Publicerat: / Skådespeleri

RÖSTA GÄRNA PÅ MIG, TACK ♥♥

SMS:A Ymp Josefin Ö till 72550

Det startade med 100 nominerade, och nu är vi 25 st kvar i kampen till att vinna ett stipendiumYmperia i Stockolm. Stipendiet innebär 10 klasser i filmskådespeleri, en photoshoot, 40 min privat coachning och att vara ambassadör för dem i ett år. Jag har tagit klasser på Ymperia innan och jag älskar dem. Jag lär med himla mycket där och det är en underbar stämning och bra människor. Men det kostar ju en del och eftersom jag just nu lever på studiebidraget minus gym minus telefonräkning, som så många andra - förstår ni kanske hur behövlig denna vinst skulle vara för mig... :) 
Det är sms-rösterna som huvudsakligen räknas, och de ger mig flest poäng och chansen att vinna veckofinalerna. Men här: http://ymperia.com/josefinostevik kan ni även rösta gratis online om ni känner för det. Fem stjärnor ger mig 1 poäng. En sms-röst ger mig 10 poäng och då klättrar jag också uppåt i veckofinals-placering. Om du inte har MyWallet, ladda ner appen från AppStore eller Google Play och skapa konto. Koppla till kortet och ladda på med lite pengar. Sedan är det bara att rösta - lovar att det går supersnabbt!
Så om du inte har något för dig, och har fem kronor ( eller mer heheheh ) att lägga på någonting värt så skulle jag rekommendera att rösta på mig ;) T U S E N  T A C K ! Varje liten röst räknas.

 
 
 
 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo