Publicerat: / Q&A

JOSEFIN SVARAR!

 Här svarar jag på alla era frågor från min Ask Josefin! Tack för era frågor :) Är så otroligt trött nu, sätter in bilder senare, haha jaja.

                     

P E R S O N L I G A    F R Å G O R :

Fråga:Hur gammal skulle du vilja vara? 
Skulle inte skada att börja om som lite yngre. Men ärligt talat jag vill vara lika gammal som jag är nu.
Det är så som det är och man gör det allra bästa av det. Ingenting är omöjligt. Det gäller att leva!


Fråga: Är du nöjd med ditt utseende? 
I am :)

Fråga: top 3 favorit städer i USA :D LA räknas inte )
1.NEW YORK! ännu en city of dreams. än stor dröm att besöka NY. 
Sedan kan jag inte riktigt bestämma. Vill se San Francisco, Orlando,Chicago (bara varit på flygplats), Phoenix, San Diego och så många fler!

Fråga: Vem är vackraste kändisen enligt dig? 
Jag tycker så otroligt många personer är vackra. Men kommer det kändisar och jag måste nämna ett par speciella...Hmm jag tycker Selena Gomez är otroligt vacker. Och killar...Darren Criss! Och flera så klart!


Fråga: Vilken klädstil tycker du är snyggast? 
Har så himla många. Gillar BrandyMelville-stilen, Zendayas hiphopstil, girly, och nej allvarligt alla möjliga. Jag är verkligen intresserad av stil och att klä sig snyggt!

Fråga: Vad fick du för betyg? :) 
Höjde mig mycket i mitt slutbetyg i 9an! Höjde med 35 poäng från 9ans ''julbetyg''. Har mycket blandat, tre A (engelska,musik och historia), några B och C. Något D och något E. 

Fråga: Får du många elaka kommentarer och vad står det?
 
Sällsynt nu för tiden. Men det var mycket sådant i början när jag började blogga. (Hade andra bloggar innan den här också). Det var mycket om att jag var pinsam, kommer inte lyckas, suger, naiv/orealistisk, och så vidare :)


Fråga: Brunett eller blondin? Förstår inte riktigt frågan. Men ja är iallafall någonting där emellan. Kommer det till killar (?) spelar det väl ingen roll.

Fråga:Hur gör du när du är i usa och ska ladda mobilen typ, det är ju olika utag.Då använder man någonting som kallas för adapter ;)

Fråga : Har du träffat någon "känd" person när du har varit i usa? Nej faktiskt inte i USA vilket är ironiskt. Har träffat i andra länder.Bland annat Michael Bush (Michael Jackson's kläddesigner och en av hans bra vänner.....yup.it happened)

 


Fråga:Bruna eller blå ögon? Det har ingen betydelse. Jag har blåa ögon i alla fall ;)

Fråga: Dom tre egenskaper med dig själv som du är mest nöjd med, samt tre egenskaper du är missnöjd med? Jag har svårt att välja ,kan bero på att jag är galet trött just nu, går in och redigerar det här senare isåfall! lol


Fråga: Några komplex? Faktiskt, om jag ska vara helt ärlig. Men jag SKA komma över dom. När jag känner mig fin och är så himla glad är så underbart. Jag ska satsa på träna, dricka mycket vatten och vara så hälsosam jag kan. pinky promise.


Dina favorit tv-serier? 

GLEE och ONCE UPON MY TIME!!

OH TO THE MY TO THE GOD.

 

 

 

FRÅGOR OM S K Å D E S P E L E R I ,  M U S I K  O C H  D R Ö M M A R :

Fråga: Hur kom du på att du ville bli skådespelerska? Vill själv bli det! Jag har alltid älskat dans och sång. Och sedan har jag också alltid älskat film och allt det magiska med det. Sedan hände det bara! 

Fråga: Hur tror/hoppas du att ditt liv kommer se ut om 10 år?  Jag kommer vara bosatt i California, Ha ett fullbokat schema , hit och dit på inspelningar, premiärer, kanske vara i något helt annat land på antingen semester eller drömmen: inspelning. Jag kommer ha underbara och talangflla vänner omkring mig. Vem vet kanske har hittat the love of my life, ha!  Resa mycket, vara en riktigt bra artist och sprida min kärlek genom det. Åka runt på intervjuer och träffa alla möjliga människor. Gärna ägna mycket åt välgörenhet och åka runt i världen och hjälpa. 

Fråga: Har du några bra tips på agerings övningar eller nåt liknande?
Wahh svårt att skriva om. Kanske kan återkomma om det, vi får se :) Men internet är en bra plats att hitta sånt! 

        

 Fråga: Vad är din absoluta dröm just nu inom skådespeleriet? 
Att få ha en av huvudrollerna i en stor, och riktigt bra serie eller film . Ja inte i svenska branchen såklart, även om det skulle vara en dröm med!. Vara del av ett underbart gäng, och varje dag göra det man älskar. Drömsituation: Glee eller någon äventyrsfilm som The Hunger Games etc.
 
Fråga: Är du eller har du varit med i en teatergrupp? och i så fall, hur länge? 
Yes. Har gått teater, musikalteater och improvisation. Därför är det lite svårt att säga ''hur länge'' Men kanske 3 år? För jag går inte just nu. Och så har det varit en hel del skådespel när jag var med i körer förut.
 

Fråga:Om du var tvungen att välja mellan att bli artist, skådespelare eller dansare vad skulle du välja?        Åh svår fråga. Inte dansare som huvudyrke i alla fall. Jag älskar musik och att stå på scenen och uttrycka mig. Skådespeleriet, åh jag vill bara vara del av någonting, arbeta med folk och vara på inspelning. Vill det såå mycket. Men måste jag välja.. Tror jag ändå skådespeleriet som huvudyrke . För musiken är någonting jag älskar och det kommer man kunna ha med sig överallt , på fritiden osv. Kanske kan ha soundtrack i film/serie? haha.


Fråga: Vad satsar du mest på av dessa? Jag skulle säga båda. Kanske, genom åren har det varit mer musik, eftersom jag har varit med på så många läger, tävlingar och uppvisningar och sjunger så mycket hemma. Men jag har fortfarande lagt mycket pengar och energi på skådespeleriet också, gått musikal och teater,HHHIC osv. Jag tror faktiskt att det är båda!


Fråga: Hur jobbar du på din skådespelar karriär just nu i Sverige? Jag pluggar skådespeleri, auditions, branchen och så vidare. Tar noteringar från videos, hemsidor och så vidare. Jag ska börja arbeta mycket mer med monologer. Och så försöker jag få mer audtions och jobb. Det har varit sjukt stilla på sista tiden.. Hoppas verkligen det bara är en mini-fas. Och såklart jobbar jag på mig själv och förbättrar, och letar efter vägar att gå och hur jag ska ha en lyckad Hollywood- skådespelarkarriär . Men jag har förstått och lärt mig att man vet aldrig vad som händer. Ofta händer saker när man inte planerat. Så jag kör mitt race tills jag är där jag önskar. 


Fråga: När började du med "skådespeleri" eller alltså hur gammal var du? :) Jag var med i min första
musikal (hade en av huvudrollerna) när jag var 9 eller 10. Djungelvrååål hette den. Därefter växte mitt intresse. Önskar jag hade kommit på det när jag var väldigt liten.. Men jag hade alltid varit en ''teaterapa'' eller vad man ska säga. Sjöng, stod på scen, dansade.

Fråga:Är du med på typ statist/ filmcafe? Jag är en betalande medem på de båda :) Jag brukade också betala för stagepool, vi får se hur jag gör med det!

Fråga:Om man jobbar med en manager i USA, hemma från sverige, och tänker flytta till LA.. Kan man få arbetsvisum där då? eller hjälper det inte? Åh det skulle jag vilja veta! Jag tror tyvärr inte det dock. Det verkar som om man behöver något bevis på att man ska arbeta med någonting. Hör gärna av dig om du har tittat mer på detta!

 

 

T I P S & I N S P I R A T I O N :

Fråga: Hur fick du din Amerikanska accent? Jag talar väldigt bra engelska flytande, har ett bra ordförråd och så men jag har en svensk accent när jag talar som jag jätte gärna vill träna bort. Hur gjorde du? Kan du beskriva i detalj exakt hur du gjorde?
När det kommer till accenten.. Videos videos videos, film ,TV. Jag tittade väldigt mycket på MJ, disney vid den tiden och jag spetsade mina öron. Jag härmade ofta vad dom sa, och pratade i mun. Hörde jag någon melodi, eller något sätt en person sa någonting, tog jag in det och upprepade det. Efter ett tag börjar man höra mönster från olika källor. Hittade jag en mening (minns en än idag från 16 wishes till exempel) som jag hackade upp mig på, som helt enkel va svår, då skrev jag ner den. Sa den långsamt, snabbare och snabbare tills jag kunde. Ett tips är att prata så mycket som möjligt, prata i mun på amerikaner i videos på youtube, filmer etc. Alltså säg samma sak samtidigt. 

Ju mer man har det omkring sig, ju mer naturligt blir det. Det är som att lära sig att gå. 

Fråga: Hur tycker du en bra förebild är? 
Någon som får en att bli något bättre. Att tänka om. Någon som inspirerar en att göra någonting, att ändra på någonting. Get involved. Och såklart en bra förebild är en bra person, som gärna ler mycket, är peppande, loving och så vidare. Och såklart. Någon som alltid försöker att ta de bästa valen i livet.

Fråga: Tips på hur man lär sig flytande engelska snabbt med snygg amerikansk dialekt? :)  
Jag vet inte riktigt om det går att lära sig snabbt. Det beror helt på hur lätt man har för språk, och hur passionerad man är. En del utbytesstudenter kommer hem till Sverige med fortfarande en svensk accent. MEN DET GÅR om man vill och försöker. With that said,  ligg i och ta in så mycket du bara kan, härma, prata, skriv, upprepa. Känns det som att det är jobbigt och att du inte kommer någon vart? Titta på mig! Jag gick hela vägen och voila.       

 

 Fråga: Var får du din inspiration ifrån till kläder etc? Alla olika! Jag tittar på mycket beauty/fashion gurus på youtube som stilababe09, makeupbymandy24, macbarbie07, cloecouture och flera. Jag får också inspiration av Zendaya Coleman, Selena Gomez och andra artister och skådespelare. Jag får inspiration från alla möjliga ställen :) Jag har så många stilar...haha.


Fråga: Kan du rekommendera några bra "behind the scenes" videos på youtube? Det är bara söka, sök på dina favoritfilmer och serier. Jag skulle rekommendera Glee, Pirates of The Caribbean, The Host, Harry Potter, och massa disneyfilmer. och så vidare och så vidare. MAN BLIR SÅ OTROLIGT INSPIRERAD OCH PEPPAD.

 

Fråga: vilka är dina bästa träningstips? Hitta någonting som du tycker är kul - eller som du mår bra av i längden! Sätt nya mål. Och tänk ''pain is temporary, quitting is forever''   

Fråga:Vad är ditt bästa skönhetstips?                                                                                                                               Var aktiv, drick mycket vatten, träna, ät hälsosamt och LE mycket ;)

 


Postat av: benedit ♥

Hej! :)
jag har en tävling på min blogg just nu där man kan vinna ett valfritt mobilskal, var gärna med! :)
http://moufieeh.blogg.se/2013/july/tavling-vinn-valfritt-mobilskal.html#comment

kram!

2013-07-16 @ 14:03:34
http://moufieeh.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo