Publicerat: / Everyday

Lägesrapport

Det är augusti helt plötsligt. Idag gick jag första dagen i sommarskola. Det kommer att vara tre timmar om dagen i två veckor och jag ska klara hela Matematik 1b/c kursen på fredag nästa vecka. På grund av mina skolbyten i ettan och början av tvåan gick inte läroplanerna ihop så jag kunde inte göra klart matten. Så jag kör nu i sommar så slipper jag det i trean! Kommer ändå ha så otroligt mycket. Men i alla fall - Det gick jättebra och jag jobbade på non-stop! Det var faktiskt riktigt kul att plugga matte. Har inte gjort det sedan åk 1!! 
Känns bra att ha någonting att göra och att få använda hjärnan på det sättet. Så det blir så nice att få mina poäng snart!! 

Just nu
 håller jag på att shapar upp, ska lose some pounds och gå tillbaka till mina hälsosamma vanor. Få bort ett sockerberoende som kom från ingenstans som jag fullständigt avskyr. Börja få mer energi och må bättre. En annan stor anledning till detta är för att jag ska sätta igång att söka skådespelarjobb igen.  Skulle inte sitta fel med lite modellande heller. Tycker verkligen om fotografi/konst/skönhet och så.. Jaa haha, det är väl inte så konstigt eftersom jag skådespelar, dansar, sjunger och så vidare... Det var bara modell-intresset som saknades liksom! HAHA. Men back to ACTING. Nu till hösten kommer jag att börja igen. Det kommer vara mycket mycket mycket i skolan och jag är pank just nu så resor till Stockholm kommer kosta en del... Och jag ska verkligen ligga i fas med uppgifter och plugg osv, men det ska inte hindra mig. Det är möjligt.  It's time to book those parts!! And it's time to make money aswell!! Berättar i ett nytt inlägg om vad jag behöver pengar till och hur framtidsplanerna ser ut nu.... Det är superspännande. Tycker i alla fall jag. Hehe 


4 selfies i ett inlägg = #ConceitedSmugSelfabsorbedEgoCenteredVainShallow  . Haha aja. Nu vet ni hur jag ser ut i alla fall. ( Tänk bort filtret ) 
 


Postat av: christian

Tack för att du gillade min "bananbild", man blir alltid lite förvånad (och glad naturligtvis!) när nya läsare kommenterar.......
Du verkar vara en riktigt pigg tjej som vet vad hon vill!
Lycka till med allt :)

2015-08-05 @ 18:52:04
http://professordeutsch.blogg.se

Postat av: Nathalie

Hej, jag undrar om du kan skriva lite mer om vad du ska göra efter gymnasiet? Jag vill (ska) nämligen också åka till Usa och börja på någon bra acting school :)

2015-08-07 @ 19:53:56

Postat av: Jasmine

Lycka till med skådespelarjobb sökandet, det låter väldigt kul! :)

2015-08-08 @ 13:25:59
http://megafistairpumprave.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo