Publicerat: / Resor & Äventyr

LONDON - JUNI 2015

Woops! Jag har visst inte visat några bilder eller bloggat någonting om London-resan jag gjorde med en av mina bästa vänner ( Jasmine )efter årets skolavslutning. Vi åkte den 8 juni och var där i fem dagar.

Resan dit. blev återförenad med mitt älskade bath and body workss ( typ i alla fall )Samma dag. Framme i London. Froyo & Primark. Det var helt crazy. Vi va inne i flera timmar och höll på att dö kändes det lite som. haha sååååå mycket grejeeer.

Hotell-livet. Vi hade ett jättemysigt och bra hotell. Det låg nära Earl's Court. 
 
 En fin och solig dag i Piccadilly och Covent Garden 
 
 Diner!! America lovers. Sweet Potato fries skulle jag kunna leva på. 
 

Westfield at Stratford City. Vi tog en dag där. Älskar stället! Det var där jag och min familj bodde när vi var i London förut.
  Underbart. Helathylicious 


 TURISTVARNING! Vi gick verkligen inför att vara turister den här dagen och åkte runt i stan och tog allt för många bilder.
 
Natural History Museum! REKOMMENDERAR STARKT. Önskar vi hade haft mer tid där. Det var så jäkla ballt. Och i en sådan otroligt breathtaking mesmerizing byggnad.

Älskade Planet Hollywood, innan bio. Till efterätt fick vi fel dessert. Vi hade beställt någonting helt annat, men fick värsta mega-grejen. Våra miner var priceless. Jag orkade typ 3 skedar.


Såg Jurassic World under premiärdagarna. I en gigantisk biograf. Älskade filmen så såg den ännu en gång på bio här i Sverige. Detta var samma kväll - det blev verkligen en dinosaur-day! haha.
 
Såklart, de typiska bigben/londoneye- bilderna.


Fun times.


Helt breathtaking på kvällen. Så vackert. Av slump hittade vi världens mysigaste festivalställe (bilden till höger) där man satt och åt i en slags trädgård.

 
American Food Store. Jazzy var som fisken i havet. Och ah jag va törstig och va så klart tvungen att dricka den som såg mest fancy ut. Fiji feels. ( smakade som vanligt vatten dock )

kickin in the front seet. ( on a red double decker ) vi kom vilse och satt på bussen så jäkla länge. Åkte nästan ut på landsbyggden. Det slösade lite tid , men vi fick hjälp av en snäll kille och det blev ett litet äventyr ändå!

ALLTSÅ. Har ni sett något sötare än det på bilden till höger?!?!? I think NOT. Det ligger i Waterloo - området.

Aww. Gillar den här tjejen

 
Var inte ett fullbordad inlägg utan några bilder på historiska byggnader.

 AAaaand that's a wrap on London.Flygvärden var så himla vacker så va tvungen att fota ( dock var det på ditvägen men jaja details )
 


Postat av: Anonym

Haha flygvärden

Svar: jasmine? ;)
Josefin Östevik

2015-08-29 @ 22:33:43KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo