Publicerat: / Inspiration & Words of Advice

Svar, Träning, Förebild, Divergent, Skådespeleri

Ikväll körde jag ett riktigt kick ass killing hårt boxnings pass (med styrka i) på Actic. Känns så bra nu såklart. Fast adrenalinet är på topp och kommer ej få någon sömn ;) 
 
Känner att jag vill lyfta upp en fin kommentar jag precis fick.
Kommentar: Härligt! Älskar din blogg! Har läst den länge och tycker om hur den skiljer sig från andras. Mer verklig och fastän du drömmer stort känns det hela mer verkligt och inte bara en dröm (i din bogg) för du är så himla motiverande så att vi läsare tror på dig. Jag gör det i alla fall.
Svar: Tusen tack för orden! Det ger mig en boost. Detta är det jag vill uppnå, liksom. Jag är vilken tjej som helst egentligen. Men jag vet att det finns någonting i mig. Jag har alla chanser att bli vad jag vill. Jag älskar att utmana mig själv och för varje gång jag övar på någonting, ser jag att jag blir bättre och bättre. Jag börjar se att min dröm kan bli min verklighet, om jag fortsätter som jag gör idag. Och det här vill jag att ni ska inse om er själva också! För mig är det viktigt att vara en förebild. 
 
 
Haha...Matbilder..de enda bilderna tagna på senaste tiden. dom är bara för mig själv egentligen. men man tar de man har ..just nu i alla fall;)
 

Kommentar: (Om Divergent) Jag såg den igår. Den var sååå bra! Jag har en ''crush'' på Ansel Elgort, han som spelade Caleb. Jag ser fram emot att se The fault in our stars men honom och Shailene Woodley i juni. :) Har du läst den boken?Svar: Ja riktigt bra!! Fast kan inte komma ifrån min irritation att så mycket viktigt och mindre viktigt saknades från boken.. haha - men ja grym ändå. Själv har jag en crush på Four (spelas av Theo James) - som alla andra då ;) 

It's a funny story actually... Jag gick ju på premiären av Divergent.. Och innan när en i personalen kom in och ställde en fråga - var jag den första som ställde mig upp och svarade rätt ! ( frågan handlade om vad de fem falangerna/the factions kallas ) Och då vann jag just den boken! Dock på svenska... Men jag kommer nog läsa den, har hört att den är riktigt bra. Shailene är en otrolig stark skådespelare. En jag ser upp till och vill börja studera för mitt skådespelandes skull!

 
 


 


Postat av: AW - Fotograf

Började läsa 3:an igår ;) Plus att jag läste de sista 100-150 sidorna i Insurgent också... Haha, kunde verkligen inte slita mig. Dessa böcker satte sig hårt och jag måste köpa de svenska också (av någon anledning vill jag alltid läsa på båda språken, haha)

Därför är jag glad att jag såg filmen först, men fyfan... Vart är Edward och framförallt, URIAH?? Blev lite frustrerad då ja, men jag tycker ändå att dom gjorde ett helt amazing jobb med filmen, den är hittills årets film, och beroende på hur det blir med Hunger Games detta år, så får vi se om det håller i sig eller ej ;)

LÄS DOM NU, min stackars syster får stå ut med allt babblande... Haha, vi satt i hennes säng idag direkt när jag läste ut boken och bara diskuterade precis allt, så jävla underbart <4

2014-05-06 @ 23:03:44
http://megapixeln.se

Postat av: Nelly

ÅÅÅH! Jag såg den nyligen jag också, den var absolut helt fantastisk.. Jag har dock inte läst böckerna men borde verkligen göra det! Älskar handlingen om en framtid som kanske kan vara verklighet då falangerna finns smått inom arbetsyrkerna i dagens samhälle :)
Sedan så var det så många "drop dead gorgeous guys" med i filmen & även så som du skrev jättestarka skådespelare..
Kramar! :)

2014-05-10 @ 17:59:05KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo