Publicerat: / Tankar

Did this ever cross your mind..?

foto:Josefin Östevik

Tänk om det finns en plan för mig. Jag kanske är menad för detta. Det är en spännande tanke. Eftersom det faktiskt är vad jag ser när jag tänker på min framtid.
 


Postat av: (vill vara anonym)

hej kära du! Jag är en 14 årig tjej. Jag har verkligen drömt om att bli antingen en skådespelerska eller sångerska! Men vem säger att jag har en bra röst? har fått många komplimanger tidigare men är väldigt blyg. har sjungt tidigare, 2 gånger, i Skolan. framför publik, typ första gången var det 100 pers och andra gången var det minst 200 pers. Jag har en dröm, klart. Fast den är inte som din, jag vill inte till USA nu. jag vill få jobb här och sedan typ åka dit, när jag blir äldre än 20. Tror du att det är försent att uppfylla min dröm som sångerska, jag är snart 15 år? och hur vet man om man har en bra röst? Jag sjunger HELA tiden. jag försöker att träna mig själv ochså, du forstår nog... heh att kunna RIKTIGT sjunga, typ skrika. hahah ah... VAD SKA JAG GöRA? Hjälp gärna & svara gärna i ett inlägg! Vad ska jag göra och hur ska jag börja?

2012-07-04 @ 21:42:12

Postat av: Neliiizh

Gillar att du verkligen försöker uppnå dina drömmar, de är så inspirerande. Sluta aldrig tro på dig själ!

2012-07-04 @ 22:33:03
http://skipabeaat.blogg.se

Postat av: frtf anno

e det bra med att brja med songlektioner? om man vill bli songerska asso ??

2012-07-04 @ 22:50:29

Postat av: Sanna

Nice blogg :D :D :D :D :D Love it^^

2012-07-06 @ 19:03:28
http://sannaborgz.blogg.seKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo