Publicerat: / Everyday

MY YEAR - 2 0 1 2

Jag började först på en lång video med bilder, videos och allt sånt där på allt som hänt 2012. Sedan ångrade jag mig och började lägga upp bilder i ett inlägg. Märkte efter ettt tag att det skulle ta för lång tid, och att jag är för trött så istället så kommer jag att svara på lite frågor 
 
 Hur har mitt år 2012 varit?  Såklart har det funnits ups and downs men så kommer det alltid att vara. Men jag tycker faktiskt att det här har varit ett bra och speciellt år. Har börjat gått på auditions. Fått miniroller, fortsatt att uppträda (såklart), sökt till the x factor, färgat håret, gått upp i vikt, gått ner mycket mer i vikt, börjat disco igen, slutat disco, åkt på filmkollo, till London och störst av allt MJ immortal world tour. Har haft 9ornas luciatåg och fått betyg. Har fått min pappa att vilja flytta till California och jag lyckades spara till 6 000 kronor, sedan försvann dom men nu ska jag börja om. Fick tandställning också ju. I januari blev jag obsessed av William Spetz och så började jag göra massa knäppa videor på yourube..lol.  Och sen alla dessa resor till Stockholm. Jag skulle ha räknat..;)  Och alla dessa sjukt bra biofilmer. The Hunger Games, snow white and the huntsman, breaking dawn part 2, The Hobbit och Berättelsen om Pi. De är dom jag minns. Så bra. Haha, ska inte skriva en bok men jag har hunnit med mycket i år! Har antagligen glömt en hel del nu men det gör inget. Jag tycker detta året har varit bra trots att det har funnits många problem.

Vem har jag umgås med mest? Det har varit olika. Känns superdåligt men det har varit lite i perioder. Sedan har jag många vänner på olika håll som jag träffar ibland. Men någon som jag umgåtts med överlag hela året mest är Emma som går i min klass. Vi har varit nära vänner hela året. :)

Bästa minnet från 2012? MICHAEL JACKSON IMMORTAL WORLD TOUR by CIRQUE DU SOLEIL.
har inga ord. skrev ett inlägg om det förut. Kommer aldrig glömma. Slår allt. 

 Är det något jag har saknat 2012 som jag vill ha år 2013? mer framgång...ohyeah I said it ;) I'm ready!!

Var jag gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och. Har varit otroligt ledsen och också otroligt glad. Höga berg och djupa dalar typ.Fast när jag är ledsen är det inte över hela mitt liv, utan just en del. Jag kan vara glad på samma gång. Så ja.. Men att det har varit ett känslomässigt år på många sätt beror antadligen i grunden på min dröm. 

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? Jag har inte direkt festat. Not my thing

 Vem/Vilka saknade jag? Saknar väldigt många. Soma, Linnéa B, Frida&Jennifer, artistkompisar, Jasmine, och så vidare. Men nu på sista halvåret måste det ha varit mest Pontus. Vi var nära under en tid och lite senare i juni flyttade han till USA.
(nääee inte alls avundsjuk by the way) 

Tror jag att år 2013 kommer blir bättre? JA. JAG ÄR SÅ TAGGAD. SÅ BESTÄMD. THERE IS NO WAITING. JUST FIGHTING, CLIMBING, SMILING AND SHINING. 

Vad gjorde mig riktigt glad i år? Saker som när pappa gick med på att försöka flytta till USA, och att det ibland gått så bra för bloggen. Helt sjukt att jag nästan har fans. Vill inte kalla dem det men ni skulle nog också se det så om ni sett allt. Hihi:) Vet inte riktigt varför men det är superkul!

Har jag några löften inför år 2013? Jag skulle inte kalla de löften. Har bara ''ta tag i livet'' Har planerat lite hur jag ska balansera saker. Ska fortsätta ta hälsa&träning på allvar, karriären, och så vidare. Vill satsa mer på bloggen. Ja, det finns en hel del grejer jag vill ska bli bättre och jag är redo to face them! 
(Ska göra en video när jag pratar om sånt här)

Har jag haft ett förhållande under 2012? maeeeee. inte förhållande

Vad ser jag mest framemot med år 2013? Det som jag vet nu är Stage Academy Camp i april! ÅÅÅh är sååå excited! Och såååå klart en Los Angeles resa - besöka Klara om det blir av.

En låt som påmminer mig om 2012Jag lyssnar på så mycket musik så jag kan inte välja någon. Annars är det väl någon av the overexposed songs like ''Sombody That I Used To Know'' etc. 

Vad hoppas jag inträffar 2013? 
Att det går bra för bloggen
L.A resa , Sommarjobb, film/reklam/tv-roll, vinna någon artisttävling,börja på pilträdsgymnasiet, att pappa får jobb i California, att jag hittar en balans och kan vara glad och känna mig som en ny och bättre person. Massa fler saker och småsaker också men ja. Hoppashoppashoppas.

 Bilder på mig från 2012 - I månadsordning (inte alla månader)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Måste visa för och efterbild på min lilla förändring. Gick ju upp lite i vikt i början av året. Och sedan bestämde jag mig för att träna massor och leva hälsosamt, åt inte mycket, men nyttigt. Här är resultatet. Sorry, orkar inte sitta vid datorn längre så jag hittade inga bättre innan bilder - har sett de förut. Dog.

 

Innan (i mars)

EEfter/Nu :) (bilder tagna i september)
 
 Har varit smal innan men det var mest den där perioden som något hände. Fast nu är jag smalare än vad jag varit förut. Om man inte räknar med när jag var mini. Haha
 


Postat av: Emma

Bara du inte äter för lite!

Svar: nej det är lugnt!:)
Josefin Östevik

2012-12-31 @ 12:17:35

Postat av: Emma

Härligt! :D Kan du inte lägga ut lite tips på vad du brukar äta för typ frukost och mellis? :) Jag äldkar nämligen att vara hälsosam, men min fantasi suger!

Svar: det var ett bra tips på inlägg :) när jag får tilbaks min iphone/en ny ska jag ta lite bilder på vad jag äter och så kan jag tipsa er !
kram
Josefin Östevik

2013-01-01 @ 20:04:01

Postat av: Sara

Jag är verkligen imponerad över hur du har lyckats blivit så smal, även fast du inte var tjock i början.
Jag är inte heller tjock men jag är inte smal, och jag vill gå ner i vikt.
Skulle inte du kunna lägga upp vad du äter, dricker och tränar en vanlig vecka?

2013-01-04 @ 15:09:11KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo