Publicerat: / Everyday

SATURDAY - DAN FÖRE DAN FÖRE DAN

Igår kväll umgicks jag med (haha låter lame) Emma och Erik. Sen Emma och Marcus. Några vänner från skolan alltså. Har även tränat en del på sången och fortsätter med stretching varje dag. Gör verkligen framsteg! 
 
Idag ska jag köpa de sista julklapparna tillsammans med Ellinore på erikslund. Sen ska vi nog göra mer julgodis här hemma.
 
Imorgon ska jag till Stockholm och träffa Klara!! antar att ni vet vem det är :) På kvällen blir det nog skriva julrim med familjen eller något. Förbereda inför 
På måndag är det julafton 
 
Nu ska jag sätta igång hårt igen med träning och hälsa. Super viktigt. Det kommer gå jättebra om jag har den inställningen. Julafton kanske är ett litet undantag då.. Men jaja.
 
ännu ett collage. Lite sånt jag gärna vill ha. En stor del av det har jag önskat mig i julklapp:)
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo