Publicerat: /

LIFE IS A ROLLERCOASTER

Alltså. Nyss kom min pappa hem från jobbet och bara flög på och började prata om hur mycket han inte ville vara i detta vädret och hur han ogillade det.. Sedan fortsatte han om ''täänk vad mysigt, varmt och härligt det var när vi gick på stranden i Santa Monica...'' osv. Sen direkt efter ba ''kanske kan söka jobb där, njaaee fel stad, där då? neej det går inte, men *minns inte företagets namn* Det är ju ett amerikanskt företag!'', där kan jag söka jobb. Skulle verkligen vilja komma ut på ett äventyr utomlands.
Och jag hade inte ens sagt någonting.
Trodde det var helt uteslutet. Jag hade liksom börjat tänka om på ett sätt att flytta dit själv. Till Klara alltså. Men det blir kanske ändå. Vi får se. Nu vet jag att det fortfarande finns hopp iallafall.
Har mått super och kasst från och till nu. vet inte, Hoppas jag kan hitta en balans snart. Måste få in alla krafttagande skolarbeten bara... Veckan ut så..
kan.....dom....bara...sluta...ringa...från...olika...gymnasium...
       
Men iallafall just detta var ju faktiskt jättebra. Får se bara om det blir någonting av det denna gång.
 
SVARAR PÅ EN FRÅGA:
 
 
      
 
 
 
 
svar: @josefinfelicia Följ mig gärna! 
(har skrivit detta flera gånger förut, men jag får nog sätta in det i menyn)


Postat av: nina

Alltså känner igen mig så himla mycket i det du skriver med flytten. Ända sedan jag varit.. um, vet inte hur gammal, men skulle gissa sen 5-8 år tillbaka har jag försökt övertala mina föräldrar om flytt och det har varit ups and downs men familjen och släkten har alltid hållit dem kvar. Så vet hur du känner. Vet också att även när jag gav upp hoppet om flytt för två år sedan så gick det ändå, ska ju flytta nu efter sommaren. (: ville bara säga att även om det inte fixar sig med din familj så kommer det alltid finnas miljoner chanser för dig att flytta när du blir 18. håll hoppet uppe! den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

2012-12-04 @ 18:55:00
http://accordingtoN.blogg.se/

Postat av: Anonym

du vet väll att man inte bara kan flytta till USA hur som helst? Din pappa kan omöjligt söka jobb i USA om han inte har ett antal miljoner eller en kvalificering som INGEN annan i USA har, såå good luck.

2013-01-06 @ 12:05:32KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo