Publicerat: / Q&A

SVAR PÅ ERA FRÅGOR♥

Hur pendlar du till rytmus?  Jag åker tåg. Jag har cyklat till tåget, och någon gång har jag gått. Men nu när det blir kallt kommer jag oftast åka buss till tåget. Sedan går jag från Resecentrum till skolan.

 

 Kan du skaffa en fanträff?
Åh vad roligt det skulle vara! I framtiden gärna :) Vet inte riktigt om jag har nog med folk som skulle komma..      <3

Hur får du så långt hår? Klipper du bara topparna elr sparar du ut håret helt? Det är så långt och fint :)           Tack! Jag klipper mig inte ofta direkt... Och brukar sova i fläta ofta vilket är bra för håret. Sedan dricker jag mycket vatten och äter hälsosamt. Jag sitter och klipper mina kluvna toppar då och då.. Haha.

 

Sommar eller vinter? 
Sommar :) Men gillar vintern också. Dock huvudsakligen i December. Sedan kan den gärna försvinna senare på i Januari.. 

Jag vill vara dig. Du verkar som om du verkligen vet vad du vill och sen genomför det                                  Tack fina. Men du ska vara dig själv. Jämför dig inte med någon :)  Ja det är precis vad jag ställt in mig på.

DU ÄR SÅ JÄVLA UNDERBAR, MIN INSPIRATION, ÄLSKAR DIG SLUTA ALDRIG BLOGGA                                   I love you anonym.

1. Smink tutorial?  Jag vet inte riktigt , tror inte det. Men vem vet vad framtiden bjuder på.

2. Kan du ge tips hur man ska hålla fast vid sitt mål?
Tjata tjata. Skriv ner, skriv om flera gånger, titta på det. Säg det högt. Säg det varje morgon och någon mer gång på dagen. Visualisera målet verkligt som om du har nått det. titta på saker angående målet som håller inspirationen och passionen uppe. Sätt upp delmål som du når och blir super peppad av :)

3. Var ser du dig själv om 5 år?
I Los Angeles. Har precis kommit hem från en underbar dag med inspelning. Jag tittar ut genom fönstret på en galet fin upplyst stad av möjligheter och jag säger till mig själv ‘’I knew I could do it’’. HAHA WEE!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1.Hur brukar du fixa ditt smink varje dag? 
På en helt vanlig dag gör jag et superenkelt. Ansiktskräm / tvättar. Sen foundation och IBLAND lite concealer. Sedan puder vid tinningarna, och under kindbenen och på sidorna av näsan. Böjer ögonfransarna. Mascara. Något läppbalsam i någon fin färg / naturell. Ibland tar jag ljus ögonskugga i ögonvrån och så.

2.Vad fick dig till att vilja bli skådespelerska?
 Film! Så magiskt. Från början var det ju Disney channel som fick mig att bestämma mig. Sedan har jag ju alltid älskat att dansa, sjunga och stå på scen.

1.Hur länge har du dansat?
Jag har dansat sedan innan jag skulle fylla 3.

2.Vilka stilar har du dansat?
Jag har dansat allt möjligt! Disco, Latinamerikanskt, Hiphop, Breaking, Modernt, Lyrisk Jazz, Bugg, Jazz, Balett, LindyHop ( och massa andra liknande) , popping,locking, house, zumba. The list goes on! Dansat mest disco, street (just nu) och modernt/jazz.

3.Hur många dansstävlingar har du dansat i/vilken stil?
Kan inte räkna och minns inte. Det har blivit en hel del. Hiphop, disco är det jag tävlat i. Sedan för länge sedan ett fåtal tävlingar i bugg.

4.Var hittar man danstävlingar?
Danstävlingar inom SDO hittar du via din dansklubb om de är medlemmar. Men sedan finns det en massor andra slags tävlingar. Jag är tyvärr inte expert på det. Google is your friend!

 

5.Kan du filma en morgonrutin?
Kanske det. Jag hade tänkt det förut :) Men det beror på vad jag har tänkt med bloggen.

hej, hur gick det med "Hur man blir vig videon"? :)
tacksam för svar! kram! 
Oj det var längesedan! Jag kan faktiskt inte lova någonting. Jag är ledsen. Kram och lycka till ändå! Tänj och stretcha så ofta du kan and you’ll get there in no time.

 

1.Kan du ge tips på dialoger man kan träna på? Snälla
Sök! Jag använder just nu en app som heter Monologues. Så bra. Gå till ace-your-audition.com, och googla! Sök på youtube för inspiration på vad andra gjort och hitta sedan den monologen :)

 

2.berätta mer om dina drömmar!
yes ! :) 
3.Berätta mer om yac och socapa!
Det kommer absolut.

 
 
 
 

 

Hur många läsare har du varje dag? <3
100-200 unika

Hur mycket väger du, och strävar du efter någon bestämd siffra?
Jag brukade väga mig rätt mycket. Men har valt att  inte göra det på länge och det varierar så jag har inget svar. Vikten är inte så viktig. Men ja absolut kan det vara ett bra sett att märka resultat. Så man kan ju använda det ibland som ett tecken.

Hur ser en vanlig dag i veckan ut för dig?
Kan du beskriva det så detaljerat och exakt som du kan? Vad du brukar göra på morgonen, eftermiddagen och kvällen typ :)
Oj! Detta är en fråga i sig. Vi får se om jag gör ett inlägg sen. Men jag gör min morgonrutin. Och där skriver jag upp en turordning på vad jag ska göra under dagen. Så det varierar. Tränar nästan varje dag i allafall så mycket kan jag säga! Så hoppas det är ok att jag inte svarar på detta här. Det blir lite långt.

 

Varför söker du inte till Idol om du vill bli sångerska? Man måste ju börja någonstans! :)
Det finns annat än idol :) Jag har inte haft åldern inne och det bara blev inte i år. Vet heller inte vilken väg jag vill gå och vad som är bra och satsa på. Men jag kanske kan testa för skoj skull nästa gång.


1. Betalar du/din familj för resorna du gör till Stockholm varje dag?
Faktiskt min familj. Fast jag åker till Örebro och inte Stockholm. Men mina auditions och inspelningar i Stockholm varierar hur betalningen går till.
2. Vad hade du för meritpoäng när du gick ut nian?
I think 245
3. Hur lång tid tar det för dig att ta dig till Stockholm?
55 Minuter med tåg från centralen. Fast Örebro där jag går i skola tar 49 minuter med tåg.
4. Är det värt all tid/pengar/etc bara för att gå på just ditt gymnasium när du kunde ha valt att plugga i en närmre stad?  
Ja det är verkligen värt. Och det var ju nästan den närmsta staden som fanns :) Finns ju Rytmus i Stockholm också men det hade blivit så drygt att pendla. Ligger så långt bort i Stockholm.

 

Vill också säga att du är en riktigt inspirerande person som alla kan ta lärdom från. Om du av nån anledning väljer att ge upp dina drömmar som skådespelare så överväg att bli livscoach! Då kommer jag anställa dig helt klart haha
Tusen tack! Jag är superglad över att jag kan inspirera. Hahaha åh det låter ju bra ;) 

 

Något tufft du gått igenom som du fick mycket erfarenheter ifrån? Något som du nu i efterhand faktiskt inte ångrar :)
Jag har så svårt att titta tillbaka på mitt liv och minnas saker bara så där.. ;) 
Kanske när att vara på disney channel och bo i L.A NUNUNU var det enda viktiga och jag grät så otroligt ofta. Så är det ju absolut inte nu och nu har jag mognat och har fortfarande seriösa drömmar om skådespeleri och L.A på ett mer planerat och äkta plan. Och jag är positivt inställd och jobbar.och någonting jag har fightats med nu som jag tror äntligen är över. det ska jag se till!! B.E.D heter det.

om du bara fick lyssna på en låt för resten av ditt liv, vilken skulle det vara och varför? :)
Svår fråga , älskar musik! Absolut någon Michael Jackson låt, eller också Beyonce. Men kanske någon otroligt inspirerande som den kända och grymma Man in the mirror. Den betyder mycket. Är så mäktig och den har ett budskap som är riktigt bra och jag blir pepp, inspirerad och motiverad av den. Och ett liv utan att få höra MJ skulle inte vara ett liv :) word.

Vilket gymnasieprogram går du och vad har du tänkt att göra när du tagit studenten? 
Jag går Singer/Songwriter på Rytmus Musikergymnasium i Örebro. Efter gymnasiet flyttar jag till Los Angeles, California och går någon skådespelarutbildning.

vad minns du mest från camp lingman 2011? :)
Att allt var så kul! Jag kände en sån bra känsla. Det var den första riktiga artistgrejen jag gjorde med Lingmangänget och jag lärde mig massor. Men sen såklart dom otroliga roomiesarna jag bodde med. Vi hade så galet kul.

 

 Postat av: ❤ w i l m a ❤

- sååå sant :)
ha en fin dag!

2013-10-26 @ 07:36:33
http://wilmalinneas.webblogg.se

Postat av: Emilia Sjödin

vad roligt!

2013-10-26 @ 17:46:07
http://emiliasjodin.blogg.se/

Postat av: Elin

Hej! Jag tycker om din blogg och det är kul att läsa. Du sjunger fint men jag tycker inte att du ska söka till idol(fast du kanske inte vill ha min åsikt). Jag tror att idol kommer att förstöra för dig, du kommer förmodligen bli förknippad som idol-Josefin(för du skulle förmodligen ta dig vidare). Så snälla sök inte dit! Du kommer klara dig så jäkla bra utan!

2013-10-27 @ 00:07:16KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo