill jag inte ska bli någonting litet. Utan då vill jag gå så långt som jag någonsin kan gå och jobba tills jag har nått dit. 
Men det känns inte som någonting jag gjort riktigt än. Det gäller att trycka i gasen and go out of my comfort zone. Man kommer ingen vart av att sitta och vänta.. Fast.. Vad vill jag helst? Jag blir motiverad från och till emellan skådespeleri och artisteri. Kan jag jobba hårt med båda? Kan jag fortfarande göra allt annat jag skulle kunna tänka mig på sidan?  Klart jag kan! Det handlar om passion, vilja och tidshantering.

Jag vill stå på en stor scen, jag vill vara med på grymma filminspelningar, jag vill inspirera folk över hela världen och hjälpa dem tro på sig själv och följa sina drömmar. Jag vill att min blogg ska bli framgångsrik och tjäna pengar på den. Och jag vill upptäcka världen. Jag vill göra världen bättre.
 
Det finns ett sätt att ta reda på alla mina frågor. Att testa. 
 
För att jag ska lyckas gäller verkligen att jag tar ett kliv. Det spelar ingen roll hur stort eller litet. Bara jag bestämmer mig och går i den riktningen.

Publicerat: / Dress For Success

Sparkle a little brighter


Fake it til you make it.
Spica upp dig och klä dig som den coola bra du vill vara. 
 
Jag fick en liten minipresent av mamma idag. Dom där söta örhängena. Ugglor ååh.. Nu i höst! Sött.
Och har en av mina favvokombos på naglarna. 
 
Jag har precis tränat och nu ska jag in i duschen! TTYL 

Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Currently..

     En vän tipsade om den här dokumentären så den tittar jag på just nu. Inspiration så det bara skriker om det.
      Världens bästa Beyonce. 
 
 

Publicerat: / Fitness

Jag har en bra känsla....


P


Publicerat: / Tips

God morgon tips : Musik ♥

En ny låt jag är kär i. Den är på soundtracket till The Hunger Games - Catching Fire. Grymt. 
Det är lite samma stil som Come away to the water - Maroon 5  , på THG soundtracket, som jag ocks är kär i.
Jag har sådan bred musiksmak. Lyssna på denna om ni vill bli lite förtrollade. ;)

Idag ska jag fotograferas, och så ska jag posta vloggen til ler också!

 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Everyday

UPS AND DOWNS , I'LL BE FINE

Jag behöver ta och prata med er känner jag! Snart kommer en liten vlogg som jag pratade om, lite mer personlig. Och jag har inte planerat den  utan det kommer bli helt och hållet "prata av mig"

Vi hörs lite senare då!
Och nu ska jag tagga till att åka till dansen. Shake it off och var glad nu tjejen.

Kram <3


Publicerat: / Dress For Success

G O L D

 

Publicerat: / Dreams&Plans

Jag går, kanske sakta, men jag går

 
Om vi ska snacka lite skådespeleri-karriär här..
Det har under den senaste tiden varit någonting jag känner att jag lagt nog med energi på. 
Jag har mest fokuserat på ''allt jag behöver göra idag'' istället för att stanna och tänka till.
''what do I really want in the long run?''  Såhär har det varit med fler grejer. Men jag har en plan som jag skrivit ut nu och det ska bli ändring. 
Jag tar små steg och jag kan inte förvänta mig att allting ska ske BOOM över en natt. Att lägga in lite saker här och där blir bra. Men jag har bestämt mig att jag ska komma någon vart med vad jag väljer och älskar. 
Jag har fler saker jag vill och satsar på, men vet ni vad - har jag just nu bland annat bestämt att jag ska komma långt med skådespeleriet och flytta till L.A, då ska jag det. Varför inte jobba hårt för det då? Så det är precis vad jag ska göra. Och sedan får vi se vad som händer... Om det är menat så är det.. Och under tiden har jag allt annat jag också tycker om att göra och kan tänka mig att verkligen satsa på.
 
Så som sagt har jag mycket annat i mitt liv också. Bland annat artist, Hälsa/Träning, Bloggen, Skolan, dans, tjäna pengar, eventuellt youtube, vardagslivet och saker man behöver göra, vänner.. och så.. och 2 timmar om skoldagarna går till tåg också. Men saken är den att dessa saker hänger ju ihop med min dröm. Alla dom tillsammans skapar mig och dit jag vill ta mig . Och detta är precis vad jag börjar jobba med just nu.
Time management.Jag vet att jag kan hitta en balans som fungerar bra. Jag känner att jag kommer närmre och närme, och det får mig att må bättre och bättre. No stress. 
Gör det med passion eller inte alls. 

Det här blir bra. Det vet jag, och det ska jag se till! Jag är en krigare och vinnare, det kan ni skriva upp.
Ni är så underbara åhhh. ♥

Publicerat: / Fitness

TROR JAG DOG..

Tränade precis och det gick så dåligt haha. Fast vet ni. Jag gjorde mitt bästa och det är alltid svårt i början. Jag har tränat innan det vet ni ju, men har precis kommit igång med Cassey Ho's Oktober-kalender och det var ett tag sedan jag verkligen ''hårdtränade'' kroppen, det vill säga styrka, kondition, mage, ben, armar. you name it.
 
Jag längtar tills jag kommer märka  tydliga resultat, och tills jag kan klara mig igenom helt och hållet.
Det kommer, det är bara kämpa på.

 
Jag har säkert visat denna bild förut. Men den passar verkligen in här.
 

Publicerat: / Everyday

I hope you're happy, wherever you are

Hoppas ni har en bra start på oktober!

Publicerat: / Everyday

Occupation: Skapar min dröm

bild från innan jag färgade
 
Det går framåt måste jag säga. Jag tar steg varje dag nu och jag märker redan små framsteg. Men det är ingenting mot vad jag har framför mig , och vad jag kommer att göra. 
 
Hihiii som sagt ni får hålla ut. Om ni har några frågor gällande detta...Att leva sin dröm, självkänsla, mål, träning och så vidare passa på att fråga nu så fixar vi det! 
Inom kort.. Jag kan inte riktigt säga ett speciellt datum då jag precis startar upp min lilla planering jag har. Har inte kommit igång med den än, men nu så! Så men jag skulle tro att den här veckan eller åtminstone början på nästa vecka kommer en vlogg då jag uppdaterar om allt!
 
Tack för att ni tittar in på min blogg ändå just nu! Ni vet att jag kan, så oroa er inte ;)!

Publicerat: / Everyday

Welcome, October

Första oktober är här! Det känns bra. Jag vet inte vad det är med mig och Oktober. Men av någon anledning har har fått för mig att det är min favoritmånad. Kan ha någonting å göra med att 2011 åkte jag till Hollywood för första gången. Och till London 2012. Plus att jag precis hade blivit smalare eller något. Plus att det är Halloween och att det brukar gå många bra biofilmer. I alla fall! Jag tycker som sagt verkligen om hösten! 
 
På bilden till höger ser ni en liten del av det jag håller på med nu. Det där är framsidan till en grej jag håller på med att skriva ut. Jag kommer antagligen lägga upp en liten vlogg om ett tag då jag pratar om det här ,vad som händer och hur saker går :) Det är förresten därför bloggningen under de senaste (2-3 dagarna? haha) inte varit lika bra. 
 
Jag är så redo för den här månaden!
Kom igen nu vänner, älska er själva och där ni är NU. för att hamna där ni vill SEN.
okiiii det va det jag ville säga ha en fantastisk dag, månad, höst, vinter, whatever♥
 

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel