Publicerat: / Everyday

FOCUS

Har inte kunnat uppdatera, sorry! Men nu så. Har glömt säga att min kompis Klara bor i LA nu, hon kom fram igår skulle jag tro? Ska dedikera ett inlägg till henne sen :) Denna vecka ska jag koncentrera mig på skådespelarträning! Har förresten en casting på tisdag, awesome. ARIZONA ICE TEA<33 (vet inte vad jag gör på bilden)Postat av: Isabelle

Hej, hej!
Gick precis in på videofy.me (för första gången någonsin, måste jag tillägga), och jag var, på något sätt, inloggad på din profil. Jag förstår inte hur det är möjligt!
Jag loggade i alla fall ut på en gång.
Tänkte att det kanske kunde vara bra för dig att veta! =/

On a less serious note, vad är det för casting du ska på? :)

2012-07-29 @ 18:18:00
http://alllightsonme.blogg.se

Postat av: Isabelle

Svar: Ja, jag är helt säker! Har inte äns ett eget konto, men ändå var jag inloggad. Kom in bland inställningar och allt möjligt, men loggade ut så fort jag insåg what was going on. Jag är bara glad att det var jag, och ingen annan som fått för sig att ändra en massa saker.
Jag vet, som sagt, inte hur i HELA världen det är möjligt. Kan varken din mailadress eller ditt lösenord. Gick bara in på sidan och så var jag inloggad.
Man kanske borde ta och kontakta dem på något sätt, för det känns ju inte jättebra om det blir så här!

Åh, lycka till! Hoppas du får rollen! ;)

2012-07-29 @ 22:43:26
http://alllightsonme.blogg.se

Postat av: J O S E F I N E

Va söt !

2012-07-30 @ 14:12:36
http://sveablogg.se/jozisKOMMENTERA HÄR:

Namn:
Remenber

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Josefin Östevik, 18 - Följ mig när jag följer mina drömmar!
Jag är en passionerad tjej som har bestämt sig för att leva livet till fullo och att tänja på de där gränserna. Det här är min resa till att arbeta som skådespelare på the bad ass Hollywood-productions. Jag hoppas också på att få jobba med dans och artisteri, samt med att hjälpa och inspirera människor. Jag fullständigt älskar att resa och äventyra! Allt är möjligt om man tror på det. Hoppas den här bloggen gör dig glad. Det är liksom det som är meningen :)
josefinsdream@gmail.com


Vlog/Lifestyle
Professional / Showreel


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo