Publicerat: / Los Angeles

LOS ANGELES THROWBACK

Helt galet hur jag saknar detta. Eller jag skulle mer säga att jag längtar efter det. Det har gått mer än ett år nu och jag är fortfarande bestämd över att det är där jag hör hemma. 
Det som är bra är att min pappa vill leta jobb där och min syster vill flytta. Vi har problem som behöver lösas dock. Som pappas mamma som är väldigt gammal, och vår hund och så vidare. Men i alla fall things are looking much brighter than they used to. :) När jag var hos Klara i söndags pratade vi en hel del om hur jag skulle kunna göra för att komma dit osv, och vi kom fram till en möjlighet som jag ska ta med min pappa. 
Jag kommer berätta mer om det här. Jag ska spela in en vlogg som sagt snart. 
 
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo