Publicerat: / Dreams&Plans

AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH

GUYS!!
DET KAN FAKTISKT HÄNDA. ÄNTLIGEN. jag gjorde som ni vet Los Angeles flytt - presentationen idag för pappa. Vi gick och åt på en restaurang. OCH GISSA VAD?! Han vill flytta! so amazing. Vi började liksom prata om hur vi skulle lösa saker, och vad vi ska göra nu och så. Det svåra blir resten av familjen, Celine vill verkligen fortsätta med discon och så. MEN it's not really up to her. Så alltså det jag så innerligt hade hoppats med det hela SKER nu. Pappa vill faktiskt, han ser nu positivt på det hela och tycker det skulle vara kul :D:D:D
 
Jag vill inte bli för glad, för man vet aldrig. Men nu finns det iallafall något att kämpa för , och jag är inte ensam om det! Så nu skriver jag en lista (som vi pratade om att jag skulle) över saker som behöver göras, och ta reda på. 
 
Till en början är det saker som att övertala mamma och Celine, och andra små problem. Jag håller tummarna så hårt jag kan. Sedan är det bara börja försöka - planera och hitta jobb åt pappa. För det är det viktigaste. Annars går det inte. Men JAG BLIR SJUKT GLAD om vi kommer till det stadiet.
 
Så jag skypade med Klara nyss i en och en halv timma (hon flyttar om 7 dagar) Juste, glömde berätta om när vi träffades för några dagar sedan. Så vi har pratat en hel del som vanligt om detta. 
 
FÖRSTÅ, DET KAN FAKTISKT HÄNDA. nu ger jag mig inte, I'm gonna win this thing!!
 


Postat av: Emma

Men det är en grej jag fortfarande inte förstår; Hur ska du kunna söka jobb när du flyttar dit? :S Du har ju inget visum eller green card och de anställer väl inga utan det?
Correct me if I'm wrong please!

Svar: vet inte om du kommer se dehär men det skulle vara mycket enklare om du kan fylla i din mailadress :) kan aldrig svara dig annars!kram
Josefin Östevik

2012-07-20 @ 22:56:17

Postat av: zanioo

Bra josefin! woop woop :D

2012-07-21 @ 16:56:33
http://zanioos.devote.se

Postat av: Anonym

Shit va roligt, men du måste fortsätta blogga i usa om du flyttar !

2012-07-21 @ 19:03:11

Postat av: Anonym

Fim blogg, hur mår Dudå? :)

2012-07-21 @ 22:15:33
http://tovenoriin.blogg.se

Postat av: Felicia

Det är ju asbra! :D men säg till din syster att hon kan tävla i dans i USA också, det är ju liksom ännu bättre därborta! Kram <3

2012-07-22 @ 21:12:55
http://feliciadimitri.blogg.se

Postat av: Mr.P

Kommer sakna dig om du flyttar... :'-(

2012-08-12 @ 01:48:04KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo