Publicerat: / Skådespeleri

OUT SHOOTING HEADSHOTS!

Nu har jag blivit klar med sminket ( ENDAST BAS-MAKE ! ) Jag ska välja ut en bra färg på tröja att ha på bilderna bara, sen ska jag ut och ta några. Okej, det är inte väldigt professionellt nu då, det blir mamma och pappa som hjälper att ta bilderna. Till en början! Finns inte direkt någon headshot-fotograf här i Sverige ..
Hoppas det blir bra, visar er senare!
random nytagen bild


Postat av: Klara Gadd

Svar: kul då kommer vi troligvis att träffas :)

Jag vet inte... jag tror man får ta kontakt med en lokal fotograf, mina headshots har jag fått höra är för "modelliga" så jag behöver göra om dom men jag ska typ be någon kompis eller min mamma att hjälpa mig :)

2011-08-01 @ 19:06:30
http://klaragadd.blogg.se/

Postat av: Solin

sv: gissa kändis tävlingen är nu avslutad, kolla om du vann!

direktlänk: http://mjws.blogg.se/2011/august/vinnaren-blev.html

kram ♥allt bra?:)♥

2011-08-02 @ 08:59:14
http://mjws.blogg.se/

Postat av: Elaine

sv: Tack så mycket :) Hoppas det går bra för dig med, det verkar som det :) Jag känner att sånna här bloggar är det jag vill läsa så jag lägger till dig på bloglovin. Det vore kul om du ville följa mig med men absolut itne om du inte vill :)p.s Tycker du ser lite ut som Miley Cyrus på det här kortet :)

2011-08-10 @ 22:37:48
http://mademoiselleelaine.blogg.se/KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo