Publicerat: / Dans

videor? + länk!

Som en del av er vet så dansar jag, på en hög nivå. Jag har dansat sedan jag skulle fylla 3 och runt om i Sverige, och andra länder. Jag har dragit ned på det mycket nu för att jag inte har tid. Men jag äälskar ändå att dansa:)!
Svar: Jaa! det kommer jag.. jag har velat det länge, ladda upp monologvideos, dansvideos , sångvideos och kanske någon demo-video. Ska ha det på ett nytt youtube konto. Så jag ska verkligen försöka komma igång!
Såklart har jag många fler videor, men vi får se hur jag gör. Håll utkik :)!
 
MEN HÄR HAR NI EN VIDEO när från en tävling år 2009, kom 3a på den. Dansstilen är modern discodance.  Jag har slutat med den dansstilen nyligen.

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo