Publicerat: / Everyday

SINGING, DAILY , TWITTER

Ska uppträda imorgon! Inget stort alls haha. Niornas julavslutning :) men ändå! Ska sjunga jul jul strålande jul och winter wonderland. Har precis valt ut kläder och så också. Kommer nog bli en trevlig dag. 
 
om dagen 
Idag var en riktigt kul dag. Började dock med ett uselt prov. Fast sedan hade jag ett härligt gymnasiesamtal med Anna (syo) och sedan sjöng jag med musikläraren inför imorgon. Så senare var det julkul som högstadiet har varje år. Så galet kul haha. OCH VÅRAN KLASS VANN I DRAGKAMPEN. jag var med och fyyyyyy vad grymma vi var. Det var så otroligt kul. Vi skrev MAAAT! MAAAT! MAAAT! varje gång vi drog. (internt)
 
Här hemma har vi iallafall byggt pepparkakshus.
Sedan tränade jag (workout) vilket ledde till stretching vilket ledde till att min syrra joinade.
Haha va kul vi hade då asså. Vi ba went wild. Börjar bli riktigt vig nu igen. 
 
Nu ska jag sjunga igenom lite låtar inför imorgon (har två andra som fler sjunger och spelar också) 
Sedan städa upp kaoset i mitt rum och sedan blir det sovdags. 
 
FÖRRESTEN! NI SOM INTE FÖLJER MIG PÅ TWITTER. TYCKER NI BORDE GÖRA DET. JAG UPPDATERAR SÅ MYCKET MER DÄR. JUST NU DÅ BLOGGANDET INTE ÄR SÅ BRA SÅ. :) kram
KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo