Publicerat: / MJ

I'm a slave to the rhythm

Det som återstår idag är skriva klart uppgifter och skicka in eftersom det är sista inskickningsdag idag.
Har precis tjockat haha mår sämst. Så jag vill helst träna. Kanske hinner. Och så kommer en vän kanske förbi här ett tag. Så är det The X Factor Swe final ikväll! haha..hur ska jag hinna detta. 
 
Ska bli så sjukt skönt att kunna fokusera på träning och hard work. Det är i och för sig lucia och sådant nästa vecka. Men där ska jag sjunga solo, och det ska jag även antagligen göra på våran julavslutning.
 
Så, bara lite kort om vad som är nu. Hör av mig om något mer intressant sen. Kram på er, ni är underbara
 
ny favorit. Fattar inte att jag fortfarande hittar låtar jag aldrig hört av honom. Det är omänskligt många. Haha, och jag som trodde jag hört alla hans inspelade osläppta.. Men det är ju bra, det är ju som om han är en artist som är aktuell med ny musik!


Postat av: Hanna

Hej fina Josefin! Jag som trodde att du skulle vara Lucia i år? Memen nog om det, jag hade tänkt att ta tag i sången och fråga om du vet några bra sångpedagoger eller privata sånglektioner? skulle vara jätte snällt om du svarade!
kram

2012-12-07 @ 21:41:12
http://byyhanna.devote.se

Postat av: Sofia

Vad är det du ska skicka in?

Svar: det var lite skoluppgifter helt enkelt ;)roligare än så blir det inte haha!
Josefin Östevik

2012-12-08 @ 20:05:39KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo